Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Zinau idomu buda kaip padovanoti kokiam artimam zmogui pinigeliu kokiam konkreciam drabuziui ar pvz., rankinei. Is spalvoto popieriaus iskirpti pageidaujama daikta, dar atskirai kisenyte. Ta kisenyte priklijuoti prie pagrindines detales (galima naudoti stapleri (viespatie, kaip jis lietuviskai vadinasi?) I kiseniuka ideti pinigiukus ir uzrasyti palinkejima. smile.gif
Atsakyti
As daznai pakuoju dovanas i kepimo folga.....
Labai lengva supakuot, atrodo avangardiskai (ypac jei papuosima dar priderini). Tarkim, mamai dovanojau ranku darbo skarale, tai ja idejau i nedicka dezute, ja ivyniojau i folga (naudoju ta, kur paduotuvese ruloneliais parduoda, tokia labai lanksti), o kaip papuosima, pritvirtinau namie rasta juros zvaigzde . Na labai fainiai atrode.
Dovanas i folga pakuot pradejo ir draugai bei giminaiciai, sake, kad praktiska ir paprasta...
Atsakyti
Dovanojant pinigus (jei tai kokia didesne suma) , banknotus gelininkes ikomponuoja i puokste ( is banknotu padaro lyg ir ziedus ir priraisioja puoksteje)
Labai efektingai atrodo .
Atsakyti
man patinka pakuot ir dovanot, kai zinau, kad ivertins ir graziu zodziu negailes, o svarbiausia, kad patiks thumbup.gif
Atsakyti
Labai graziai dovanas ipakuoja CUP Vilniuje. Nors ir iprastai, bet sirdziai mielai. Visada ten pakuosiu biggrin.gif
Atsakyti
gal gali mane kas paprotinti: ar galite kas pasakyti, kiek mazdaug kg reikia pirkti popkornu, kad prisispraginciau ju visa televizoriaus deze? nu kai ismasciau, tai net paciam gera pasidare (cia ne tik apie ipakavima, bet ir apie pati pateikima dovanos). jeigu pavyks ir bus besiidomaujanciuju, papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 10 12, 21:04)
gal gali mane kas paprotinti: ar galite kas pasakyti, kiek mazdaug kg reikia pirkti popkornu, kad prisispraginciau ju visa televizoriaus deze? nu kai ismasciau, tai net paciam gera pasidare (cia ne tik apie ipakavima, bet ir apie pati pateikima dovanos). jeigu pavyks ir bus besiidomaujanciuju, papasakosiu.

Papasakok man labai idomu clap.gif Kai isliesi sirdi ir as bandysiu laugh.gif
Atsakyti
Mes irgi vienakart taip pakavom dovana, kaip berods Herta rase. I didziule deze priglamzem laikrasciu, apacioj padejom dezute su tikra dovana, o kad nesuprastu, kaip yr is tikruju ir kad deze butu sunki, imetem kelias plytas, o paciam virsuj malka uzdejom. Tai buvo dovana jauniesiems, ...butumet mate ju veidus, kai deze atplese rasto smota pamate clap.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Patys per vestuves gavom remelius su graziu paveiksleliu, ..o pasirodo, ten buvo vokas su pinigais.....
Siaip man labai patinka ir dovanos su cinkeliu, ir ipakavimas...deja, ne visi tai supranta.... g.gif
Kazkada dovanojau draugei kazkokia smulkmenele, idejau i dovanu maiseli, ir nupirkau kelias mazas rozytes ir jas sudejau i ta maisa taip, kad matytusi tik ziedai....grazu buvo, bent jau man rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va, papasakosiu, kaip aš dovanojau sesei 50 lt laugh.gif nupirkau tokį mažytį šuniuką - raktams pakabuką . Tas šunytis su maikonu, tai po tuo maikonu pakišau pinigėlius ir užsiuvau g.gif nu ką aš žinau, man pasirodė įdomiai, alia kai padovanojau sesei, tai ji, aišku, nieko nesuprato, paėmė šunytį ir padėjo į sekciją taip kiek kreivokai pažiūrėjusi laugh.gif

kadangi mačiau, kad gali atsitikt, kad mano išradinga dovana ten ir liks gulėti, teko atskleisti paslaptį...
Atsakyti
siaubas, per kiek laiko galima prispraginti vonia kukuruzu??? pasirodo, mano televizoriaus deze yra panasios kubaturos...

turiu iki penktadienio speti. bandysiu eiti ir spraginti, jeigu tik forumas neprikaustys manes per daug... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (matroskinas @ 2004 10 13, 18:37)
siaubas, per kiek laiko galima prispraginti vonia kukuruzu??? pasirodo, mano televizoriaus deze yra panasios kubaturos...

O klausyk, tu tik popcornu deze dovanosi? ar ir dar kazka?...nesgi didziule deze pripopcorninti nepigiai atsieina g.gif
Atsakyti
ok, ideja yra tokia, tuoj eisiu igyvendinti ja.

pasiemiau teliko deze (ismatavimai: 60 * 72 * 48 cm). diiiiiiiiidele tokia smile.gif ja prispraginsiu popkornu, tik dar nesumasciau, ar paslepsiu kelis butelius alaus, ar siaip koki buteli.

o i ta deze paslepsiu dovana. dovanos dezute - 18 * 16 * 6 cm. ir tam tikra diena (penktadienio vakare) su dar vienu pazistamu nutisim ta deze draugeliui prie duru. ant dezes padesim torta - tik dabar mastau, kad gal dar koki fejerverka reiketu itaisyti smile.gif (beje, berasydamas sumasciau - arba fejerverkas, arba zvakiu pagal metu skaiciu), paskambinam i duris ir patys tyliai tyliai pasiplaunam - idomu, kaip greitai atspes, nuo ko ta dovana smile.gif

bet visas prikolas yra dar viename punkte. iprasta, kad dovanoja pilnas dezes popkorno. klausimas: ar is karto sumastys, kad nedidele dovanele paslepta milziniskoje dezeje, ar isaiskes tik po savaites, kai ta popkorna suvalgys? biggrin.gif

nu sakes, mirstu is juoko. jeigu rimtai, tasai draugas nezino nieko apie ruosiama siurpriza. kad sedes tuo metu namie - esu isitikines. o kaip tysiu deze - dar neisivaizduoju, bet kad netoli reikes nesti... tik ta paguoda biggrin.gif
Atsakyti