QUOTE (toja @ 2003 12 22, 09:43) |
O šiaip kai kalėdom dovanoju dovanas tai tada dažniausiai dar užrasau kam skirta dovana, kad nesumaišytų, o tai paskui reik aiškint kam kuri dovana priklauso. |
Aš prie kiekvienos kalėdinės dovanėlės pridedu atvirutę su sveikinimais ir palinkėjimais tam žmogui ar šeimai ir pasirašau Kalėdų Senelis
QUOTE (Jamaika @ 2003 12 22, 10:58) | ||
O kur ji rase apie tai ? |
Man taip pat dovanu ipakavimas - gana reiksmingas. Ir pati labai megstu sita kurybini uzsiemima (ypac - kai tam lieka laiko ). Siemet po floristikos parodos Litexpo primedziojau nauju ideju ir tada viena savaitgali po miskus rankiojau konkorezius, samanas, dziovinau viska, po visa Vilniu ieskojau tinkamu dovanu popieriu, o praeita sav. gavau pora laisvu dienu ir su didziuliu malonumu zaidziau su tais "dziuvesiais", floristinem sidabro gijom, smulkiais blizguciais, nagu laku... Kaifas! Tikiuosi, ir gavejai bus patenkinti mano triuso rezultatais
O as tai daryt megstu, kaip Lengvute, o gaut, kaip nuo Driades Bet kad neturiu meniniu floristiniu sugebejimu... Tai bent maiseli renku labai atsakingai, stengiuosi pirkt ne pigiausia, o koki labaaaaaaai
o as mekstu ypatingai pakuot... tik deja ne visad randu jegu, laiko...
Aš turbūt dievinu ne pačias dovanas, bet tai, kaip jos supakuotos..mano mama vis dejuoja, kad su manimi daug vargo, netinka maišeliai, paprastas popierius ir pan. iškart atkreipiu dėmesį į tai, kaip supakuota, nors pati neturiu didelių meninių sugebėjimų, tik lakią vaizduotę
Šiemet visiems iš parduotuvių parsinešiau beveik vienodo dydžio dėžutes, nesvarbu kad vienam teks enciklopedijos tomelio storio knyga, o kitam tik CD arba dar mažesnė dovana. Dėželės rudos, kartoninės, didelės, na po kokį pusmetrį ilgio ir pločio ir aukščio, visiems vienodos (kad iš anksto apgalvotų kokios didingos mano dovanos ). Nusipirkau juodo guašo ir ant tų dėžių šono pripiešiau ženklų, kaip daro kroviniams pašte..na ta prasme rodyklėlių, FRAGILE ir pan.(iš anksto nusipiešiau paparastus trafaretus, kad kuo tikroviškiau būtų), tada priplėšiau kalnų kalną laikraščių ir visiems tolygiai, sočiai paskirsčiau, sudėjau dovanas į tų skiaučių šūsnis, užklijavau kaip ir normalią dėžę tokia lipnia ruda juosta ir skersai dėjau užrašą "LAPLANDIJA" Atrodo keistokai sakyčiau
Vyrui tai iškepiau meduolinių širdelių tiek, kiek metuose yra dienų(bliamba (nesikeikiant) beveik 12 padėklų iš 3 kg miltų..), dabar prikarpiau žvaigždžių spalvotų iš popieriaus tiek, kiek metuose dienų ir kiekvienoje žvaigždėje kuriu po linkėjimą, jetau, kažkur ties pirmu šimtu ir sustojau, jau išsitraukiau lietuvių kalbos kirčiavimo žodyną, nes pasirodo man buitinės kalbos jausmams išreikšti nebeužtenka ..Rytoj dar tuos nelaimingus meduolius reiks glajumi sumirkyti ir tarp jų paslėpus dovaną, išmaišius su žvaigždelėmis, tą kokteilį bandysiu supilti į "kojinę", kurią šiaip ne taip sukurpiau prieš savaitę. Kojinę pastatysiu po egle, o ant grindų link lango priklijuosiu Kalėdų Senio pėdas (jos bus kaip mano tik apvalesnės ir didesnės, na reikėjo pozuotojo... ), kad mano miela šeima patikėtų tuo stebuklu (ypač mažoji..na, bet ji dar maža suprasti..tiek to..aš dievinu ruošimąsi šventėms..)..Galvojau gal ir elnių ekipažo pėdsakų paklijuot, ale reiktų kokio arklėko pozuotojo, kad tikroviškiau būtų..Va tokios tos mūsų Kalėdos, dovanos ir dovanų pakavimai šiemet. Pavargau mamkos nuo pastangų, jau trečią dieną dėl siurprizo diedui vargstu
