Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

pikciurna, aciu smile.gif bet popkornai jau iskepti ir deze iteikta.

taigi papasakoju visa procedura, kaip kas buvo.

taigi, apie staigmena zinojo to mano draugo tevai, brolis - isskyrus ji pati. buvo graziai sulaikytas. todel buvau isitikines, kad namie kazka rasiu.

supakaves viska i deze (t. y. sudejes alu, dovana ir viska uzpyles popkornu), nunesiau viska ir pastaciau prie duru. ant dezes uzdejau torta, i kuri jau namie buvau prisismaigstes zvakuciu, taigi prie duru man liko jas tik uzdegti - nors rankos is susijaudinimo drebejo nerealiai. bet kai ir sia uzduoti siaip taip iveikiau, paskambinau i duris, o pats tuo metu tyliai tyliai pasprukau.

zmogelis is pradziu net amo neteko, kai atidares duris rado deze su tortu ir deganciomis zvakutemis. atrode, beje, tikrai ispudingai visas tas "laukneselis", o zmogelis ispudinguma tik dar labiau padidino. stovi akis isputes, supranta, kad lyg ir jam - bet nesupranta is kur smile.gif

kelias akimirkas pasvarstes, jis pagalvojo, kad gal butu galima paieskoti laiptineje to laukneselio nesejo smile.gif aisku, rado, nes nubegti is 4 auksto i pirma as nespejau (beda ta, kad laiptineje labai sunku pasislepti, taigi as ilindes i tamsu kampa laukiau tol, kol buvau uztiktas). isineses deze draugelis net nelaukes pradejo ja pakuoti.

ir dabar as tureciau nupasakoti, koks nuostabos kupinas veidas buvo, kai jis atidare deze ir pamate popkornus. ikises ranka ir pamakalaves ja (o alus ir dovana buvo iskaisioti i kampus ir giliai) isitikino, kd popkornu yra tikrai tiek, kiek jis mate - pilna deze. tiesiogine to zodzio prasme jis apako is netiketumo. ka jis veiks su tiek popkornu - neisivaizduoju. supratau, kad neisivaizduoja ir jis biggrin.gif

taciau dar labiau jis nustebes buvo, kai liepiau nuodugniau pamakaluoti rankomis po tuos popkornus. tada po truputi, po truputi viska ir istrauke smile.gif laimes buvo pilnos kelnes ir dar daugiau. zodziu, dovana atliko savo vaidmeni - ispudis buvo begalinis.

sakes, kaip smagu, kai yra zmoniu - draugu, del kuriu verta taip pasistengti. ir esu isitikines, kad tokios dovanos jis ilgai nepamirs. (na, jau vien kiek laiko reikes tuos popkornus sukapoti... biggrin.gif ) tikrai nuostabi ideja.

taigi isvados: jeigu norite pradziuginti savo pacius artimiausius zmones - pasistenkite taip smile.gif

(p. s. kai dalinausi su pazistamais sia savo ideja, noredamas suzinoti, ar tai, kas man pasirodys originalu, kitiems nepasirodys kvaila, vienas pasake: tai geriausia dovanos ipakavimo ideja, kiek esu girdejes.)
Atsakyti

Na tikrai super... clap.gif isivaizduoju, kaip viskas ispudingai atrode... clap_1.gif
Atsakyti
Bliamba kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
g.gif Iki gimtadienio pradzios turiu 3 val. ir deze nuo televizoriaus gal pasistengt ir paskubet smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Matroskino dovana thumbup.gif thumbup.gif . Man labai patiko clap.gif
Atsakyti
QUOTE (betite @ 2004 10 16, 15:25)
g.gif Iki gimtadienio pradzios turiu 3 val. ir deze nuo televizoriaus gal pasistengt ir paskubet smile.gif

ui nespesi niekaip laugh.gif nebent deze nuo silelio laugh.gif
Atsakyti
Super Matrioškinas suruošei dovaną thumbup.gif thumbup.gif Kai paminėjai, akd dėjai ir alų - prisiminiau ir aš vieną istoriją iš dovanų pakavimo, kurią buvau pamiršus doh.gif Taigi:

buvo vieno vaikinuko gimtadienis - aišku sugalvojau jam kažką toookio prikolno padovanot nuo savęs - taigi irgi paėmiau didelę dėžę, į ją įdėjau arbūzą, keletą butelių alaus dar ir suradau tuščią vodkos butelaitį (kuriame dar buvo likęs kažkoks lašiukas ruginukės) - ir pripyliau pilną vandens (o jūs žinot ruginukė koookį stiprų kvapą skleidžia, kas kad jos ten tik lašytis buvo likęs laugh.gif laugh.gif ), dar prie viso to pridėjau tualetino popieriaus rulonėlį (atseit visos dovanos šifruotė buvo tokia "panaudoti pagal paskirtį" - arbūzas - užkandai, vodką gert - alum užsigert, o reikalui prispyrus šiknapopierius pravers visada laugh.gif laugh.gif laugh.gif ). Visą dėžę apklijavau laikraščiais.

Kai įteikiau dovaną - visiems įdomu buvo. O svarbiausia, labiausiai džiaugėsi berniokai Vodka, nes kaip tyčia buvo sugalvota švęsti be vodkos, geriant kitokius gėrimus - o čia blyn Vodkos butelys. Atsisuko - pauostė vienas - ūūūch, geraaa, pasakė, prisipylė čierkelę ir į jubilijato sveikatą - tik makt.........ir paskui buvo: aaaaa, čia gi vanduoooooo sad.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 10 17, 16:09)
Super Matrioškinas suruošei dovaną thumbup.gif thumbup.gif

matroskinas, aciu smile.gif katinas Matroskinas, kuris ismoke dede Fiodora valgyti sumustinius teisingai.

tas pats vienas ir nepriklausomas katinas is rugpieniu kaimo tongue.gif
Atsakyti
Galiu viena ideja pameteti ir as. Cia ji labiau tinka artimam zmogui, arba tam pas kuri be vargo pries tai namie galesi pasidarbuoti. Teciui gimimo dienos proga nupirkome dovana ir ja paslepeme tam tikroje vietoje. Dovanu teikimo momentu jam padovanojome lapeli kur buvo pirmoji uzuomina kur galetu buti jo dovana. Nuejes i ta vieta jis rando kita rasteli su kita uzuomina ir taip 16 rasteliu. Rasteliuose uzuominos buvo jumoro forma, kai kur turejo net perskaityti anekdotus apie dukros ir tevo santykius, kai kur buvau parasiusi, kad tai nuopelnas ar bausme uz tam tikrus darbus ar dar kazka, del ko jam dabar taip tenka kankintis. Aisku viskas buvo juokais ir visi mirem is juoko, kai jis laipiojo ant spintu, kai lindo po lova ir net ieskojo dovanos tualeto spinteleje. Nors tai padariau jau pries kokius 8 metus, bet iki siol tetis savo draugams pasakoja apie tokia dovana ir laiko tuos rastelius pasidejes. Pasitaikius progai jis juos rodo savo draugams, kaip buvo kankinamas dukros (aisku juokais)
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 10 24, 20:00)
Galiu viena ideja pameteti ir as. Cia ji labiau tinka artimam zmogui, arba tam pas kuri be vargo pries tai namie galesi pasidarbuoti. Teciui gimimo dienos proga nupirkome dovana ir ja paslepeme tam tikroje vietoje. Dovanu teikimo momentu jam padovanojome lapeli kur buvo pirmoji uzuomina kur galetu buti jo dovana. Nuejes i ta vieta jis rando kita rasteli su kita uzuomina ir taip 16 rasteliu. Rasteliuose uzuominos buvo jumoro forma, kai kur turejo net perskaityti anekdotus apie dukros ir tevo santykius, kai kur buvau parasiusi, kad tai nuopelnas ar bausme uz tam tikrus darbus ar dar kazka, del ko jam dabar taip tenka kankintis. Aisku viskas buvo juokais ir visi mirem is juoko, kai jis laipiojo ant spintu, kai lindo po lova ir net ieskojo dovanos tualeto spinteleje. Nors tai padariau jau pries kokius 8 metus, bet iki siol tetis savo draugams pasakoja apie tokia dovana ir laiko tuos rastelius pasidejes. Pasitaikius progai jis juos rodo savo draugams, kaip buvo kankinamas dukros (aisku juokais)

padariau savo vyrui taip per vienas kaledas tongue.gif
tai jis ieskojo ieskojo ir niekaip rasti negalejo, prasitase 2 valandas, per ta laika mes abu taip pavargom , kad net nejuokinga buvo (jis ieskojo , o as laukiau) , o kai galu gale parodziau , kur guli dovana (batu dezes dydzio biggrin.gif , niekaip rasti negalejo mad.gif ) jis pasake, na as nesitikejau, kad tu dovana gali i orkaite ideti ... g.gif
nesuprato vyrukas bajerio ... buna ir taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 25 spalio 2004 - 19:39
Vat sestadieni teko sudalyvauti gimdieny, tai jubiliatui supakavau dovana taip, kaip Matroskinas....aisku, ner ka lyginti, kas liecia gigantiskuma....dovana tilpo batu dezej + del svorio alaus butelis, ir du pakeliai Popcornu rolleyes.gif biggrin.gif ....labai labai patiko clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ....O pacia deze supakavau i faina popieruka......pilksvam fone keturakiu mersu prifotkinta....tai sakem, kad dezutej rakteliai nuo masinos, bet nepatikejo rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi taip (su lapeliais, kur dovana) buvau padariusi savo ex per Kalėdas. Kai kur prie lapelio būdavo smulki dovanėlė, bet ir nuoroda eiti toliau tongue.gif Deja, jis to neįvertino sad.gif Nemačiau susižavėjimo jo veide....
Dėkui Dievui mes jau nebekartu, o tokį, kuris įvertins mano pastangas būtinai rasiu wink.gif

P.S. Uoj, nukrypau truputuką nuo temos - bet gal neužpyksit?
Atsakyti