Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

oho, kaip šaunu... aukso luitai smile.gif!!!

QUOTE(deime @ 2009 12 03, 21:48)

cia padariau apklijavusi degtuku dezutes, ir kadangi nesiau i vestuves, kur pageidavimas buvo pinigai, tai pridejau smulkiais i dezutes, o i likusias prirasiau linkejimu smile.gif 

as visada uz tai, kad butu ipakuota su paslaptim smile.gif

Atsakyti
Gal kas turit idėjų ką būtų galimą pridėt į dėžę dėl svorio pigaus,negendančio ir sunkaus g.gif
Atsakyti
Dovanų metas (blog'as)

dėžučių šablonai

Popierinėms vestuvėms
user posted image
Atsakyti
Kaip mes ananasa puosem ir nesem vietoj geliu

Ir taip jau keleta kartu biggrin.gif
Atsakyti
o as visad apatikiu dovanas pakuoti Kaune prekybos centre savas esanciam kazkokiam saloniukui, netoli cili picos. jos nevynioja i standartini popieriu, bet kiekviena kart kazkoki meno kurini padaro smile.gif daznai nesdama kur pudeli nunesu ir ji papuosti.
Atsakyti
Atsitiktinau uztikau sita temele ir noriu rekomenduoti dovanu pakuotoja smile.gif
Ka tik atsventem brolio vestuves, tai ji ir joms viska pakavo.

Seniau sitas pakavimo salonas buvo isikures Rotuseje, Kaune (kur ir drabuziu nuomos salonas, ir fotoatelje ant kampo buvo). Tai dabar pakuotoja ir sauni ideju prigalvotoja smile.gif del pakavimu - issikele i Savanoriu pr., OMNITEL salona.

Ten ir atviruciu jos ranku darbu yra, ir pati uzraso, ir aisku - jei reikia ir dovanas supakuoja. As prasiau, kad butu nestandartiskai - tai pasitarus priemem ivairiausiu pakavimo sprendimu.
Net isivaizduokit - kai perki kur nors dovana - nemokamai supakuoja, tai butent pas ja nesiau ir ta jau tipo supakuota, kad perpakuotu - tai daiktas visai kita isvaizda gavo smile.gif

Tikrai galiu drasiai rekomenduoti.
Atsakyti
Aš draugei dovanojau nedidelį daukčiuką, tai susiradau seną knygą (farmakologija lotuliukas.gif ), išpjoviau vidų, suklijavau kraštus, tokia slaptvatietė gavos. Aišku, kaip pirmą kartą, tokia paniurkyta gavos, bet nieko, dar geriau cool.gif . Į vidų įdėjau dovaną, tą knygą supakavau į dovanų popierių, sakysiu šį met man su pinigėliais labai sunku, tai padovanojau, kas Tau gali ateity praversti rolleyes.gif
Įdomu kokia bus reakcija, kaip išpakuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzora @ 2009 08 31, 15:58)
Man taip pat labai svarbu, kad dovana nebutu padovanota maximos maiselyje....ir tokiu variantu buvo! as netgi sakyciau, kad tai yra netgi nepagarbus gestas...manau tai parodo paciu dovanotoju issilavinima ir poziuri i daugeli dalyku...

Pritariu. Dovana turi buti isbaigta iki galo - tiek turinys, tiek ipokavimas. Tai is tiesu parodo ne tik pagarba tam zmogui, kuriam dovanoji, bet taip pat parodo ir savo paties supratima, skoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 vasario 2011 - 16:31
Sveikos, aš ir vėl Jums galvą kvaršinu. Turiu dovanų (medelis (tikras), plyta ir lėlė). Man taip pat dovanos įpakavimas turi nemenką reikšmę. Maišeliai ar dėželės jau pabodo ir norisi ko nors tokio, tokio įdomesnio. Tai va, kreipiuosi į Jus, patarkit kaip tą medelį, plytą ir lėlę įdomiau pateikt, o ne "plikus" įteikt? g.gif

AČIŪ! 4u.gif
Atsakyti
Eidvile__, skaityk forumų temas, googlink smile.gif
kas ieško, tas randa wink.gif
Atsakyti
Labas,
Noriu nustebinti savo draugą, kad jam gimtadienio dovaną pristatytų į darbą. Bet niekaip nerandu, kad kas nors tokiais pristatymais užsiiminėtų. Kažkaip kurjeriams nenoriu to patikėti, nes ne kartą esu nusivylusi jų darbu.
Gal kuri žino fimą kurį teikia tokias paslaugas?

Beje, draugė siūlo taksi firmos paprašyti, bet nežinau, ar tai būtų labai patikima.
Atsakyti
cia dar viena ideja su nuotraukomis jeigu dar nematete smile.gif
Atsakyti