Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 12, 19:55)
Pirkau akropolio maximoj.. ten dabar sudetos dezes vaikam ivairiu temu, pvz simsonai,barbes ir t.t. tai ten ne tik su bartu yra,labai linksmu,bet vat net tokioj maximoj neradau visiskai paprasto popieriaus.. net nesupratau kodel tik vaikiski sad.gif

aš vakar kaip tik ten buvau ir mačiau biggrin.gif
esu mačiusi pirkti tokį įdomu popierių- plasltiką, net nžn, kaip pavadinti. rimi, (šalia p/c banginio) ten, kur pakavimo popieriai. gaila brangus (7-8 lt/m) būt įdomu išbandyti. jis tvirtas, pav., parodytą, jog jį galima daug kam panaudoti, ir papuošimams, ir atvirukams.
Atsakyti
sveiki.
gal matete kur galima pirkti tokios formos popierine dezute? baltos spalvos, ant kurios butu galima piesti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 08 21, 12:41)
sveiki.
gal matete kur galima pirkti tokios formos popierine dezute? baltos spalvos, ant kurios butu galima piesti smile.gif
user posted image

Akropolio maximoj nera ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 08 21, 12:41)
sveiki.

pažiūrėk čia, jie gamina ir parduoda įvairias dėžutes čia
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 07 01, 20:19)
Na,štai kaip įpakavau savo draugei dovaną(per daug nepeikit blush2.gif ):
user posted image
user posted image
user posted image

Per daug marga, man nepatinka...
ir drugelis toks kicinis...sorry rolleyes.gif
Atsakyti
ech, važiavau sveikinti draugę, supakavau labai gražiai dovaną, tik nespėjau nupaveiksluoti blush2.gif prie dėžutės priklijavau tris baltas frezijas, apviniavau truputį su raudonu plaušu, na originaliai ir gražiai blush2.gif bandysiu įkelti nuotrauką, kraštelis matosi http://www.foto.lt
Papildyta:
labai gaila, tik tokia nuotraukytė doh.gif
Atsakyti
lotaa, man nieko nerodo unsure.gif
Atsakyti
kaip įdomiai per explerį nerodo, o per operą rodo g.gif pabandysiu kaip kitaip įkelti
Atsakyti
man dovanos įpakavimas irgi yra svarbus. Nieko nėr baisiau, kaip mažytė subtili dovanėlė įmesta į didelį dovanų maišą, kurio net tematika ne ta doh.gif . Deja, esu gavusi tokių dovanų, užtai pati stengiuosi kuo gražiau supakuoti ir visoms progoms ruošiuosi iš anksto ax.gif
Atsakyti
Dovanu maiseliai jau pabode ir visai neidomus schmoll.gif man kur kas idomiau gauti dovanele supakuota i popieriu ar dar kaip nors originaliai kai kyla klausimas "o kas gi ten?" rolleyes.gif
Atsakyti
pritariu nintukei thumbup.gif tikrai nuvakiotas dalykas- maiselis , na suprantu jei tu nespejai supakuoti dovanos tiesiog laiko tam neradai tada maiselis tikrai pritariu geriausias variantas.na bent as tai stengciausi ir ta maisley kaip nors idoniai padaryti.
Atsakyti
retas, kuris anksčiau pasirūpina dovanomis, o ne paskutinę minutę. laiko amžinai trūksta doh.gif
va, jau ruduo, tuoj žiema, vėl kalėdinė psichozė biggrin.gif
Atsakyti