Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE(_Tabata_ @ 2008 08 02, 21:12)
Man patinka tiesiog gražiai ir tvarkingai supakuotos dovanos.Kokių nors "pričiobų" tikriausiai nenorėčiau.Nors vyrui kažkada padovanojo dovaną su stiklo siurprizu - pridėjo į dėžę sudaužytų stiklų ir lyg netyčia išmetė.Bet buvo tada daugiau baimės, nei juoko, kol supratome, kad tai viso labo juokais...

Labai patiko šita idėja thumbup.gif Pabandysiu padaryt per vyro jubiliejų lotuliukas.gif
Atsakyti
jei norėtumėt gražiai įpakuot pinigus - galima įrėminti, sumodeliuoti su žurnalų iškarpomis arba padaryti knygutę iš serijos Skaityk ir atspėk. Atverti langelį, o ten - kupiūra...
Atsakyti
Straipsnis pakavimo tema
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 01 14, 23:15)
gal turite schemuciu,kaip ipakuoti apvalia dezute? labai reikia.... verysad.gif

Atsakyti
Jai jau seniai neaktualau, bet..

Aš apvalią dovaną vyniočiau į agroplėvelę, ir riščiau dailiu kiauru (ažūriniu) medžiaginiu bantu, arba ties užrišimu tvirtinčiau kompoziciją iš sausų gėlių ar vieną gėlę, dar šalia kokią gražią šakelę, jei kalėdos- eglutės žaislą, ir pan., arba gražią ir gerą dirbtinę gėlę ir šakelę, ir dar ką nors...

Arba galima pasinaudoti tokiomis idėjomis

user posted image

http://www.auksarank...feb8f4e704239eb

Kažko neleidžia įdėti unsure.gif -na bet nuoroda veikia:

user posted image
http://photo.163.com...649/3269315543/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 29 rugsėjo 2008 - 00:59
štai VOKELIAI pinigams....bilietams......dovanai-čekiui..........

user posted image
Papildyta:
bei vaikiški....ATVIRUKAI -VOKELIAI

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai paprasta bet tuo paciu ir be galo grazu thumbup.gif

Atsakyti
Gal kas patars kaip padovanot orginaliai dovaną 40mečio proga? moteriai. tai bus dovana dėžėje, bet noriu įspūdingo įteikimo - tradiciniai DAUG gėlių, DAUG balionų.... kas dar?
Atsakyti

As taip pat ieskau origalaus dovanos iteikimo moteriai, jubiliejaus proga (45met.)
Gal galite pasidalinti idejomis g.gif busiu labai dekinga
Atsakyti
Visada malonu,kai tai-ntikėta, todėl per pasiuntinuką, bet kokia dovana-turi didesnio žavesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 09 13, 10:29)
Gal kažką naujo rasit, dėžutės

Aci labai smile.gif
beprotiskai pravers ateinancioms sventems smile.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu kaip man pavyko dovanele ipakuoti, nusikopijavus vienos supermamos patarima sioje temoje mirksiukas.gif Ja gavusysis buvo maloniai nustebintas mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Sitaip sauniai supakavo kaune viena pardaveja smile.gif Dovana vaikui - ant virsaus patupde muilo burbulus, kuriuos buvau nupirkusi prie dovanos. Manyciau labai sauniai juos ikomponavo wub.gif

user posted image
Atsakyti