Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Aš kartais iškrečiu "šunybę" kokiai nors draugei ,gyvenančiai toli ir švenčiančiai kokią nors progą... į atviruką su sveikinimais įdedu daug daug prikarpytų gėlyčių ar širdelių.Viską atsargiai sudedu į voką ir išsiunčiu. smile.gif Dažnai žmogeliukas drąsiai ištraukia atviruką ir tuomet pažyra gėlyčių lietus... Paprasta, bet abejingų dar nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Kalbant apie pinigus arba dovanu cekius tai neseniai mano drauges mama svente gimtadieni. Drauge su teciu vis suko galva kaip cia ypatingai ipakavus dovanu ceki... kure ivairiausius "atominius" planus biggrin.gif o galu gale manes paprase pagalbos... sugalvojau gana paprastai bet isejo tikrai dailiai blush2.gif
visu pirma isigijom (galima ir paciam pasidaryti) paprasta dideli voka, tada pamerkem ji i vandeni suglamsem ir isgreze ir iseme ji is vandens padziovem ant radiatoriaus... tada kai jis buvo isdziuves ir graziai garbanotas uzraem dailiu sriftu pasveikinima, kuris buvo ne per visa voka, bet rasytas kampu... na ir ant galo karstu kliju pistoleto pagalba priklijavom dziovintu spalvotu kvepianciu ziedlapiu zolyciu zieveliu ir kitokiu dalyku kuriu net nemokesiu ivardint biggrin.gif 4u.gif gaila neturiu nuotraukos bet zinau kad drauge turi nusifotografavus... jeigu gausiu butinai idesiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2009 01 05, 17:50)
Neperseniausiai sveikinom drauge su gimtadieniu ir iteikem dovana "Antikrizinis planas" (kadangi dabar krize) 

fainiai thumbup.gif

QUOTE(Liepaaa @ 2009 02 15, 20:21)
gaila neturiu nuotraukos bet zinau kad drauge turi nusifotografavus... jeigu gausiu butinai idesiu  blush2.gif  4u.gif

niu butu idomu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaaa @ 2009 02 15, 20:21)
  gaila neturiu nuotraukos bet zinau kad drauge turi nusifotografavus... jeigu gausiu butinai idesiu  blush2.gif  4u.gif

butinai idek smile.gif
ir kodel as cia neuzsukau pries Valentino diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 08 19, 19:45)
Aš dovanas visada nešu pakuoti. Žmonės dirbantys tokį darbą, labai gražiai ir kruopščiai viską padaro, be to dar prilipdo gėlyčių, drugelių, kriauklelių, tinklelių ir t.t.- pačiai taip tikrai neišeitų schmoll.gif  Ne vieną kartą tie, kas gavo dovanas sakė, kad gaila išpakuot, nes labai gražu thumbup.gif  Ir man pačiai smagiau tokias dovanas gauti. Dovanų maišeliai išvis nepatinka, nes iškart pasimato kokia dovana viduj, o kai įpakuota, tuomet azartas toks- kažin, kas ten viduj biggrin.gif 
Bent man taip 4u.gif

man lygiai lygiai tas pats drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2008 08 22, 11:20)
pakavimo paslauga siaip labai brangi..
brangu, tačiau jei pati nepatingi galima sutaupyti ir pačiai pakavimo malonumą patirti mirksiukas.gif
QUOTE(topaziukas @ 2009 02 23, 17:36)
sumokėjom 48lt. Užtat visą vakarą svečiai apie mūsų dovaną tik ir kalbėjo smile.gif
štai pvz., jog pinigai atsiperka su kaupu, įspūdis, štai kas esmė smile.gif

dovanų pakavimo paslauga manau yra reikalinga. žinoma, buvo ir bus, kuriems dovanos pateikimas nėra didelis kriterijus, tačiau bus tokių, kurie labiau žiūrės ir vertins patį pateikimą nei dovana (aš viena iš jų biggrin.gif)
o šiaip yra pakankamai daug dovanų parduotuvių, parduotuvėlių, kur pakavimas eina greta pačių dovanų. arba pakavimas įskaičiuojamas automatiškai į kaina, o gal ir nemokamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 03 06, 19:28)
o šiaip yra pakankamai daug dovanų parduotuvių, parduotuvėlių, kur pakavimas eina greta pačių dovanų. arba pakavimas įskaičiuojamas automatiškai į kaina, o gal ir nemokamas thumbup.gif

nemokamas buna tik suris pelekautuose. Geriausia pakuoti pas profesionalus, tada tikrai nenusivilsi ir nereikes perpakuoti....
Atsakyti
Brolio mergaitei dovanosiu sagę, tai pagaminau va tokia dėžutę 4u.gif :
panaudojau dėžutę nuo arbatos biggrin.gif, apklijavau dekoratyvine juostele ir prilipinau karoliukų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 10 kovo 2009 - 18:50
QUOTE(diora @ 2009 03 10, 20:48)
Brolio mergaitei dovanosiu sagę, tai pagaminau va tokia dėžutę  4u.gif :
panaudojau dėžutę nuo arbatos biggrin.gif, apklijavau dekoratyvine juostele ir prilipinau karoliukų  4u.gif

user posted image

Vau bigsmile.gif kaip grazu bigsmile.gif saunuole wub.gif
Atsakyti
Diora, saunuole wink.gif o kokiais klijais karoliukus klijavai prie dezutes?
Atsakyti
aciu uz pagyras 4u.gif

turiu dar nuo buto remonto, klijus Fixall, kurie su automatu isspaudziami, Super klijuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 09 29, 17:16)
Malonu... boružyt. Taip irgi sakė ne viena, kad gaila būt išpakuot. Bet, kad kosmetika virš 300 lt, tai "džiovint" nevalia. Teks "išlukštent".
O čia poezijos rinkinio įpakavimas

http://i177.photobuc...rt/DSCN0213.jpg

Per gražiai įpakuota doh.gif Galėtumėte būti rami, tokia dovana pas mane tikrai sudžiūtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti