Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE(rassa_ @ 2008 11 14, 20:16)
Pasidziaugsiu kaip man pavyko dovanele ipakuoti
puikus pakavimas clap_1.gif super bigsmile.gif
pasidalink įspūdžiais, kaip sekėsi, kokias priemones naudojai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandysiu nupasakoti kaip sekesi pakuoti smile.gif
issirinkau minksta dovanu pakavimo popieriu, jis toks tarsi medziaginis, matuojamas metrais parduotuveje. Visiskai nepasiduoda lankstymui, todel naudojau lygintuva ir kiekviena lenkima prilygindavau.
Pirmiausiai ipakavau dovana. Marskinukus lanksciau atskirai, is tos pacios rusies popieriaus. Prie marskinuku prisiuvau sagutes, tuomet apykakle ir varlyte.
Tuomet marskinukus uzdejau ant dovanos ir uzrisau "petnesas" ( dovanos kitoje puseje stengiausi kuo mazesni mazgeli suristi) Gavosi dovana perrista dviem petnesom. O kai ispakuoji negaila, marskinukus atskirai nuimi, jie nesusigadina, gali dar kuri laika pasidziaugti smile.gif
Atsakyti
rassa_, šauniai susitvarkei su nepaklusniu popieriumi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man patinka, kai dovana buna supakuota graziai ir viduj dar staigmena laukia biggrin.gif

Neperseniausiai sveikinom drauge su gimtadieniu ir iteikem dovana "Antikrizinis planas" (kadangi dabar krize) ax.gif I didele deze prikarpiau visokiu maximos, rimi zurnaliuku, prislepiau sokoladuku, sidro buteliuka, prezervatyvu, vitaminu savo gamybos ir pagrindine dovana. Sukuriau antikrinizini plana (jame parasiau kaip isgyventi krize ir kaip panaudoti tas mazas dovaneles), kuri ireminom. Draugei labai patiko pats dovanos ipakavimas ir pateikimas, teko papluseti kol viska dezej rado 4u.gif Dziaugesi kaip vaikas per Kaledas dovana gaves wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 05 sausio 2009 - 16:51
na buvau savo kaimynes gimtadienio sventeje, jai buvo 2metai 4u.gif vieni is sveciu atnese didele deze, o isviniojus joje buvo daug daug pridraskyto tos baltos juru putos thumbup.gif vaikams buvo daug dziaugsmo o tevams darbo doh.gif . kaip dar galima supakuoti ir pateikti dovana g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 01 09, 18:36)
na buvau savo kaimynes gimtadienio sventeje, jai buvo 2metai 4u.gif vieni is sveciu atnese didele deze, o isviniojus joje buvo daug daug pridraskyto tos baltos juru putos  thumbup.gif  vaikams buvo daug dziaugsmo o tevams darbo doh.gif . kaip dar galima supakuoti ir pateikti dovana g.gif

tai niekas, niekada neprisigalvoja tokiu bajeriu? g.gif
Atsakyti
as dar viena prisiminiau mirksiukas.gif irgi dovana dideleje dezeje o ten daug daug mazu prikarpytu popiereliu doh.gif buvo labai faina 4u.gif
Atsakyti
ikurtuviu proga buvo dovanojamas gele-medelis, kuris buvo idetas i molini vazona. esme buvo tame, kad tame vazone monetom pridejo tam tikra pinigu suma ir iteikiant ikurtuvininkams specialiai ismete is ranku ta vazona (rankose pasiliko medelis). tas pabirusias monetas buna linksma rinkti ypac jei ju daug thumbup.gif
beje geriausiai butu dovanoti pinigu medeli, nzn kaip jis dar vadinamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 12 sausio 2009 - 16:20
na man pernai kaimyne kazxko panasau iskrete 4u.gif o buvo taip atejo pradejo sveikinti ir as jame geles o jos vyras duoda kita ranka mane pasveikinti i kita ranka dovana 4u.gif na o ta dovana krenta ant zemes mega_shok.gif prasidejo kaimynes riksmai ant vyro as tokia stoviu ir savoju sakes po dovan man, o dar pasake kad buvo taures(o kaip tik man ju l. reikejo) as juos raminti bus tu dar dovanu doh.gif kaimyne apsiverkusi iseina o as stoviu ir galvoju kas dabar bus g.gif o ji ateina kaip niekur nieko ir atnesa kita dovana ax.gif jau tada buvo man tikras sokas, pabandykit geras buna garsas(o ten buvo supakuotas sudauzytas 3lt. indas) ir paskui buvo l. linksma 4u.gif
Atsakyti
mes turim drauge, kuri pakuodama dovana prie jos prilipina viska ka galima tik prilipnti smile.gif Paskutini karta suriso dovanas su spiruoklemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2009 01 12, 23:41)
mes turim drauge, kuri pakuodama dovana prie jos prilipina viska ka galima tik prilipnti  smile.gif  Paskutini karta suriso dovanas su spiruoklemis  biggrin.gif

Originalus variantas thumbup.gif Tik vaikų dovanoms pakuoti, tai visai netinkamas schmoll.gif
Atsakyti
cia ne tik skirtas puslapis vaikams, bet ir suaugusiems irgi galima pokstus iskresti! ax.gif
Atsakyti