Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Laba diena, noriu kaledom supakuot dovanas va taip kaip cia
http://kaledos.diena...selis-elnias-98
bet net neisivaizduoju kur rast nupirkti popieriniu maiseliu, gal netycia kuri zinot kur ju yra pirkti? blush2.gif
Atsakyti
sveiki,

gal turite minciu kaip papuosti voka namu salygom g.gif
Atsakyti
Grakavinga, na bent panašių maišelių tik baltų būna IKI parduotuvėje, skyriuje kur visokios folijos, plėvelės maisto indams apvynioti. Juk galima iš kokį, kiškelį ar balta meškiną iškirpti...

edelveise, svarbu žinoti kokia proga, kam, kokio amžiaus žmogus, tada ir patarti lengviau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 10, 13:08)
Grakavinga, na bent panašių maišelių tik baltų būna IKI parduotuvėje, skyriuje kur visokios folijos, plėvelės maisto indams apvynioti. Juk galima iš kokį, kiškelį ar balta meškiną iškirpti...

va sito as nezinojau, kad iki ju buna, nes kur gyveni iki parduotuves nera ax.gif aciu Jums labai, reikes dabar tik i iki nusigaut ir bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2010 08 18, 10:07)
padariau pagal si pvz vestuvem draugams, labai patiko thumbup.gif

Zadu padaryti tokia dovana vyrui kaledu proga, desiu po penkis litus, nes jis taupo, dar prie to ir halata.
Atsakyti
Gal pagelbėtumėt. Noriu padovanoti draugei gero vyno butelį. Siųsiu per atstovą, nes pati dalyvauti gimtadienyje negaliu. Kaip gražiai įteikti vyno butelį? Man tie saldainių medžiai, kur įpakuotas butelis, na, nelabai patinka. Gal dar kokius žodžiius turite? Nenoriu visko labai rimtai, gali būti šiek tiek su humoru. Paprastai į maišiuką įdėti irgi nenoriu. Laukiu patarimų, gal kas pasidalins su manimi. Ačiū.
Atsakyti
Pati visada pakuoju 4u.gif įdomiai vis sumastau, stengiuosi, kad žmogui patiktų, įspūdį padarytų smile.gif Kartais mažą dovanėlę įdedu į didelę dėžę, supakuoju, reakcija būna puiki žmonių smile.gif thumbup.gif Bet deja pati vis nusiminu, kai gaunu nelabai įpakuotą verysad.gif Matosi, akd žmogus neįdėjo drabo, ir pagalvoji o aš vargšė itek laiko sugaištu, pagaliau ir pinigų išleidžiu, akd tik žmogui fainiau būtų g.gif o man nudrebe į krepšiuką įmestą ir matai džiaukis doh.gif ir kokios tų žmonių mintys būna, jugi dar šnekiesi su jais.. sakai kaip apsidžiaugtum gaves, akip nors įmantriai įpakuotą dovaną ir tetau pamiršta verysad.gif
Atsakyti
Viskas labai grazu, grazios idejos wub.gif
Bet gal kas turite kokiu minciu, jeigu dovanele nera taisiklingu dezutes formu, kaip ja supakuoti tada? Tarkim as suaugusiems dovanosiu ivairiu smulkmeneliu: saldainiukai, imbieriniai sausainiukai ir t.t. ir panasiai. Visko po truputi ir smulkus daikciukai. Kaip idomiau visa tai sudeti. I dovanu maisa tikrai visko nekisiu schmoll.gif
Turiu tokia minti, kazkokia neaukstais krastais dezute paimt ir i ja viska sudejus, apvynioti permatomu popieriumi. Bet va is ko pasidaryti ta dezute, ar is kur ja pirkti. g.gif
Mestelkit kokia ideja... doh.gif
Atsakyti
Mano pasiūlymas būtų toks - pasieiškok senų, nereikalingų dėžučių, jas apklijuok kalėdiniu popieriumi, mano akimis žiūrint, gal kokiu vienspalviu su įspaustais raštais. Tuomet "dalink" viską į dėžutes ir vyniok į celofaną. Papuošti gali juostelėm, mažais kalėdų žaisliukais - ar dar kažkuo...čia jau fantazija neribojama... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(guruguru @ 2010 12 19, 14:34)
Gal pagelbėtumėt. Noriu padovanoti draugei gero vyno butelį. Siųsiu per atstovą, nes pati dalyvauti gimtadienyje negaliu. Kaip gražiai įteikti vyno butelį? Man tie saldainių medžiai, kur įpakuotas butelis, na, nelabai patinka. Gal dar kokius žodžiius turite? Nenoriu visko labai rimtai, gali būti šiek tiek su humoru. Paprastai į maišiuką įdėti irgi nenoriu. Laukiu patarimų, gal kas pasidalins su manimi. Ačiū.

Šituo atveju aš gal iš kokio kartono padaryčiau kūgio formą ir ją bandyčiau paversti stilizuota eglute, vidun įdėčiau buteliuką. Galima dar iš kokios dirbtinės girliandos "išgauti naudos" puošti žaisliukais, sausainiukais, kokį nykštuką u-tupdyt smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 22, 14:42)
Mano pasiūlymas būtų toks - pasieiškok senų, nereikalingų dėžučių, jas apklijuok kalėdiniu popieriumi, mano akimis žiūrint, gal kokiu vienspalviu su įspaustais raštais. Tuomet "dalink" viską į dėžutes ir vyniok į celofaną. Papuošti gali juostelėm, mažais kalėdų žaisliukais - ar dar kažkuo...čia jau fantazija neribojama... 4u.gif
Papildyta:

Aciu, uz toki greita atsakyma 4u.gif
Bet del to cia ir rasau, kad neturiu jokiu dezuciu doh.gif Tikrai, jokiu... Tokia mintis, kad apklijuoti popieriumi ir man buvo kilusi biggrin.gif
Dovaneles net 6! biggrin.gif O as tik turiu dovanu, popieriaus, siek tiek kartono, celofano, sienelio (dirbtinio), ir viskas turbut. Reikia, kad dugnas butu tvirtas ir stabilus.
Gal dar kokia mintis kam saus i galva?! unsure.gif
Atsakyti
http://adatyte.blogs...ini-dezute.html
Papildyta:
http://rankdarbiai.u...m/forum/18-83-1

Atsakyti
Aciu, Jurgita Decor 4u.gif
Idejos labai geros, tik kad va priemoniu turiu minimaliu doh.gif

Atsakyti