Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE(Leita @ 2007 09 03, 18:06)
retas, kuris anksčiau pasirūpina dovanomis, o ne paskutinę minutę. laiko amžinai trūksta doh.gif
va, jau ruduo, tuoj žiema, vėl kalėdinė psichozė biggrin.gif

As kaledines dovanas perku pries pora menesiu, na tarkim nuo spalio galo,bet jau iki gruodzio beveik buna supirkta, o tu dovanu oho kiek blink.gif tad renkuosi popieriu,kad kiekvienam seimos nariui nebutu tokio pat popieriaus (seima buna ne viena).... vyniojimas labai daug laiko uzima,bet man smagu smile.gif
Atsakyti
man irig samgu pavinioti kaip nors idomiai dovanas
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 09 03, 19:12)
As kaledines dovanas perku pries pora menesiu, na tarkim nuo spalio galo,bet jau iki gruodzio beveik buna supirkta, o tu dovanu oho kiek  blink.gif  tad renkuosi popieriu,kad kiekvienam seimos nariui nebutu tokio pat popieriaus (seima buna ne viena)

kam dovanos skirtos, visad galima rasti biggrin.gif
planai dideli, bet kartais per plona piniginė ir laiko stoka sutrukdo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kazkada skaiciau, kad galima dovana supakuoti i trilitriaka smile.gif Gal kas prisimena kaip tai daroma arba zino kur galima paskaityti apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2007 09 06, 17:32)
kam dovanos skirtos, visad galima rasti biggrin.gif
planai dideli, bet kartais per plona piniginė ir laiko stoka sutrukdo unsure.gif

Na pinigine ir laikas trukdo kartais, ypac jei kaledom dovanas pradedi pirkti gruodzio 20 biggrin.gif tada ir per pinigine kerta ir laiko neuztenka, o kai pradedi pirkti pries pora menesiu,tai ir taip nesijaucia del pinigu ir laiko viskam uztenka thumbup.gif
Atsakyti
12-20d., dar puse bėdos, pats kaifas (kitaip nepasakysi), kai 24-25 d., dar žmonės laksto ir griebia, kas po ranka pakliuvo. nesvarbu ką, nesvarbu už kiek, svarbiausia - nupirkau, turiu! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 13 rugsėjo 2007 - 18:46
o as jau laukiu kaledu smile.gif kaifas rinti dovanas, bet ne paskutine minute, o dar didesnis malonumas jas pakuoti smile.gif mhm...
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 09 21, 16:12)
o as jau laukiu kaledu smile.gif kaifas rinti dovanas, bet ne paskutine minute, o dar didesnis malonumas jas pakuoti smile.gif mhm...

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kosmetikos rinkinio įpakavimas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 09 29, 17:41)
Kosmetikos rinkinio įpakavimas

man butu gaila ispakuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 09 29, 18:10)
man butu gaila ispakuoti  wub.gif

Malonu... boružyt. Taip irgi sakė ne viena, kad gaila būt išpakuot. Bet, kad kosmetika virš 300 lt, tai "džiovint" nevalia. Teks "išlukštent".

O čia poezijos rinkinio įpakavimas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 09 29, 18:16)
Malonu... boružyt. Taip irgi sakė ne viena, kad gaila būt išpakuot. Bet, kad kosmetika virš 300 lt, tai "džiovint" nevalia. Teks "išlukštent".
O čia poezijos rinkinio įpakavimas

Liabai jau Gražu wub.gif Rudeniška wub.gif
Atsakyti