sveikutes
dekoju uz palaikyma
isipaishiau i naujai iskeptu vairuotoju gretas, nors tikrai buvau garantuota kad aiktelej susimausiu...ir kartosiu kt kart egza...nakti nemiegojau beveik...vis masciau apie kuolelius, apie vairo sukimus, apie uzgesima ant estakados...is tikro nemazhai buvo klaidu, ant estakados 2 kart gesau, dar reikejo kiemelyje apsisukt, istrizai ivaziuot ir T formos, taj ten problemu nebuvo... o mieste taj irgi priciudu buvo
kai posuki jungiau isijunge ilgosios sviesos netycia, vaziuoju ziedu, o jis sako isjunk...sakau nemoku ir negaliu db (nes ziedu sukausi)...po to pats isjunge ir jau maniau,kad mano egzas baigtas, jei tokiu dalyku nezinau, po to marsrutas pasikeite biski, reikejo salelej apsisukt, o ten remontavo, pasimeciau biski...sakau vaziuoju toliau, o egzaminuotojas sako: tu vaziuoji viena ir daryk kaip tinkama
paskui grizus i regitra gal ish laimes kad pati parvaziavau sukausi link aikteles ir nepamaciau zenklo,kad priespriesais vaziuojanciu pirmenybe - is ten judejo kt regitros mashinyte, taj po to sako eik pasiziuret i zenkla...o ten ziurovu prisirinke...
ir dar, privalomus mokiausi su golfu, papildomus specialiai emiau su polo, nes regitroj ju daugiausia, o papuoliau ant golfo
...na zodziu, teises bus treciadieni...ir viskas man db kaip per migla...
sekmes visom laikanciom!