Pasiūlymas vienas - neužstrik ir neužsiciklink ties viena mintimi, tiesiog pabandyk į viską pažvelgt plačiau - gal turi kokių stiklainėlių, įdomių ir nereikalingų tapetų iš jų gali suklijuot maišelius...apsidairyk aplink namuose - neabejoju išeitį rasi...
Dovanų pakavimui turiu porą dėžių įvairiausių dekoracijų, pirktų, pačios padarytų ir t.t. Ten visko galima rasti pradedant galybe juostelių, popierinių gėlių, dekoratyvinio vaško, baigiant šieno ryšuliu. Dovanai pakuoti užtrunku mažiausiai pusvalandį. Man apipavidalinimas - tam tikras meno kūrinys prie kurio ilgai galiu krapštytis, dailinti, tobulinti ir pan. Pastebėjau, kad žmonės labai maloniai nustemba gavę tokias dovanas ir skiria laiko įpakavimui apžiūrėti. Lieka tokie sužavėti, kad pamiršta, jog viduj dar ir dovana yra Taip pat pastebėjau, kad niekas tų papuošimų išmesti nedrįsta, kai kurie net į spintą vietoj dekoracijos pasideda Žodžiu, malonu stebinti ir bent akimirkai dovaną padaryti mažu stebukliuku.
neseniai buvo mano mamos 40m jubiliejus, tai nupirkau sidabrinius auskariukus, iteikimas buvo toks:
1 i didele deze pridejau 10 balionu ir ant ju uzrariau skaicius iki 10
2 dezes pavadinimas buvo "prisiminimu skryne"
3 po to liepiau traukti po viena baliona
4 kiekvienam istrauktam balionui buvo paruostas po klausimas
5 atsakius i klausima iteikdavau po dovanele, atitinkanti istraukto baliono amziu, dovaneles buvau suruosusi visu praejusiu jubiliejaus proga:
0 gimtadienis, ta diena kai gime - pampersa padovanojau.
1 gimtadienis - tyrele
5 gimtadienis delione
10 gimtadienis barbe lele
15 gimtadienis lupu balzama
18 foto albuma
20 tapkes
25 blakstienu tusa
30 oro termometra
35 taupyke
o paskutini 40m jubiliejaus proga baliona turejau paslepusi prie savu dovaneliu (kad neistrauktu anksciau) balionas buvo pripustas heliu, ir priristas prie sampano dezutes, toje dezuteje ant sampano kakliuko buvo apmautas auskariuku maiselis su auskariukais... pries iteikiant paskutine dovana paklausiau paskutini klausima"kokiais metais bus 50m jubiliejus?" kai atsake iteikia dovana.
visas sis iteikimas buvo prie stalo, pasaliniu zmoniu nebuvo, tik mama su seima ir manoji seimyna...
1 i didele deze pridejau 10 balionu ir ant ju uzrariau skaicius iki 10
2 dezes pavadinimas buvo "prisiminimu skryne"
3 po to liepiau traukti po viena baliona
4 kiekvienam istrauktam balionui buvo paruostas po klausimas
5 atsakius i klausima iteikdavau po dovanele, atitinkanti istraukto baliono amziu, dovaneles buvau suruosusi visu praejusiu jubiliejaus proga:
0 gimtadienis, ta diena kai gime - pampersa padovanojau.
1 gimtadienis - tyrele
5 gimtadienis delione
10 gimtadienis barbe lele
15 gimtadienis lupu balzama
18 foto albuma
20 tapkes
25 blakstienu tusa
30 oro termometra
35 taupyke
o paskutini 40m jubiliejaus proga baliona turejau paslepusi prie savu dovaneliu (kad neistrauktu anksciau) balionas buvo pripustas heliu, ir priristas prie sampano dezutes, toje dezuteje ant sampano kakliuko buvo apmautas auskariuku maiselis su auskariukais... pries iteikiant paskutine dovana paklausiau paskutini klausima"kokiais metais bus 50m jubiliejus?" kai atsake iteikia dovana.
visas sis iteikimas buvo prie stalo, pasaliniu zmoniu nebuvo, tik mama su seima ir manoji seimyna...
Ach, kaip ramu, nejau nieks idėjų neturi?
Norėčiau viena pasidalinti, gal ir ne nauja, bet kai kas pasinaudos. Tai būtų dovanos idėja. Tokią gavo mano vyras.
Dovanojami grynieji pinigai, reiks 60 lt.(po 10-ties kupiūras kad būtų), keleto metalinių monetų, gali būti ir mažiau nei foto, ir rėmelis nuotraukai, maždaug gal 15x20. Iš kupiūrų reikia padaryti 1000 000, taip kaip foto (skolinta). Pinigai tai prisispaudžia su stiklu, na o monetas gal su klijais šiek tiek pritvirtinti.
Tikrai įdomu ir dar prieš sveikinant pasakyti jog linkima visko daug ir tam tikslui dovanojamas milijonas ar kažką panašaus.
Norėčiau viena pasidalinti, gal ir ne nauja, bet kai kas pasinaudos. Tai būtų dovanos idėja. Tokią gavo mano vyras.
Dovanojami grynieji pinigai, reiks 60 lt.(po 10-ties kupiūras kad būtų), keleto metalinių monetų, gali būti ir mažiau nei foto, ir rėmelis nuotraukai, maždaug gal 15x20. Iš kupiūrų reikia padaryti 1000 000, taip kaip foto (skolinta). Pinigai tai prisispaudžia su stiklu, na o monetas gal su klijais šiek tiek pritvirtinti.
Tikrai įdomu ir dar prieš sveikinant pasakyti jog linkima visko daug ir tam tikslui dovanojamas milijonas ar kažką panašaus.
Sitokia dovana mes ir dovanojom...
Mano sesuo labai fainai sugalvojo:D broliui dabar 40 buvo o mes su broliu gyvenam airijoi o sesuo lietuvoje. ji nupirko jam tokius gerulius stikliukus pasveikino ir sako ,,nesugalvojau ka tau cia nupirkt tai imk 200lt ,, brolis neeme, o ji laaabai ykyriai siule jam tuos pinigus, brolis neislaikes ja ir ant triju raidziu pasiunte kad pinigus dovanoja o tie 200 buvo valgomi:D brolis ysidejo y pinigine ir prie stalo kai visi susirinko jis pasake kad is seses gavo 200lt bet kadangi jis gyvena airijoi o ten eurai tai tie 200lt jam nereikalingi, issitrauke is pinigines ir suplese. visu akys buvo ant kaktos labai gerulie jumoro doze buvo
Man dovanojo puokštėje įrištą dėžutę, kurioje buvo juvelyrinis dirbinys Įrišta taip meistriškai, kad ilgai teko galvą pasukti, kur gali būti paslepta dėžutė
man irgi reiktu skubios idejos dovanu kuponams.. Voko nenoriu
Baliaus tema - Havajai. Ka butu galima sumislyt smaikstaus
Baliaus tema - Havajai. Ka butu galima sumislyt smaikstaus
Keliu tema i virsu, gal kas turite nauju ideju, kaip ipakuoti originaliai dovanas arba pinigelius... 40-mecio proga.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta: