Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE (matroskinas @ 2004 10 13, 18:55)
o i ta deze paslepsiu dovana. dovanos dezute - 18 * 16 * 6 cm. ir tam tikra diena (penktadienio vakare) su dar vienu pazistamu nutisim ta deze draugeliui prie duru. ant dezes padesim torta - tik dabar mastau, kad gal dar koki fejerverka reiketu itaisyti smile.gif (beje, berasydamas sumasciau - arba fejerverkas, arba zvakiu pagal metu skaiciu), paskambinam i duris ir patys tyliai tyliai pasiplaunam - idomu, kaip greitai atspes, nuo ko ta dovana smile.gif

bet visas prikolas yra dar viename punkte. iprasta, kad dovanoja pilnas dezes popkorno. klausimas: ar is karto sumastys, kad nedidele dovanele paslepta milziniskoje dezeje..

Saunu ideja thumbup.gif
Atsakyti
Niu kad man kas tokia originalia popkornu deze padovanotu rolleyes.gif rolleyes.gif saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
bet kad jus zinotumet, ka reiskia kepti VONIA popkornu!... ziuriu i deze ir graudinuosi. tiesiog verkti norisi...

bet jeigu jau pradejau, teks padaryti viska. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 10 13, 19:40)
Niu kad man kas tokia originalia popkornu deze padovanotu rolleyes.gif rolleyes.gif saunuolis thumbup.gif

Aga, ziurau, tu esi mano zemlioke. As tau tikrai nepadovanosiu bent artimiausiu metu tos dezes popkornu, bet gal tu nori padeti man ja prispraginti? biggrin.gif

sakes............ blink.gif
Atsakyti
Zina kvieskis i pagalba gal isras parastesni buda laugh.gif nepyk nes man ji kaip keiksmazodis prilipo , o jei rimtai per kiek laiko iskept vonia reikes...nepavydziu
Atsakyti
Karta drauge uzsiprase dovanu kvepalu, tai mes nupirkom jai tuos kvepalus, bet dovanoti neskubejom. Pripylem i trilitri atskiestu obuoliu sulciu (del spalvos), papuosem dangteli ir apipurskem jos megstamais kvepalais. Cia mums pasiseke, nes kita drauge dirba kosmetikos pardej ir galejo paimt testeriuka. O dovanodami psakem , kad pagalvojom ir vietoj mazo buteliuko nupirkom tokiu paciu bet pilstomu, kad ilgiau uztektu laugh.gif Ji pasiziurejo i mus nepatikejo, pauoste, nu tokie, sako, nu jus ir beprociai. Isivaizduoju jos mintis tuo metu laugh.gif ir tik po to iteikem jai tikru kvepalu buteliuka. Iki siol prisimena kaip buvo "isdurta"
Atsakyti
Dar dovana gali iteikti kurjeris kartu su gelemis pvz., o ne jus patys.

wa wa as irgi taip noriu padovanoti viena dovana draugui, bet net neisivaizduoju kur tu kurjeriu ieskot. i Lt pasta nelabai noriu kreiptis, nes kol nugabens draeis min. 1 diena. ir dar neaisq ar pristatys. o man reiket, kad pristatytu tam zmogui apie kokias 8 ryto... gal zinot daugiau firmu , kurios tokiais dalykais uzsimineja ir atveztu ant tam tikro laiko?
Atsakyti
NIEKADA MANO IDEJOS NEIGYVENDINKIT VIENOS!!! pasirodo, voniai popkornu reikia ~10 kg grudu. isivaizduojate, kiek laiko reikia juos kepti? jau kur pasisuku, ten spragesiai... spragesiu radau net indu lentynoje... o sukepiau dar tik 1,5 kg...

blogiausia yra tai, kad turiu viska padaryti iki penktadienio, turiu 3 kg spragesiu (kuriu puse jau sukepiau), o ryt neturiu visiskai laiko...

veliau papasakosiu daugiau informacijos is spragesiu lauko.
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 10 13, 21:06)

wa wa as irgi taip noriu padovanoti viena dovana draugui, bet net neisivaizduoju kur tu kurjeriu ieskot. i Lt pasta nelabai noriu kreiptis, nes kol nugabens draeis min. 1 diena. ir dar neaisq ar pristatys. o man reiket, kad pristatytu tam zmogui apie kokias 8 ryto... gal zinot daugiau firmu , kurios tokiais dalykais uzsimineja ir atveztu ant tam tikro laiko?

UPS, DHL, g.gif dar kazkokia per tv reklaminasi... gal per google "kurjeriu pastas" ar kazka panasaus ieskok...
Atsakyti
siaip siuntu tarnybomis sunku pasitiketi. vienos aiskina, kad tuoj tuoj ateis pasiimti siuntos - o eina tris dienas. kitos aiskina, kad vos pasiims, is karto atiduos siutas - o atidavineja dvi dienas.

girdejau, kad skubiu siuntu tarnyba veikia gerai. nezinau, nebandziau. bandziau lex system ir bizpak. nei viena nera be priekaistu...
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 10 13, 21:15)
veliau papasakosiu daugiau informacijos is spragesiu lauko.

taigi, naujienos. 3 kg popkorno kepa 4 valandas, susigadina keptuve (dabar laukia jos atsveitimas), o i popkornus ilgai nenoriu ziureti.

ryt laukia zvakiu pirkimas, dovanos vyniojimas ir buteliu mastymas (ar alaus, ar geras geralas). dar pagalvojau, kad galima balioneliu visokiausiu pripusti.

vienu zodziu, dovana tikrai nera pigi. o ipakavimas jau tuoj dovana savo kaina pasivys. dar viena diena mastymu - jauciu, ipakavimas kainuos kur kas brangiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matroskinas: 13 spalio 2004 - 22:40
Neatsimenu kas rase, bet prie ideju kaip originaliau ipakuoti naujametines dovanas buvo dovana isaldyta kibire ledo... Na va, jau kiti nauji metai arteja, o tas dovanos "ivyniojimo" budas vis dar neramina mano vaizduote... Kadangi paciai fantazijos neuztenka, bandysim megdzioti ... Auka jau nusiziurejau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti