Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE(una-art @ 2007 12 18, 12:47)
Mergaitės, temukėje nebuvau nuo vasaros ir dabar užsukusi, radau tiek gražių atsiliepimų ir TOOOKKIŲ balų ! ax.gif  ax.gif  ax.gif
Visoms širdingiausiai dėkoju aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Prodysiu ką jau po tuputį ruošiu Kalėdoms

niu kaip glazu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 12 18, 13:21)
niu kaip glazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Boružytė, vėl pirmoji aptiko mano naujienas . Ačiū ūž tokį iškilmingą ir šiltą atsiliepimą.
Labai man patinka čia nuotraukikes pamatyti, nes ir pats įspūdingiausias pasakojimas prašosi vaizdelio. Laukime ir kitų "pasirodymų" juk dabar pats gražumas prasideda.

user posted image
SU ARTĖJANČIOM ŠVENTĖMIS ! 000059.gif 000059.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 12 18, 13:47)
Mergaitės, temukėje nebuvau nuo vasaros ir dabar užsukusi, radau tiek gražių atsiliepimų ir TOOOKKIŲ balų ! ax.gif  ax.gif  ax.gif
Visoms širdingiausiai dėkoju aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Prodysiu ką jau po tuputį ruošiu Kalėdoms

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
čia yra supakuotos kelios gražios degtukų dėžutės ir papuoštos magnetuku. Degtukai, kad ugnies meilėje, svaojnėse, darbe ir gyvenine niekada nepritrūktų. Jie taip atrodo nesupakuoti
user posted image
user posted image
Čia triufeliai ir degtukai
user posted image

saunuole net zada praradau kiek daug padarei ir kaip miela. wub.gif grazus papuosimai

Papildyta:
QUOTE(una-art @ 2007 12 18, 14:34)
Boružytė, vėl pirmoji aptiko mano naujienas . Ačiū ūž tokį iškilmingą ir šiltą atsiliepimą.
Labai man patinka čia nuotraukikes pamatyti, nes ir pats įspūdingiausias pasakojimas prašosi vaizdelio. Laukime ir kitų "pasirodymų" juk dabar pats gražumas prasideda.

user posted image
SU ARTĖJANČIOM ŠVENTĖMIS ! 000059.gif  000059.gif  newyear.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ikeliu savo pokuota dovana nieko ipatingo bet rial atrodo graziau
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
na merginos darbavausi puse dienos su tais papuosimasi prasu ivertinti, tikiuosi neispeiksit smarkiai karsta.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
mano mazajai supakavau
user posted image
o cia supakavau gimtadienio proga viena dovanike nieko ypatingo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 22 gruodžio 2007 - 14:15
Gražu, tu tikra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Dovana vyrui

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 29, 17:19)
Gražu, tu tikra šaunuolė  4u.gif

aciukas va dar idedu imetu kaip sipokavau draugei dovana
user posted image
imesta truliko taloneliai buvo. skiau cia tau kelione pamoketa i abu galus tau tik kelione reikai issiringti.
user posted image
user posted image
user posted image
una-art - thumbup.gif labai miela ir silta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2008 01 03, 20:47)
aš labai viluosi rolleyes.gif .... tikiuosi oro sąlygos bus geros, nes vienais metais per balas lapnoti teko brrrr nrpatinka kai per daug balų  mirksiukas.gif

pamenu, trejus metus pati prie prekystalio stovejau smile.gif tai kaip tik salti labai pavasariai buvo pasitaike... bet smagu budavo. Atskiras gyvenimas ten verda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 01 04, 12:19)
pamenu, trejus metus pati prie prekystalio stovejau smile.gif tai kaip tik salti labai pavasariai buvo pasitaike... bet smagu budavo. Atskiras gyvenimas ten verda smile.gif

sorry, kompui smegenai susisuko ir kazkodel posta, kuri rasiau kitai temai, imete cia (sita irgi buvau atsidariusi) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2008 01 03, 20:14)
Dovana vyrui

kaip glazu wub.gif

QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 04, 11:28)

kaip originalu thumbup.gif
Atsakyti
aciukas. sunkoka buvo supakuoti laikrastis toks gleznas. supakavau pirma karta jau kaip ir dovana paruosta doh.gif nu gi prisiminiau o kaina nulupti nuo dovanos. teko per nauja viska pelesti, vinioti ir klijuoti.
cia mano naujas supakuotas darbelis vokas mamai 50 metcio proga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 04 sausio 2008 - 16:42