nu nerialiai kuklu ir grazu tiesa o kaip pritvirtinai ta plausajei as neklystu ji gan sunkoka pritvirtinti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 12, 14:36)
nu nerialiai kuklu ir grazu tiesa o kaip pritvirtinai ta plausajei as neklystu ji gan sunkoka pritvirtinti
Ačiū
O plaušą pritvirtinau su dvipusia lipnia juostele, be problemų
nes galvojau kaip nors klijavai. nes kai klijuoji tai labai negraziai gaunasi nes matosi kliju likuciai. o kur yra pirkti tokios juostos dvipuses kad liptu. ?
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 19, 10:11)
nes galvojau kaip nors klijavai. nes kai klijuoji tai labai negraziai gaunasi nes matosi kliju likuciai. o kur yra pirkti tokios juostos dvipuses kad liptu. ?
Aš panaudojau lipdukus, kuriais klijuojamos nuotraukos, bet dvipusių lipnių juostų tikrai yra Senukuose
QUOTE(una-art @ 2007 09 29, 18:16)
Malonu... boružyt. Taip irgi sakė ne viena, kad gaila būt išpakuot. Bet, kad kosmetika virš 300 lt, tai "džiovint" nevalia. Teks "išlukštent".
O čia poezijos rinkinio įpakavimas
O čia poezijos rinkinio įpakavimas
una-art graziai padaryta.be to,zinau,kad labai grazias atvirutes darote.sekmes
Niu keleta dovanoliu kaledoms jau supakavau, tai pirmosios jusu teismui
apvalus indelis, bet nenorejau pakuot kaip svoguna, tai zaidziau ilgai ir nuobodziai, kol susipakavo kaip dezute... niu nesu lb patenkinta (nes pora vietu tai kaip sakant, "kliurka" padariau), bet jau labai patingejau perpakuot
o cia ipakuota knygute ir sokoladas
ir is arciau:
apvalus indelis, bet nenorejau pakuot kaip svoguna, tai zaidziau ilgai ir nuobodziai, kol susipakavo kaip dezute... niu nesu lb patenkinta (nes pora vietu tai kaip sakant, "kliurka" padariau), bet jau labai patingejau perpakuot
o cia ipakuota knygute ir sokoladas
ir is arciau:
Labai grazu saunuole
man abi jos savotiskai grazios saunuole isivaizduoju kaip sunku ta apvala daikta apvinioti.
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 11, 13:30)
man abi jos savotiskai grazios saunuole isivaizduoju kaip sunku ta apvala daikta apvinioti.
del to dbr pirkdama dovanas ziuriu kad butu kvadratines formos ar bent jau dezutese
svarbu man patinka pakuoti ir gauti ipakuotas
QUOTE(samilte @ 2007 12 11, 19:32)
svarbu man patinka pakuoti ir gauti ipakuotas
pritariu tau
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 08, 13:42)
una-art saunuole 10balu skiriu labai noreciau gauti tokia dovana su tokiu ipakavimu
Mergaitės, temukėje nebuvau nuo vasaros ir dabar užsukusi, radau tiek gražių atsiliepimų ir TOOOKKIŲ balų !
Visoms širdingiausiai dėkoju
Prodysiu ką jau po tuputį ruošiu Kalėdoms
čia yra supakuotos kelios gražios degtukų dėžutės ir papuoštos magnetuku. Degtukai, kad ugnies meilėje, svaojnėse, darbe ir gyvenine niekada nepritrūktų. Jie taip atrodo nesupakuoti
Čia triufeliai ir degtukai