Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 11, 18:42)
Na ten tai tikrai as kalta pati buvau, ne taip vaira susukau...  lotuliukas.gif  Radau jau viena vieta, ryt vel einu... tikiuosi sikart islaikysiu...  bigsmile.gif

sekmes, rytoj ir as bandysiu savo laime regitroj ax.gif
Atsakyti
Merginos,pasakykit,kiek mokat uz papildomus vaziavimus instruktoriams? As tai po 50lt.Bet girdejau yra Kaune ir pigiau?Tai kaip cia is tikruju? g.gif
Atsakyti
Vilniuj kai kurie jau ir iki 70lt. kainas kelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 07 11, 20:11)
Merginos,pasakykit,kiek mokat uz papildomus vaziavimus instruktoriams? As tai po 50lt.Bet girdejau yra Kaune ir pigiau?Tai kaip cia is tikruju? g.gif

as klaipedoje irgi 50lt moku uz 1.5h. ryt egzaminas regitroj, jei neislaikysiu ketinu dar kelias papildomas pasiimt, aikstelej daug maz aisku viskas, bet gatvej dar sunku...nors stresas visko pridaro ir aiktelej galiu susimaut ... ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif dekoju uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif isipaishiau i naujai iskeptu vairuotoju gretas, nors tikrai buvau garantuota kad aiktelej susimausiu...ir kartosiu kt kart egza...nakti nemiegojau beveik...vis masciau apie kuolelius, apie vairo sukimus, apie uzgesima ant estakados...is tikro nemazhai buvo klaidu, ant estakados 2 kart gesau, dar reikejo kiemelyje apsisukt, istrizai ivaziuot ir T formos, taj ten problemu nebuvo... o mieste taj irgi priciudu buvo doh.gif kai posuki jungiau isijunge ilgosios sviesos netycia, vaziuoju ziedu, o jis sako isjunk...sakau nemoku ir negaliu db (nes ziedu sukausi)...po to pats isjunge ir jau maniau,kad mano egzas baigtas, jei tokiu dalyku nezinau, po to marsrutas pasikeite biski, reikejo salelej apsisukt, o ten remontavo, pasimeciau biski...sakau vaziuoju toliau, o egzaminuotojas sako: tu vaziuoji viena ir daryk kaip tinkama lotuliukas.gif paskui grizus i regitra gal ish laimes kad pati parvaziavau sukausi link aikteles ir nepamaciau zenklo,kad priespriesais vaziuojanciu pirmenybe - is ten judejo kt regitros mashinyte, taj po to sako eik pasiziuret i zenkla...o ten ziurovu prisirinke... blink.gif ir dar, privalomus mokiausi su golfu, papildomus specialiai emiau su polo, nes regitroj ju daugiausia, o papuoliau ant golfo rolleyes.gif ...na zodziu, teises bus treciadieni...ir viskas man db kaip per migla... 4u.gif sekmes visom laikanciom! 4u.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sekmingo kelio smile.gif ,o del tokiu alyku,kaip nezinojimas kur kas yra tik NK gali pazymet smile.gif
Tik as jusu mergikes nesuprantu, argi didziulis skirtumas su kokia masina laikai?Mokesi vaziuot,tai su visomis pavaziuosi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 12, 11:41)
Saunuole  4u.gif Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sekmingo kelio smile.gif ,o del tokiu alyku,kaip nezinojimas kur kas yra tik NK gali pazymet smile.gif
Tik as jusu mergikes nesuprantu, argi didziulis skirtumas su kokia masina laikai?Mokesi vaziuot,tai su visomis pavaziuosi. lotuliukas.gif

klaipedoj yra viena masina opelis berods, tokia prailginta...taj as jos gabaritu tikrai nejausciau...ir kiek stebejau, kas su laike, tai nei vienas i miesta neisvaziavo...zinoma reik sugebet su visom vairuot...viena moteris vyrui guodesi,kad zinojo,jei jai paklius ta "karve", egzo neislaikys...ir baigesi jai egzas aikstelej... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 07 12, 11:05)
klaipedoj yra viena masina opelis berods, tokia prailginta...taj as jos gabaritu tikrai nejausciau...ir kiek stebejau, kas su laike, tai nei vienas i miesta neisvaziavo...zinoma reik sugebet su visom vairuot...viena moteris vyrui guodesi,kad zinojo,jei jai paklius ta "karve", egzo neislaikys...ir baigesi jai egzas aikstelej...  blink.gif