Šiemet visiems iš parduotuvių parsinešiau beveik vienodo dydžio dėžutes, nesvarbu kad vienam teks enciklopedijos tomelio storio knyga, o kitam tik CD arba dar mažesnė dovana. Dėželės rudos, kartoninės, didelės, na po kokį pusmetrį ilgio ir pločio ir aukščio, visiems vienodos (kad iš anksto apgalvotų kokios didingos mano dovanos ). Nusipirkau juodo guašo ir ant tų dėžių šono pripiešiau ženklų, kaip daro kroviniams pašte..na ta prasme rodyklėlių, FRAGILE ir pan.(iš anksto nusipiešiau paparastus trafaretus, kad kuo tikroviškiau būtų), tada priplėšiau kalnų kalną laikraščių ir visiems tolygiai, sočiai paskirsčiau, sudėjau dovanas į tų skiaučių šūsnis, užklijavau kaip ir normalią dėžę tokia lipnia ruda juosta ir skersai dėjau užrašą "LAPLANDIJA" Atrodo keistokai sakyčiau
Vyrui tai iškepiau meduolinių širdelių tiek, kiek metuose yra dienų(bliamba (nesikeikiant) beveik 12 padėklų iš 3 kg miltų..), dabar prikarpiau žvaigždžių spalvotų iš popieriaus tiek, kiek metuose dienų ir kiekvienoje žvaigždėje kuriu po linkėjimą, jetau, kažkur ties pirmu šimtu ir sustojau, jau išsitraukiau lietuvių kalbos kirčiavimo žodyną, nes pasirodo man buitinės kalbos jausmams išreikšti nebeužtenka ..Rytoj dar tuos nelaimingus meduolius reiks glajumi sumirkyti ir tarp jų paslėpus dovaną, išmaišius su žvaigždelėmis, tą kokteilį bandysiu supilti į "kojinę", kurią šiaip ne taip sukurpiau prieš savaitę. Kojinę pastatysiu po egle, o ant grindų link lango priklijuosiu Kalėdų Senio pėdas (jos bus kaip mano tik apvalesnės ir didesnės, na reikėjo pozuotojo... ), kad mano miela šeima patikėtų tuo stebuklu (ypač mažoji..na, bet ji dar maža suprasti..tiek to..aš dievinu ruošimąsi šventėms..)..Galvojau gal ir elnių ekipažo pėdsakų paklijuot, ale reiktų kokio arklėko pozuotojo, kad tikroviškiau būtų..Va tokios tos mūsų Kalėdos, dovanos ir dovanų pakavimai šiemet. Pavargau mamkos nuo pastangų, jau trečią dieną dėl siurprizo diedui vargstu
Tai va kur tu buvai dingus paskutiniu metu
Nu tavo vyras tai turetu tave ant ranku nesiot... Arba toj elniu karietoj veziot. Sitaip stengtis
Ka cia bepridursi- saunuole ir tiek
Nu tavo vyras tai turetu tave ant ranku nesiot... Arba toj elniu karietoj veziot. Sitaip stengtis
Ka cia bepridursi- saunuole ir tiek
As apakus !!! As tiesiog be zado ! Va cia tai siurprizas!!!
As prisidesiu prie tu , kuriems dovanos ipakavimas yra svarbus.Man paciai patinka pakuoti dovanas,dekoruoju ivairiai su sausom gelem,net lininis maisas praverte ne karta ,tai ir pati megstu kai man skirta dovana buna graziai ipokuota,bet ne tik graziai bet ir idomiai.juk parduotuveje nuejes kad ir maista perki atsizvelgdamas i jo pakuote,tad dovanos pakuote ir yra ipakavimas,kuriai skiriu didele reiksme.
Oi, Rasma, na ir su polėkiu gi tu ir su neišsenkančia energija Šaunuolė. Jei aš kepčiau 365 meduolines širdeles, čia jam būtų dovana iki gyvenimo galo Nors greičiausiai aš jas kepčiau iki savo gyvenimo galo...vaje vaje 365 širdelės , o dar palinkėjimai...
Rasma, arkliu nereikia, juk Kaledu senis juos ant stogo palieka
o ir pats nezinau ar pro langa lipa??? Saunuole vienu zodziu, noreciau ir as tiek fantazijos turet...
Klausyk davai susitariam, kitiems metams: tu pries koki menesi iki svenciu sugalvoji dovanu ir ju paipavidalinimu, ir skelbi forume (tik copyright neuzmirsk ), ir tada ikvepimo pagautos mamos gal pacios ko prisigalvos (na gerai ne mamos, o mama auges )
o ir pats nezinau ar pro langa lipa??? Saunuole vienu zodziu, noreciau ir as tiek fantazijos turet...
Klausyk davai susitariam, kitiems metams: tu pries koki menesi iki svenciu sugalvoji dovanu ir ju paipavidalinimu, ir skelbi forume (tik copyright neuzmirsk ), ir tada ikvepimo pagautos mamos gal pacios ko prisigalvos (na gerai ne mamos, o mama auges )