superines idejos...lengvai igyvendinamos ir subtilios
QUOTE(Leita @ 2009 11 21, 18:26)
as dazznai pavartau si psl
QUOTE(Leita @ 2009 11 21, 18:26)
Aš irgi čia apsilankau. Tikrai geras puslapis
kadangi pati laiko turiu labai mazai, tai dovanas dazniausiai pakuoju ne pati.
jau kazkiek metu savo dovanu pakavima patikiu "Baltasis angelas". Aisku, labai priklauso nuo to, kokia pakuotoja dirba, bet, jei uztaikau, kai dirba savininke - rezultatas buna nerealus
Manau, skubancioms tai puikus variantas
jau kazkiek metu savo dovanu pakavima patikiu "Baltasis angelas". Aisku, labai priklauso nuo to, kokia pakuotoja dirba, bet, jei uztaikau, kai dirba savininke - rezultatas buna nerealus
Manau, skubancioms tai puikus variantas
nu as apakus nuo tokio grozio..... :wub as uz visus ypakavimus su pribombasais,o ypac uz tas visas : "oho!!!vau...kas cia galetu buti.....??"
cia padariau apklijavusi degtuku dezutes, ir kadangi nesiau i vestuves, kur pageidavimas buvo pinigai, tai pridejau smulkiais i dezutes, o i likusias prirasiau linkejimu
as visada uz tai, kad butu ipakuota su paslaptim
QUOTE(deime @ 2009 12 03, 21:48)
cia padariau apklijavusi degtuku dezutes, ir kadangi nesiau i vestuves, kur pageidavimas buvo pinigai, tai pridejau smulkiais i dezutes, o i likusias prirasiau linkejimu
kiek darbelio ir kaip grazu isivaizduoju kaip buvai suintrigavusi
Sveikučiai
Artėja mano ir geriausios draugės metinės Ir kiekvienais metais vis kažką pasidovanojam ir aš galvoju, kad šiais metais būtų visai gerai padovanoti patalynės kompletą su jos incialais arba tik pagalvę su jos incialais. Bet yra problema.... nežinau kaip supakuoti Gal galit ką patar, ačiū
Artėja mano ir geriausios draugės metinės Ir kiekvienais metais vis kažką pasidovanojam ir aš galvoju, kad šiais metais būtų visai gerai padovanoti patalynės kompletą su jos incialais arba tik pagalvę su jos incialais. Bet yra problema.... nežinau kaip supakuoti Gal galit ką patar, ačiū
QUOTE(deime @ 2009 12 03, 20:48)
http://images52.fotk...DSCF5032-vi.jpg[/img]
man toks klausimas iskilo - cia mazosios degtuku dezutes ar tos didesnes?
Maximoj šią savaitę nuolaidos pakavimo popieriams, dekoracijoms
Man reikia pagalbos. Per Kalėdas mano mamos gimtadienis ir dovaną aš jau žinau. Dovanosiu auskarus.
Bet dabar galvoju apie įpakavimą.Mano mama nenori,kad aš leisčiau pinigus.(Jeigu dar nepastebėjote aš rašau iš savo mamos profilio) Štai tokios idėjos apie įpakavimą man kilo:
1.Įdėti auskarus į kinderio vidų.
2.Įdėti auskarus i dėžutę saldainių "Sostinės"
3.Įdėti juos į Rafaelo dėžutę.Bet šita mintis jau atkrito, nes mes taip darėm anais metais.Tik dėjom ne auskarus, o Akropolio dovanų čekį.
Taigi jei turit gerų minčių, rašykit, nesidrovėkit.
Bet dabar galvoju apie įpakavimą.Mano mama nenori,kad aš leisčiau pinigus.(Jeigu dar nepastebėjote aš rašau iš savo mamos profilio) Štai tokios idėjos apie įpakavimą man kilo:
1.Įdėti auskarus į kinderio vidų.
2.Įdėti auskarus i dėžutę saldainių "Sostinės"
3.Įdėti juos į Rafaelo dėžutę.Bet šita mintis jau atkrito, nes mes taip darėm anais metais.Tik dėjom ne auskarus, o Akropolio dovanų čekį.
Taigi jei turit gerų minčių, rašykit, nesidrovėkit.