Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Gal kas žino, kur yra pirkti skaidraus celofano maišiukų dovanėlėms sudėt? Taip visur populiaru įvairūs rinkinukai taip supakuoti, bet va pačių maišiukų kur paklausi, tai niekur neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 12 21, 20:12)
Gal kas žino, kur yra pirkti skaidraus celofano maišiukų dovanėlėms sudėt? Taip visur populiaru įvairūs rinkinukai taip supakuoti, bet va pačių maišiukų kur paklausi, tai niekur neturi g.gif

Jei Kaune, tai mačiau "Dovisoj".V. Krėvės pr. 104A
ir netoli Senamiesčio Puodžių g. kažkokia pakavimo parduotuvėj.
Atsakyti
Kartą taip įpakavau čekius:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man nepatinka, kai labai mandrai įpakuoja
Atsakyti
QUOTE(akrima @ 2014 02 11, 18:26)
Kartą taip įpakavau čekius:

[

ačiū, padariau ir aš pagal jūsų pasiulymą

labai gražu wink.gif
Atsakyti
Gal turit ideju kaip supakuoti plansetini kompiuteri 11-meciui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feelita @ 2014 02 15, 21:12)
ačiū, padariau ir aš pagal jūsų pasiulymą

labai gražu wink.gif

Ačiū Feelita smile.gif, malonu kad kažkam patiko, o ir prireikė thumbup.gif , tam ir yra ši temutė 4u.gif wub.gif
Man tiesiog verkiant prireikė doh.gif, ieškojau ir nelabai kur radau kaip įpakuoti čekius. Atrodo kas čia tokio tas Čekis, jis juk ir taip voke tongue.gif , bet vokas adventinės vakaronės proga darželyje atrodė taip g.gif na visai ne kaip verysad.gif ... vat ir prispyrė reikalas pasukti galvą. Kas jau gavosi tas gavosi, o geriausia, kad panaudojau pasiliktas detalytes nuo gautų įvairių dovanų įpakavimų blush2.gif blush2.gif , mat jau laiko nebuvo kur ieškoti tai ir teko naktinėti, o geriausios mintys sako ateina tada kai ramu ir niekas netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juline @ 2011 11 13, 23:07)
Ach, kaip ramu, nejau nieks idėjų neturi?
Norėčiau viena pasidalinti, gal ir ne nauja, bet kai kas pasinaudos. Tai būtų dovanos idėja. Tokią gavo mano vyras.
Dovanojami grynieji pinigai, reiks 60 lt.(po 10-ties kupiūras kad būtų), keleto metalinių monetų, gali būti ir mažiau nei foto, ir rėmelis nuotraukai, maždaug gal 15x20. Iš kupiūrų reikia padaryti 1000 000, taip kaip foto (skolinta). Pinigai tai prisispaudžia su stiklu, na o monetas gal su klijais šiek tiek pritvirtinti.
Tikrai įdomu ir dar prieš sveikinant pasakyti jog linkima visko daug ir tam tikslui dovanojamas milijonas ar kažką panašaus.

Super idėja!! Reikės panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Man butu mieliausia gauti dovana kokia savo rankelemis padaryta pakuoteje.
Dabar ieskau ideju vaiko gimtadieniui 5 metuku proga.
Radau dezute, reik daryt is popieriaus, ant virsaus juostele perrisa du ledinuku. Nu nuostabi dezute. stai ji https://fbcdn-sphoto...878954817_n.jpg

Tik kazin jei vyniociau i rudos spalvos popieriu, ar atrodytu taip graziai?
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 25, 17:02)
kaip supakuoti plansetini kompiuteri 11-meciui

- dovanojamo daikto saugumas;
- būtų šaunu, jei nuplėšus viršutinį popierių dar nebūtų aišku kas per daiktas viduje (paieškoti namie batų, laidynės, kito buities prietaiso dėžės. kad suklaidinti panaudoti toje pačioje dėžėje ir papildomą svorį, pvz., butelį vaikiško šampano ar saldainių priberti).
user posted image
user posted image
user posted image

sužadėtiniams, porai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 09 balandžio 2014 - 08:51
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
stiklainių trafaretai
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti