Dalinames patirtimi, diskutuojam ir toliau...
Sveikutės, va grįžau tik ką iš Marijampolės - galųųųųųųųųų gale išsislaikiau teises (iš trčio karto), pasitaikė labai malonus egzaminuotojas, pastrižas parkavimas (beje koks parkavimas iš karto pasako kai paduodi dokumentus - tipo kompas parenka maršrutą ir parkavimą ir iš karto pasako - Kaune man net maršruto nepasakė ), aikštelėj viskas buvo gerai, tik tiek kad lijo, bet nieko, maršrutas papuolė pats ilgiausias, bet ačiūD Marijampolės tik kelios sudėtingesnės sankryžos ir išlaikiau. Aišku klaidų buvo (jaučiu Kaune su tokiom klaidom vėl pravalas būtų buvęs) : dalį kelio be šviesų važiavau, nežiūrėjau per petį "aklojoj zonoj", su trečia pavara posūkį ėmiau - bet vnzo rezultatas teigiamas Visoms patariu geriau laikyt mažesniuose miestuose - Kaune bent jau diiidelis ir baisus nusistatym as iš karto prieš žmogų ir sėkmės visoms laikančioms, kažkada turi pasisekti tik turėkit kantrybes
QUOTE(Dasha @ 2007 06 24, 16:19)
Sveikutės, va grįžau tik ką iš Marijampolės - galųųųųųųųųų gale išsislaikiau teises (iš trčio karto), pasitaikė labai malonus egzaminuotojas, pastrižas parkavimas (beje koks parkavimas iš karto pasako kai paduodi dokumentus - tipo kompas parenka maršrutą ir parkavimą ir iš karto pasako - Kaune man net maršruto nepasakė ), aikštelėj viskas buvo gerai, tik tiek kad lijo, bet nieko, maršrutas papuolė pats ilgiausias, bet ačiūD Marijampolės tik kelios sudėtingesnės sankryžos ir išlaikiau. Aišku klaidų buvo (jaučiu Kaune su tokiom klaidom vėl pravalas būtų buvęs) : dalį kelio be šviesų važiavau, nežiūrėjau per petį "aklojoj zonoj", su trečia pavara posūkį ėmiau - bet vnzo rezultatas teigiamas Visoms patariu geriau laikyt mažesniuose miestuose - Kaune bent jau diiidelis ir baisus nusistatym as iš karto prieš žmogų ir sėkmės visoms laikančioms, kažkada turi pasisekti tik turėkit kantrybes
Labai sveikinu islaikius!
Siandien as turejau vaziavima..nezinau, man kazkaip labai viskas lengva aiksteleje, gal del to,kad labai gerai paaiskino.. na nebent su stakada gal gali but beda... nes kazkaip del sito nesijauciu tvirtai..siandien liepe instruktorius uzsirasyti egzaminui jau, nors dar tik 6 vaziavimas siandien buvo.. liepos 8 diena bus 10 vaziavimas ir 10 diena eisiu i egzamina... ziuresim kaip man ten seksis... Bet jauciu,kad islaikysiu tik is antro karto... pas mane viskas dazniausiai buna is antro karto
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 24, 17:37)
Siandien as turejau vaziavima..nezinau, man kazkaip labai viskas lengva aiksteleje, gal del to,kad labai gerai paaiskino.. na nebent su stakada gal gali but beda... nes kazkaip del sito nesijauciu tvirtai..siandien liepe instruktorius uzsirasyti egzaminui jau, nors dar tik 6 vaziavimas siandien buvo.. liepos 8 diena bus 10 vaziavimas ir 10 diena eisiu i egzamina... ziuresim kaip man ten seksis... Bet jauciu,kad islaikysiu tik is antro karto... pas mane viskas dazniausiai buna is antro karto
