idėja, tikrai padarysiu tokia dovaną, turiu suprantantį bajerius savo rate žmogų,o po to tikrą dovaną padovanosiu
Sveikos,
Kaip manote, dovanų pakavimas, pakavimo taros gaminimas, kūrimas šiais laikais, kai visko galima nusipirkti reikalingas?Ar ši paslauga būtų naudinga, paklausi, jei būtų žmogus tuo užsiimantis ir prekiaujantis dovanų įpakavimo reikmenimis - įvairiomis rankų darbo dėžutėmis, kitokiais įpakavimais?Kokios paslaugos apskritai dabar reikalingos, kalbant apie dovanas?
Ar vistik dažnai pasitenkinate tiesiog dovanų maišeliu ir ten įdėta dovana?
Kaip manote, dovanų pakavimas, pakavimo taros gaminimas, kūrimas šiais laikais, kai visko galima nusipirkti reikalingas?Ar ši paslauga būtų naudinga, paklausi, jei būtų žmogus tuo užsiimantis ir prekiaujantis dovanų įpakavimo reikmenimis - įvairiomis rankų darbo dėžutėmis, kitokiais įpakavimais?Kokios paslaugos apskritai dabar reikalingos, kalbant apie dovanas?
QUOTE(Dovanų_planuotoja @ 2008 08 19, 13:52)
Sveikos,
Aš dovanas visada nešu pakuoti. Žmonės dirbantys tokį darbą, labai gražiai ir kruopščiai viską padaro, be to dar prilipdo gėlyčių, drugelių, kriauklelių, tinklelių ir t.t.- pačiai taip tikrai neišeitų Ne vieną kartą tie, kas gavo dovanas sakė, kad gaila išpakuot, nes labai gražu Ir man pačiai smagiau tokias dovanas gauti. Dovanų maišeliai išvis nepatinka, nes iškart pasimato kokia dovana viduj, o kai įpakuota, tuomet azartas toks- kažin, kas ten viduj
Bent man taip
Man irgi uz maiselyje ideta dovana blogiau gali buti tik isvis neipakuota dovana
Zinoma dovanu dezuciu yra pirkti didesnese parduotuvese, taciau as pasigendu orginalesniu idomesniu. ten visos vienodos ir gana nuobodzios... Dovanas dazniausiai pakuoju pati. Viena karta dovanu gavau pinigelius idetus i labai grazu voka (galvoje turiu ne ta varijanta - atvirute-vokas pinigams). Kiek teko ieskoti kai reikejo paciai nelabai radau kazko panasaus. Gana neblogu voku buna "Balionu saly", bet ne tas... o ir kaina gana nemaza.
kazkodel itariu, kad Dovanu_planuotoja sugalvojo toki versliuka padaryt ir dabar sniukstineja kokios jo butu perspektyvos. Manau mintis visai nebloga.
Zinoma dovanu dezuciu yra pirkti didesnese parduotuvese, taciau as pasigendu orginalesniu idomesniu. ten visos vienodos ir gana nuobodzios... Dovanas dazniausiai pakuoju pati. Viena karta dovanu gavau pinigelius idetus i labai grazu voka (galvoje turiu ne ta varijanta - atvirute-vokas pinigams). Kiek teko ieskoti kai reikejo paciai nelabai radau kazko panasaus. Gana neblogu voku buna "Balionu saly", bet ne tas... o ir kaina gana nemaza.
kazkodel itariu, kad Dovanu_planuotoja sugalvojo toki versliuka padaryt ir dabar sniukstineja kokios jo butu perspektyvos. Manau mintis visai nebloga.
man taip pat labai patinka gražiai ypakuotos dovanos
QUOTE(katane @ 2008 08 20, 12:02)
Turiu tokiu pamastymu.Tik dabar bandau issiaiskinti ar apskritai tai reikalinga zmonems, ar man verta pradeti.
QUOTE(saulute© @ 2008 09 13, 10:29)
aciu uz nuoroda, tikrai yra Fainu dezuciu
ech gaila kad tik dabar imetei tas dezutes akzkada ieskojau tokiu dezeliu reikejo draugei pinigeliu i pakuoti
YouTube filmukai:
1-pakavimo popieriaus dekoravimas su bulviniu anspaudu, 2- dėžutės pakavimas, 3-butelio pakavimas
expertvillage.com - 186 filmukai apie pakavimą
1-pakavimo popieriaus dekoravimas su bulviniu anspaudu, 2- dėžutės pakavimas, 3-butelio pakavimas
expertvillage.com - 186 filmukai apie pakavimą
QUOTE(saulute© @ 2008 09 13, 10:29)
kokiu fainu aciuuuuuuuuuuuuu