Na ,taip yra,bet nereikia bijoti taip,nes gi valdymas daug mas panasus.O del gabaritu,tai kaikurios ir mazyciu masinyciu gabaritu nejaucia,na bet egzas praejo islaikiai,naujai iskepta vairuotoja smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Aiu visoms uz palaikyma! 4u.gif 4u.gif 4u.gif As taip pat tik ka iskepta vairuotoja! thumbup.gif sokiai.gif assa.gif Labai fainas instruktorius papuole. toks jaunas, tai akyte man pamirksejo... biggrin.gif Siaip buvau uzgesusi ant stakados ir labai koja ant sankabos drebejo... tai ribotos erdves apsisukimo zonoje jis man sako, na na na, viskas sustok! As jau persigandau tada nerealiai galvoju sakes,ka cia padariau..jis man sako baik drebint koja!!!!! nusiramink.. sako jei nori eik pasivaikscioti... smile.gif na nusiraminau ir toliau vaziavau... smile.gif buvo prisiparkavimas sonu tai idealiai kazkaip viskas isejo, nes tetis buvo gerai dar paaiskines, kas jei ne taip ivaziuoji ir pan.. ir i T formos ivaziavima ir idealiai kazkaip ivaziavau... thumbup.gif Na o paskui buvau ir ne ta pavara imetusi, nes nerealiai sunkiai metesi..jis net pats sake..tai sustojau nuokalnej ir leido pasibandyti.. paskui is regitros isvaziavus ir ant pagrindines sankryzos ivaziuojant i raudondvario plenta, truputi vienam dedulei uzkisau, nes ten jau buvo pasidariusi sumaistis, kazkoks pencininkaseisma pastabdes buvo, tai jis man net uz vairo siek tiek paeme ir pareguliavo... bigsmile.gif O siaip daugiau viska sake labai gerai padariau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 12 liepos 2007 - 11:33
QUOTE(organizatore @ 2007 07 12, 10:31)
  dekoju uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif  isipaishiau i naujai iskeptu vairuotoju gretas, nors tikrai buvau garantuota kad aiktelej susimausiu...ir kartosiu kt kart egza......

Sveikinu, tikra šaunuolė 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Su Opel Astra aš du kartus laikiau, tikrai jos gabaritai didesni ir rieda kažkaip labai lengvai, baisu ,kad laiku nespėsiu sustabdyti, atbulinis kitaip įsijungia ( bet tai egzaminuotojas parodo). Pirmą kartą kai su ja važiavau buvau labai pasimetus, vis pirmas bėgis ir atbulinis painiojosi doh.gif , o antrą kartą buvo jau visai nieko, gal ir egzaminuotojo psichologinis palaikymas padėjo. Mašiniuką prieš laikant egzą leidžia pasibandyti.
Atsakyti
tikrai daug kas priklauso nuo egzaminuotojo, man ramus pasitaike, bet gatvej vaziuodama kokia klaidele padarau ir galvoju kad jau stabdys ir lieps persest i keleivio vieta...dar dziaugiuos,kad nesudetingas marshrutas papuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 12, 12:25)
Aiu visoms uz palaikyma!  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Geras instruktorius pakliuvo,nes maniskis tai toks ragas buvo,kad doh.gif ,kaip jum as vaziuoju per sankryza mirksint zaliai ,o kai sankryzoj buvau dege geltona,sako kritine klaida padariai doh.gif Sakau kodel?Per geltona vaziavai blink.gif sakau dege zalias,o be to ir per geltona leidziama vaziuot,jei reiktu staigiai stabdytt,be to,kas butu jei mirksint zaliai sustociau,taigi taip eismui kliudyciau,tai kazka ai pasake ir ,kad tipo KK neskaite.
Bet as teisi buvau ir nepasidaviau,nes KET knygute atmintinai dar zinojau rolleyes.gif ar neteisi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 12 liepos 2007 - 12:40