nieko baisaus ta estakada, aš kai mokinausi - ant tokios kaip estakados tai net nei karto nebuvau užvažiavus - tik ant tokio kalniuko, bet kai supranti sistemą - visai nesunku, taip kad tik truputį pasitreniruok ir viskas. Sėkmės tau Siandien as turejau vaziavima..nezinau, man kazkaip labai viskas lengva aiksteleje, gal del to,kad labai gerai paaiskino.. na nebent su stakada gal gali but beda... nes kazkaip del sito nesijauciu tvirtai..siandien liepe instruktorius uzsirasyti egzaminui jau, nors dar tik 6 vaziavimas siandien buvo.. liepos 8 diena bus 10 vaziavimas ir 10 diena eisiu i egzamina... ziuresim kaip man ten seksis... Bet jauciu,kad islaikysiu tik is antro karto... pas mane viskas dazniausiai buna is antro karto
Ačiū už sveikinimus, labai labai džiaugiuosi ir dar negaliu patikėt, kad jau VISKAS! : nerealu
QUOTE(Dasha @ 2007 06 24, 16:42)
nieko baisaus ta estakada, aš kai mokinausi - ant tokios kaip estakados tai net nei karto nebuvau užvažiavus - tik ant tokio kalniuko, bet kai supranti sistemą - visai nesunku, taip kad tik truputį pasitreniruok ir viskas. Sėkmės tau
Ačiū už sveikinimus, labai labai džiaugiuosi ir dar negaliu patikėt, kad jau VISKAS! : nerealu
Galiu tik isivaizduoti, kaip jautiesi dabar.. as jauciu taip pat nerealiai jausiuos.. Jau kaip laukiu kai turesiu teises.. Jau net masinos po truputi ieskaus, tik nezinau kokios dar noriu...
Sveikinu dasha.
Na nelabai taip baisu Kaune kaip atrodo. Tikrai įmanoma ir šiame mieste išlaikyti.
Na nelabai taip baisu Kaune kaip atrodo. Tikrai įmanoma ir šiame mieste išlaikyti.
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 24, 19:33)
Dar dadedu balionu Dashai
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 24, 19:46)
Sveikinu dasha.
zinoma, kad imanoma, as net nesigincinu, bet man ir patirties dar biski truko, ir matyt egzaminuotjai ne tie papuldavo o gal ir laimes dalykas..
QUOTE(LYRAA @ 2007 06 24, 21:25)
Dasha sveikinu išsilaikius
oj aciu visoms labai, nes jau buvo liudesys i sirdi atejes kad nesugebu
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 24, 17:37)
Sveikos mergytes ir as laikysiu egzamina, bet man dar toli iki jo Kibirkstele, o tu mokejai gal jau vairuoti dar pries vaziavima su instruktoriumi?
QUOTE(Charming @ 2007 06 25, 12:25)
Sveikos mergytes ir as laikysiu egzamina, bet man dar toli iki jo Kibirkstele, o tu mokejai gal jau vairuoti dar pries vaziavima su instruktoriumi?
Niekada nebuvau sedejusi uz vairo pries tai...
QUOTE(Dasha @ 2007 06 24, 18:19)
Sveikutės, va grįžau tik ką iš Marijampolės - galųųųųųųųųų gale išsislaikiau teises
Sveikinu Sėkmės ir drąsos kelyje nesvarbu iš kelinto karto-pats faktas ,kad teises jau turi ir yra svarbiausias
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 24, 18:37)
Siandien as turejau vaziavima..nezinau, man kazkaip labai viskas lengva aiksteleje, gal del to,kad labai gerai paaiskino.. na nebent su stakada gal gali but beda...
Siandien as turejau vaziavima..nezinau, man kazkaip labai viskas lengva aiksteleje, gal del to,kad labai gerai paaiskino.. na nebent su stakada gal gali but beda...
Na su estakada ,tai keista,mano pusbrolis sakė,kad jį ant estakados be rankinio mokino,o mane su,net nebandėm be rankinio tik ant kalniuko specialiai važiuodavom,tai be rankinio mokindavomės,na aišku ir sankryžos kalnuotos,bet ir tada sakydavo,kaip tau geriau su rankiniu ar be,aš kažkaip jį mėgau naudot,bent daugiau šansų ,kad nepariedėsi atgal.
O kas kliūva dėl estakados?