Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

QUOTE(Isila @ 2006 11 09, 23:18)
Įdėkit į pripūstą balioną. Tik nepamenu, lankstosi ar ne? Kietas tas kuponas ar paprastas popierius?

Man buvo padovanoje čeki 4u.gif blush2.gif tai kiek metu blush2.gif tiek balionu kur čekis tai didžiausias buvo thumbup.gif ir adatele dave g.gif sako davai durk po viena kad mažetu metai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot juoko buvo ir triukšmo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laba diena. Išrausiu seną temą. Norėčiau jūsų patarimo ir protingų minčių, taigi mamai sugalvojau tokią dovaną: paėmiau batų dėžutę, ją apklijavau gražiu lipniu popierium(gavosi kaip mozaika). Į tą dėžę įdėjau apie 50 dėžučių nuo degtukų, kiekviena dėžutė supakuota, o kiekvienos viduje raštelis su protingais,išmintingais žodžiais frazėmis.Visą tai išpakavus, perskaičius mama pagalvos, kad čia jau visa dovana, bet aš pasakysiu, kad ji dar luplėštų batų dėžutės viduje esantį dovanų popierių(atsiras viltis). Tada ji ras vokiuką. Vokiuke atvirutė,vėl pagalvos, kad čia jau visa dovana, o galiausiai aš iš kišenės ištrauksiu kuponą, su SPA centro paslaugomis. Na, ką manot?
Man reikia jūsų nuomonės ir pagalbos:
1.Gal žinote kokių protingų frazių(tokių , kad surašius ant lapelio galėčiau įdėti į degtukų dėžutę.Norėčiau ne banalių)
2.Kaip orginaliai/gražiai į pakuoti voką?

Laukiu bet kokių patarimų ir nuomonių. Dėkui smile.gif

P.s. aš čia tik žadu taip daryt, taigi viską įmanoma pakoreguoti.
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 01 23, 21:35)
1.Gal žinote kokių protingų frazių(tokių , kad surašius ant lapelio galėčiau įdėti į degtukų dėžutę.Norėčiau ne banalių)

dovanų tema nr.2 -> http://www.supermama...showtopic=31226

pasinaudok dėdės google paslaugomis, įvesk raktinius žodžius, manau tikrai rasi smile.gif
p.s. yra tokia knyga - "Išminties simfonija" thumbup.gif
Atsakyti
Dovanos įpakavimas -labai svarbu. Manau- tai pagarbos, dėmesio ženklas. Daikto estetika - kultūros dalis. Įpakavę dovaną, jai suteikiame paslapties ne tik estetinį vaizdą. Šioje srityje dirbu treti metai ( profesionalus dovanų pakavimas ) ir žinau gaunančiųjų reakciją į meniškai pateiktą dovaną. Kai kurais atvejais - verslo dovanas, vestuvių -netneprestižas teikti be apipavidalinimo. Linkiu visiems malonių akimirkų gaunant ir teikiant dovanas.
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 02 07, 17:11)
Dovanos įpakavimas -labai svarbu. Manau- tai pagarbos, dėmesio ženklas. Daikto estetika - kultūros dalis.  Įpakavę dovaną, jai suteikiame paslapties ne tik estetinį vaizdą. Šioje srityje dirbu treti metai ( profesionalus dovanų pakavimas ) ir žinau gaunančiųjų reakciją į meniškai pateiktą dovaną. Kai kurais atvejais - verslo dovanas, vestuvių -netneprestižas teikti be apipavidalinimo. Linkiu visiems malonių akimirkų gaunant ir teikiant dovanas.

na, gal ne visai į temą, bet... o kodėl gi ne - juk pakuodami dovanas pridedame ir atviruką. štai, ką gavau nuo una-art 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif Prašau, patarimo, ar reikia pakuoti dovanojamą paveikslą, jei taip, pasiūlykite kaip ... Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 05 13, 21:47)
4u.gif  Prašau, patarimo, ar reikia pakuoti dovanojamą paveikslą, jei taip, pasiūlykite kaip ... Ačiū  biggrin.gif

Siūlyčiau įpakuoti smile.gif man būtų gražiau ir atrodytų kaip staigmena.Įpakavimas gali būti paprastas įvynioji į popierių ,galima surišti juostele ir taip ...
Galima idėjų pasirinkti čia
http://www.supermama...showtopic=31226
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 13 gegužės 2007 - 23:56
Gal galit patarti, kaip įdomiai įpakuoti pagalvėlę g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Panele @ 2005 03 05, 19:42)
Oi prisiskaiciau smile.gif).Na kazkaip anksciau as nelabai galvodavau kaip ipakuoti dovanele, taciau paskutiniu metu darau tai kuo originaliau. Viena karteli draugei dovana idėjome i trilitrini slovika ir apypyleme ta dovanele tam slovike saldainiais pilna. Vienu zodiu dovanos nesimate o atrode kad tik saldainiai butu jame. Bet galiausiai po to uzvakavome ta slovika(uzdejome jam ta metalini dangteli), kad be atidarytuvo negaletu atidaryti. O kadangi dovanele iteikeme ne namuose tai ir dovanelei teko palaukti savininko kol gryzo namo ir atidare.smile.gif...Ai dar ant sloviko padareme atikete(su kompu), suraseme juokinga sudeti  vnz su humoru...Tai tiek....laaaaabai patiko

ideja labai puiki thumbup.gif Tik idomu labai kokia dovanele galima ideti i stiklaini tarp saldainiu - jei sveikinamas butu vyras?
Atsakyti
as labai megstu ipakuotas dovanas . 4u.gif tiesiog dovana darosi idomesne ir fainesne kai jos nematai o jei kas dar dovanodmas kokia staigmena padaro ta iis vis saunu. mano nuomone jei dovanoji neipakuotos dovanos vadinasi ta zmogu negerbi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Noreciau Jusu patarimo, kaip ipakuoti graviruota taure...ja teiksiu per magistu teikimus, cia simboliskas palinkejimas...gal kuri turit ideju???
Atsakyti
Jei taurė su dėžute -tai galima pačią dėžutė gražiai papuošti.

Dovanos įpakavimas labai svarbus-man tai sukuria šveninę nuotaiką, išskirtinumą ir reiškia dėmesį.

Na skirtumas yra papuošto daikto ir nepuošto.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 28 birželio 2007 - 20:13