Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Na,štai kaip įpakavau savo draugei dovaną(per daug nepeikit blush2.gif ):
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 07 01, 20:19)
Na,štai kaip įpakavau savo draugei dovaną(per daug nepeikit blush2.gif )

Labai grazu. 4u.gif
As irgi visuomet dovanas ipakuoti stengiuosi kuo idomiau, man vien ipakavimas kaip dovana, kiek daug meiles idedi, nemegstu imesti tiesiog i parduotuveje nupirkta maiseli.
Atsakyti
Aciu labai visoms smile.gif Tiek daug idomiu ideju radau 4u.gif Rytoj pakuosiu savo vyruj dovana-staigmena 4u.gif Jeigu paviks veliau ikelsiu foto tongue.gif
Atsakyti
labukas visoms. esu naujoke tad dar nezinau kaip cia viskas vyksta. tai norejau savo ideja imesti cia.
tai va varau i temini vakareli kurio tema havajai, tada ir dovana reikia gi kazkaip ipakuoti. blush2.gif tai va sugalvojau kad geriau padovanosiu pinigus 4u.gif .taciau nenorejau dovanoti pinigus vokelyje( vulgaroka). tai va nusperndziau cia paziureti ideju. ir radau gana neblogu. thumbup.gif
paemiau is interneto persibraiziau tases schema. vargau pusdieni pokol lygiai nusibraizau ir riekiamo dydzio. isikirpau ta schema tases ir susiklijavau ir gavosi tokia plezine tase( sakau kaip tik tema tinka gimtadienio) papuosiau boruzyte ir gelytem. ir ten desiu pinigelius . va imesciau foto bet nemoku blush2.gif net neisivaizduoju kaip.
bandau nuoroda nusiuti bet nz ar gausis

http://www.biteplius...b_f_reviews/404.
Atsakyti
Radau super ideju thumbup.gif

Dabar tik laukiu progos, kad butu kam dovanele supakuoti bigsmile.gif
Atsakyti
kakzada buvau ipakavus draugei butely stai taip

http://www.biteplius...7..-=(734882161
Atsakyti
stai taip supakavau tevukui dovana labai buvo patenkintas.

http://www.biteplius...307-=(844414924

cia viena mama parode, kaip su drugeliu supakuota dovana ziauriai patiko thumbup.gif tad nutariau as irgi savo jegas ismeginti blush2.gif nz kaip pavyko . tikuosi nesupyksit kad biski ideja pavogiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Idesiu as nuotraukeliu, gal kam pades idėjos smile.gif
Buvo mano draugo gimtadienis,salyga buvo "IDOMUS DOVANOS IPAKAVIMAS", tai va :

Elementariausias laikrastis (vietoj kaspino-bintas) :

user posted image

Dėžė, kuri aplipdyta gėlytėm ir aprašyta palinkėjimais:

user posted image

Hm... ideta i gražią dėžę siūlų kamuolys... vyniojo gal 20 minučių.. tada ten buvo kažkoks gumulas,kuris užvyniotas lipnia juosta..daug daug... po ja maža dėžutė,kuriuoje diržas smile.gif
user posted image

Čia vakar aš vyniojau pusseserei knygas (servetėlės kur dedama ant stalo. Saldainių tiek kiek metų:

user posted image
user posted image

Čia draugo broliukui vyniojau:

user posted image
user posted image

Dar mačiau kai kur - butelis, aplipdytas visas saldainiais, atrode kaip puokste, grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 11 rugpjūčio 2007 - 16:56
Agniuke*, o kur popieriaus gavai? pvz., su bartu, iiš simpsonų familijos smile.gif

šiaip lt, kiek teko matyti, labai mažai vienspalvio, ar mažai marginto pakavimo popieriaus (paprastuose p/c) galima rasti, amžinai mirgu-margu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2007 08 12, 20:47)
Agniuke*, o kur popieriaus gavai? pvz., su bartu, iiš simpsonų familijos smile.gif

šiaip lt, kiek teko matyti, labai mažai vienspalvio, ar mažai marginto pakavimo popieriaus (paprastuose p/c) galima rasti, amžinai mirgu-margu doh.gif

Pirkau akropolio maximoj.. ten dabar sudetos dezes vaikam ivairiu temu, pvz simsonai,barbes ir t.t. tai ten ne tik su bartu yra,labai linksmu,bet vat net tokioj maximoj neradau visiskai paprasto popieriaus.. net nesupratau kodel tik vaikiski sad.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje gražia rašysena užrašo sveikinimus?
Atsakyti
QUOTE(Sprigė @ 2007 08 12, 22:46)
Gal žinote kur Vilniuje gražia rašysena užrašo sveikinimus?

Na jei su kompu tai daug kur yra, o jei su ranka tai nzn sad.gif
Atsakyti