Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Na su tuom laikrasciu problemu ne visada kyla - ziurint koki laikrasti naudosi lotuliukas.gif seniau vyniodavau i laikrasti dovanas, bet dbr man jau atsibodo, tai kitokiu "pribambasu" griebiuos smile.gif as i lietryti pakuodavau, tai neplysdavo biggrin.gif
Atsakyti
na lievas tas laikrasti buvo kakzas panasau kaip 15 min tik gal kokybes prastesnes, pagriebiau is mamos tai, net neziurejau kokios ten laikrasciu kokybes. nes pati kaip ir neuzsisakineju ir neperku laikrasciu na perku bet kai perskaitau is karto ismetu vat ir prireike man laikrastuku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 04, 17:35)
cia mano naujas supakuotas darbelis vokas mamai 50 metcio proga
user posted image

Sorry, bet vokas perkrautas.... Na, gal ir nebutu perkrautas, bet per daug skirtingos detales... Na tikiuosi, supratai, ka norejau pasakyti smile.gif
Atsakyti
labai gražius savo darbelius parodėt wub.gif pasisėmiau idėjų thumbup.gif man tai labai daug džiaugsmo teikia pats pakavimo procesas,daug stengiuos įdėti širdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 04, 18:55)
Sorry, bet vokas perkrautas.... Na, gal ir nebutu perkrautas, bet per daug skirtingos detales... Na tikiuosi, supratai, ka norejau pasakyti smile.gif

na gal ir perkruatas tu teisi g.gif , bet jau po laiko nes penktadieni iteikiau
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 06, 12:56)
na gal ir perkruatas tu teisi  g.gif , bet jau po laiko nes penktadieni iteikiau

na bet vis geriau nei baltas vokas...

negaliu pakest kai dovanoja vokus tuos, i kuriuos dedi laiska ir siunti kam nors. Na suprantama, kiti neturi jokio nro ar gabumu terliotis su kokiom smulkmenelem ir dekoruoti, bet tada tam yra kur dovanas pakuoja....ten tikrai dent kazkoki akcenta uzdetu. Arba yra special vokeliai pinigams, dekoruoti pagal svente, i kuria eini smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglootia:): 06 sausio 2008 - 12:18
visiskai pritariu drinks_cheers.gif tau . jau geriau biski padekoruotas nei is vis baltas. seip buciau darius dezute specialiai islankstyta pinigams deti ale patingejau eiti i parduotuve per salty. rolleyes.gif
Atsakyti
gal turite schemuciu,kaip ipakuoti apvalia dezute? labai reikia.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 01 14, 14:15)
gal turite schemuciu,kaip ipakuoti apvalia dezute? labai reikia.... verysad.gif

zinau kad buvo temuke rankdarbiai dovanu ipakavimas ar pakavimas kazkas panasau ir ten nuorodu daug buvo ideta kaip supakuoti i domiai i dezutes dovanas.
pabandyk cia
http://www.supermama...showtopic=57742 pasikaitineti ten nuorodu daug
ir cia pasiziurek tik netingek temuke pasivartyti
http://www.supermama...showtopic=31226
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 14 sausio 2008 - 12:48
laba smile.gif kaip butu galima idomiai "supakuoti" dovana? kazkada teko dovana det i didele deze,pilna popieriu,i sloika.. gal dar zinot,kaip butu galima juokingai pateitki dovana?
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2008 07 30, 23:17)
laba smile.gif kaip butu galima idomiai "supakuoti" dovana? kazkada teko dovana det i didele deze,pilna popieriu,i sloika.. gal dar zinot,kaip butu galima juokingai pateitki dovana?

Na gal pabandyti suvynioti į gražų popierių, paskui įdėt į kitą dėžutę ir suvyniot į laikraštį. Pasakyt, kad čia naujausios dovanų pateikimo "tendencijos"...........
Atsakyti
Man patinka tiesiog gražiai ir tvarkingai supakuotos dovanos.Kokių nors "pričiobų" tikriausiai nenorėčiau.Nors vyrui kažkada padovanojo dovaną su stiklo siurprizu - pridėjo į dėžę sudaužytų stiklų ir lyg netyčia išmetė.Bet buvo tada daugiau baimės, nei juoko, kol supratome, kad tai viso labo juokais...
Atsakyti