Papasakosiu ir as , kaip mes si savaitgali pasveikinom mano drauge. Dovanojom pinigus ir , kad nebutu siaip sau paprastai , tai nupirkom tokia juoda plastmasine dezute irankiams ir pridejom i ja visokiu "reikalingu" daiktu : elektros lempute , baterijos , metaliniai sveistukai , degtukai , "Taupos" cigaretes , batu raisteliai , sagu rinkinys , sietelis , kojinaiciu pora , darbines pirstines ir ant dugno mazyteje dovanu dezuteje buvo ipakuotas banknotas . Tai kol ji viska isiminejo is tos dezeles , tai mes komentavom kur ka gales panaudoti (pvz.: metalinius sveistukus - kuno pilingui ) , o gale , kai iseme dezele su pinigais - pasakem , kad tai kompensacija uz moraline zala , patirta gavus tokiu dovanu . Buvo smagu . Bent jau mums -tai tikrai
kas del rasteliu, tai ir as esu panasia dovana gavusi nuo savo draugo kol as dirbau, jis be mano zinios su mano drauges pagalba apsilanke mano namuose ir prideliojo tu lapeliu. as, grizusi is darbo, radau pirmaji rasteli, pagal nuoroda radau pliusine karvyte ir kita rasteli, ir taip vaiksciojau po buta, kol susirinkau visas karvytes oj, smagu buvo
labai graziai atrodo pirmas ipakavimas.super
QUOTE(rasukas @ 2004 12 15, 14:04)
labai graziai atrodo pirmas ipakavimas.super
Man jis irgi super ir galima naudoti ne tik medziagine serveteles bet ir popierines. As kazka panasaus dariau is dovanu popieriaus
Ačiū už šį adresiuką -super supakuotos dovanos. Man labai patiko. Bandysiu ir savom dovanom jų idėjų pritaikyt.
QUOTE(Sfinxute @ 2004 12 15, 14:56)
o, nupirkai? kiek mokejai?
as tai bandyciau kokioj Maximoj tarp ismetamu deziu paieskoti panasaus dydzio dezes, nes deze lengviau supakuoti jei dezes nerasi, tada gali folga ja visa "aplipinti", uzdeti dideli kaspina ir dar koki sampano buteli priristi nu vienu zodziu, galima sugalvoti
QUOTE(Tutsi @ 2004 12 15, 16:02)
o, nupirkai? kiek mokejai?
as tai bandyciau kokioj Maximoj tarp ismetamu deziu paieskoti panasaus dydzio dezes, nes deze lengviau supakuoti jei dezes nerasi, tada gali folga ja visa "aplipinti", uzdeti dideli kaspina ir dar koki sampano buteli priristi nu vienu zodziu, galima sugalvoti
nenupirkau dar, nes vaikis serga negaliu islekti, bet kai pasveiks leksiu tekinom
kad nesu macius maximoj tokio dydzio deziu as noriu supakuoti taip, kad ne is karto suprastu, kas ten yra
QUOTE(Sfinxute @ 2004 12 15, 18:41)
kad nesu macius maximoj tokio dydzio deziu as noriu supakuoti taip, kad ne is karto suprastu, kas ten yra [/i]
tada bandyk pakuoti taip,
http://www.7ya.ru/ph...&PhotoID=545528
tik teks pavaikscioti po kanceliariniu prekiu parduotuves ir paieskoti didelio formato grazaus popieriaus
neatsimenu ar jau kur rašiau pernai, bet aš jau antrus metus prie dovanų prikabinu žaisliuką, ant kurio su markeriu užrašau-su šv. kalėdom ar pan. ir datą 2004... tai papuošia dovaną, atstoja atviruką ir lieka atsiminimu, kurį gali kabinti ant eglutės... arba išmesti Pernai prikabinau geltonus varpelius, šiemet po geltoną žvaigždę... Jei turit noro ir plonytį markerį-ant didesnio žaislo galima užrašyti ir didesnį palinkėjimą.... Tokį žaisliuką galima priklijuoti prie popieriuj supakuotos dovanos, galima prie maišelio rankenėlės pririšti su blizgučiais...
as savo vyro seseriai labai paprastai supakavau duso zele i permatoma popieriu pripyliau to sniegelio yra pirkti ssenukuose surisau paprastu lietuciu labai gerai atrodo. galima prideti visokiu sermuksniu i ta sneigeli. vietoj lietucio suristi su cinamono lazdelem