Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

nu nerialiai kuklu ir grazu thumbup.gif wub.gif tiesa o kaip pritvirtinai ta plausajei as neklystu ji gan sunkoka pritvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 12, 14:36)
nu nerialiai kuklu ir grazu  thumbup.gif  wub.gif tiesa o kaip pritvirtinai ta plausajei as neklystu ji gan sunkoka pritvirtinti g.gif

Ačiū blush2.gif
O plaušą pritvirtinau su dvipusia lipnia juostele, be problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
nes galvojau kaip nors klijavai. nes kai klijuoji tai labai negraziai gaunasi nes matosi kliju likuciai. o kur yra pirkti tokios juostos dvipuses kad liptu. ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 19, 10:11)
nes galvojau kaip nors klijavai. nes kai klijuoji tai labai negraziai gaunasi nes matosi kliju likuciai. o kur yra pirkti tokios juostos dvipuses kad liptu. ? g.gif

Aš panaudojau lipdukus, kuriais klijuojamos nuotraukos, bet dvipusių lipnių juostų tikrai yra Senukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 09 29, 18:16)
Malonu... boružyt. Taip irgi sakė ne viena, kad gaila būt išpakuot. Bet, kad kosmetika virš 300 lt, tai "džiovint" nevalia. Teks "išlukštent".
O čia poezijos rinkinio įpakavimas

user posted image

una-art graziai padaryta.be to,zinau,kad labai grazias atvirutes darote.sekmes 4u.gif
Atsakyti
Niu keleta dovanoliu kaledoms jau supakavau, tai pirmosios jusu teismui smile.gif

apvalus indelis, bet nenorejau pakuot kaip svoguna, tai zaidziau ilgai ir nuobodziai, kol susipakavo kaip dezute... niu nesu lb patenkinta (nes pora vietu tai kaip sakant, "kliurka" padariau), bet jau labai patingejau perpakuot doh.gif
user posted image

o cia ipakuota knygute ir sokoladas smile.gif

user posted image

ir is arciau:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglootia:): 10 gruodžio 2007 - 21:21
Labai grazu thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
man abi jos savotiskai grazios saunuole isivaizduoju kaip sunku ta apvala daikta apvinioti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 11, 13:30)
man abi jos savotiskai grazios saunuole isivaizduoju kaip sunku ta apvala daikta apvinioti.  doh.gif

del to dbr pirkdama dovanas ziuriu kad butu kvadratines formos ar bent jau dezutese lotuliukas.gif
Atsakyti
svarbu man patinka pakuoti ir gauti ipakuotas
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2007 12 11, 19:32)
svarbu man patinka pakuoti ir gauti ipakuotas

drinks_cheers.gif pritariu tau
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 08, 13:42)
una-art saunuole 10balu skiriu labai noreciau gauti tokia dovana su tokiu ipakavimu  thumbup.gif

Mergaitės, temukėje nebuvau nuo vasaros ir dabar užsukusi, radau tiek gražių atsiliepimų ir TOOOKKIŲ balų ! ax.gif ax.gif ax.gif
Visoms širdingiausiai dėkoju aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Prodysiu ką jau po tuputį ruošiu Kalėdoms

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
čia yra supakuotos kelios gražios degtukų dėžutės ir papuoštos magnetuku. Degtukai, kad ugnies meilėje, svaojnėse, darbe ir gyvenine niekada nepritrūktų. Jie taip atrodo nesupakuoti
user posted image
user posted image

Čia triufeliai ir degtukai
user posted image
Atsakyti