Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

superines idejos...lengvai igyvendinamos ir subtilios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 11 21, 18:26)

as dazznai pavartau si psl 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 11 21, 18:26)

Aš irgi čia apsilankau. Tikrai geras puslapis thumbup.gif
Atsakyti
kadangi pati laiko turiu labai mazai, tai dovanas dazniausiai pakuoju ne pati.
jau kazkiek metu savo dovanu pakavima patikiu "Baltasis angelas". Aisku, labai priklauso nuo to, kokia pakuotoja dirba, bet, jei uztaikau, kai dirba savininke - rezultatas buna nerealus smile.gif thumbup.gif
Manau, skubancioms tai puikus variantas smile.gif
Atsakyti
nu as apakus nuo tokio grozio..... :wub as uz visus ypakavimus su pribombasais,o ypac uz tas visas : "oho!!!vau...kas cia galetu buti.....??" bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

cia padariau apklijavusi degtuku dezutes, ir kadangi nesiau i vestuves, kur pageidavimas buvo pinigai, tai pridejau smulkiais i dezutes, o i likusias prirasiau linkejimu smile.gif

as visada uz tai, kad butu ipakuota su paslaptim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deime @ 2009 12 03, 21:48)
cia padariau apklijavusi degtuku dezutes, ir kadangi nesiau i vestuves, kur pageidavimas buvo pinigai, tai pridejau smulkiais i dezutes, o i likusias prirasiau linkejimu smile.gif 

bigsmile.gif blink.gif kiek darbelio ir kaip grazu thumbup.gif isivaizduoju kaip buvai suintrigavusi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif
Artėja mano ir geriausios draugės metinės bigsmile.gif Ir kiekvienais metais vis kažką pasidovanojam blush2.gif ir aš galvoju, kad šiais metais būtų visai gerai padovanoti patalynės kompletą su jos incialais arba tik pagalvę su jos incialais. Bet yra problema.... nežinau kaip supakuoti unsure.gif unsure.gif unsure.gif Gal galit ką patar, ačiū blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deime @ 2009 12 03, 20:48)
http://images52.fotk...DSCF5032-vi.jpg[/img]

man toks klausimas iskilo - cia mazosios degtuku dezutes ar tos didesnes?
Atsakyti
man labai patiko sita ideja, super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Maximoj šią savaitę nuolaidos pakavimo popieriams, dekoracijoms bigsmile.gif
Atsakyti
Man reikia pagalbos. biggrin.gif Per Kalėdas mano mamos gimtadienis ir dovaną aš jau žinau. Dovanosiu auskarus.

Bet dabar galvoju apie įpakavimą.Mano mama nenori,kad aš leisčiau pinigus.(Jeigu dar nepastebėjote aš rašau iš savo mamos profilio) blush2.gif Štai tokios idėjos apie įpakavimą man kilo:
1.Įdėti auskarus į kinderio vidų.
2.Įdėti auskarus i dėžutę saldainių "Sostinės"
3.Įdėti juos į Rafaelo dėžutę.Bet šita mintis jau atkrito, nes mes taip darėm anais metais.Tik dėjom ne auskarus, o Akropolio dovanų čekį. smile.gif
Taigi jei turit gerų minčių, rašykit, nesidrovėkit. biggrin.gif
Atsakyti