Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Rasma, na tu ir saunuole! Oho... Stalcius atsidare. Vat cia tai meile vyrui ir pasisventimas seimai. O as savo vyrui kalu, kad tokiu moteriskiu kaip tu is viso nebuna, cia tik mitai is gilios senoves... Kad neuzsimanytu ko nors panasaus is manes tiketis (gerai kad jis cia neskaito) smile.gif

Na, nupirkau dovanu maisiuka, idejau dovana, iberiau sauja saldainiu del grozio ir viskas, sedziu rami kaip paxius... smile.gif

Isivaizduoju, kaip smagu tavo vaikams ir busimiems anukams tokia neeiline mama/ busima mociute turet! Ieisi tu viena karta i istorija, paminesi mano zodi...
Atsakyti
Nu, pas rasma turbūt diedas auksinis... nes dėl kokio neauksinio- tikrai neverta taip stengtis. Jau isivaizduoju, kaip maniškis išsipizdavotų iš mano pastangų- paskui tik nagus griauščiau, kam tiek laiko tuščiai iššvaisčiau...Fantazijos žinoma aš turiu- tik vertintojo verto nėra...
Atsakyti
nzn kaip jums, bet as kai daug dusios i dovana ir ipakavima idedu, darau tai ne tiek del to zmogaus, kuriam ji skirta, kiek del pacios saves-nes noriu...kaip cia pasakius ... lyg ir atiduoti dalele saves.. nes tai visada grizta... tom gerom emocijom, kurias patiri planuodamas, darydamas, pakuodamas ir tuo paciu siusdamas savo sviesias mintis to zmogaus adresu
Atsakyti
Nu šaunuolės jūs, šaunuolės smile.gif Ir gerai, kad esat - mes, kobros turim iš ko mokintis...
Atsakyti
pas mane vakar po eglute atsirado labai smagiai įpakuota dovana. Gal ir nieko ypatingo, bet ją supakavo mano vyras. O padarė jis namuką, įpakavo į popierių, nupiešė namuko langus ir duris, iškėlė kaminą, o ant stogo šlaitų priklijavo pasveikinumus. Nugi gražu labai rolleyes.gif O kas viduj, tai dar nežinau smile.gif Tai ir vaikui iki šiol eglutė buvo nė motais, o dabar padėjo tą namuką po egle ir vaikas zuit aplinkui pradėjo huh.gif
Atsakyti
Na matai,Laiva,pasirodo buna ir vyru saunuoliu.Apie Rasma tai as jau patyliu isvis,ja reiktu irasyti i Raudonaja knyga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazin ar analogu bent butu biggrin.gif

O man tai irgi labai svarbus ipakavimas ir visokios mandravones tongue.gif As esu mamos asmenine pakuotoja,nes kaip tik kur balius,jau mama skambina-atvaziuok supakuot dovanas.Ir lekiu issisiepus.Neseniai buvo,kad po mano supakavimu ji man skambina klausti,o kuri dovana kam biggrin.gif biggrin.gif mat ejo i baliu,kur sveikino keturis jubiliatus iskart.Tiesa dar ir dovanas man tenka rinkti uz ja visad,manim labiausiai pasitiki-o man patinka. newyear.gif
Atsakyti
Dažnai pakuojam taip: dovaną dedam į dėžutę, tą dėžutę į kitą dėžutę ir tt ir tt
Arba įvyniojam į vienos spalvos popierių, paskui į kitokios spalvos ir pan.
Gal žinote dar kokių nors įdomių būdų?
Atsakyti
I kokoso plausus, kur floristai naudoja,
I grazia silkine skepeta, kuria pries tai dar galima nupaisyti,
Kartais galima prie iprastos dezutes, gyva zieda pritaisyti,
I laikrasti ir apraisioti spagatu (ne visi supranta),
Jei prisiminsiu dar parasysiu.
Atsakyti
Balionu salis ipakuoja dovanas i didelius skaidrius balionus, atrodo ir kitokiu netradiciniu ideju turi, gali pasidomauti ir paskui pati pabandyti

http://www.balionusa...ontent_6_1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 22 liepos 2004 - 07:35
oj, ačiū, merginos thumbup.gif už idėjas - artėja mamos gimtadienis, paruošim puikią staigmeną thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Dar dovana gali iteikti kurjeris kartu su gelemis pvz., o ne jus patys.
Atsakyti
Vieną sykį mačiau supokuotą dovaną į vienkartinę (medicininę) pirštinę, ir ta pirštinė buvo pripūsta. Tai taip fainai tie pirštai styrojo... biggrin.gif Kokia ten dovana buvo nepamenu... g.gif
Atsakyti