Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(*Nendre* @ 2007 07 11, 11:13)
Man ryt 14 val.  ax.gif  As baigiau Misko rajone Vilor mokykla, arciausiai namu buvo.  blush2.gif  O tu?
Taip kai jau mieste padarai klaidas tai is vis pravalas buna. Mano drauge laike, tai aisktelej viskas teisingai, isvaziavo i miesta, vos ne puse nuvaziavo ir bac uzkiso jai. Ne jos kalte, bet nieko negalima padaryt kritine klaida. Tai tokius uzkisinetojus taip ir noris  bash.gif

as baigiau darbo rinkos mokymo centre vairavimo kursus ir privalomus ten vazinejau, bet manes instruktorius visai neismoke - vairavimai buvo kas savaite, taip uztrukau pusantro menesio... doh.gif ...db tris papildomas emiau vingio g 16, taj truputi aiskiau viskas pasidare... blush2.gif
Atsakyti
O as egzamina atidejau 2 savaitem tongue.gif PAsiskambinau kitam instruktoriui, imsiu papildomu pamoku ir viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš... Pirmadienį telšiuos laikiau..ir nepavyko... maniau jei jau susimausiu tai tik aikštelėj arba mieste prie perėjų...bet aikštelėj viskas sekės kuo puikiausiai tačiau mieste prie sankryžos reikėjo sukt į kairę...tai man instruktorius buvo sakęs kad per geltoną būtina išvažiuot tai aš taip ir padariau bet pasirodo reikėjo praleist dar vieną mašiną kuri atseit irgi buvo įvažiavus į sankryžą iš priekio...ir egzaminas baigtas sad.gif cray.gif cray.gif cray.gif
mašiną vairuot išmokau net nepamenu kelerių būdama... visi tikėjos kad išlaikysiu...pati maniau, jog nieko tokio jei ir neišlaikysiu... tačiau taip galvodama matyt per daug tikėjau kad išlaikysiu...tai dabar vakarais neužmiegu vis akyse stovi kaip per sankryžą važiavau ir kaip lievai susimoviau... ir naktim sapnuojas..
Atsakyti
nenusimink taip 4u.gif kita karta islaikysi 4u.gif sita klaida prisiminsi ilgai, ir daugiau nekartosi, busi atidesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit man merginos..o jei islaikai egzamina vairavimo ir daraisi teises tai kiek jos kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 11, 15:03)
Sakykit man merginos..o jei islaikai egzamina vairavimo ir daraisi teises tai kiek jos kainuoja?  blush2.gif

Jeigu nepamirsau,tai 38lt.Gal jau laikysi?
Papildyta:
QUOTE(latiriuke @ 2007 07 11, 13:51)

mašiną vairuot išmokau net nepamenu kelerių būdama... visi tikėjos kad išlaikysiu...pati maniau, jog nieko tokio jei ir neišlaikysiu... tačiau taip galvodama matyt per daug tikėjau kad išlaikysiu...tai dabar vakarais neužmiegu vis akyse stovi kaip per sankryžą važiavau ir kaip lievai susimoviau... ir naktim sapnuojas..

Nenusimink,kita karta tikrai pasiseks mirksiukas.gif Ir neatideliok ilgam perlaikymo....
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 07 11, 16:09)

aha 38lt i sita suma ieina ir nuotraukos pasidarymas fotobudelej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 07 11, 13:09)
Papildyta:

Siandien jau laikiau, bet neislaikiau aiksteleje..labai jau bijojau ir padariau kvaila klaida, pati kalta.. doh.gif Dabar vis sedziu ir ziuriu,kad galeciau rytojui ar bent poryt uzsirasyti.. na bet vietu nera...arciausiai tik 18 diena, bet nenoriu tiek ilgai laukti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 07 11, 15:09)
Nenusimink,kita karta tikrai pasiseks  mirksiukas.gif Ir neatideliok ilgam perlaikymo....

oj kaip noriu kuo greičiau... bet artimausia data tik už poros savaičių...o niekas negarentuoja jog kitą kart išlaikysiu... unsure.gif
o pinigėlius tai kainuoja ir svabiausia kad tie pinigai tėvų.. aš tik dalį savo pinigais tegalėjau padengt...
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 11, 16:19)
Siandien jau laikiau, bet neislaikiau aiksteleje..labai jau bijojau ir padariau kvaila klaida, pati kalta.. doh.gif  Dabar vis sedziu ir ziuriu,kad galeciau rytojui ar bent poryt uzsirasyti.. na bet vietu nera...arciausiai tik 18 diena, bet nenoriu tiek ilgai laukti...  blink.gif

Tik jau nekaltink saves!Ilysk dazniau i Regitros puslapi,tikrai atsiranda laisvu vietu.
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 07 11, 17:19)
Siandien jau laikiau, bet neislaikiau aiksteleje..labai jau bijojau ir padariau kvaila klaida, pati kalta.. doh.gif  Dabar vis sedziu ir ziuriu,kad galeciau rytojui ar bent poryt uzsirasyti.. na bet vietu nera...arciausiai tik 18 diena, bet nenoriu tiek ilgai laukti...  blink.gif

dazniau zvilgtelk, nes ir as manau, jei ryt neishlaikysiu, taj irgi po pusantros sav vietu tebutu...bet kai netycia kartais pasiziuriu - atsiranda viena kita laisva vietele... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 07 11, 15:08)
Tik jau nekaltink saves!Ilysk dazniau i Regitros puslapi,tikrai atsiranda laisvu vietu.

Na ten tai tikrai as kalta pati buvau, ne taip vaira susukau... lotuliukas.gif Radau jau viena vieta, ryt vel einu... tikiuosi sikart islaikysiu... bigsmile.gif
Atsakyti