Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Oi prisiskaičiau idėjų, ačiū 4u.gif dabar reikia tik spėti jubiliatus sveikinti smile.gif su balionais dovaną padarysiu mamukui, tikrai bus smagu ir originalu 4u.gif
Panašiai kaip su popkornais dėžėje aš padariau dovaną savo bičui metų draugystės proga, bet su makaronais - pilną dėžę pripyliau spalvotų makaronų, į ją įdėjau Žvagulio CD "Makaronai", dar čekį įmečiau ir įteikdama pasakiau "Makaronų kabinimo metas jau baigėsi". (gaila, kad nebuvo laiko kaip nors įmantriai to užrašyti). Jam patiko, man pačiai irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 08 22, 15:52)
Gavau šiais metais savo gimtadienio proga dovaną balione.  thumbup.gif  clap.gif
Buvau žado netekus, kai pamačiau. Skaidrus, permatomas balionas su sidabrinėm žvaigždutėm, o viduj apie 13-14 mažų, pripūstų, įvairiaspalvių balionų ir dovanėlė - vokas (gavau dovanų čekį). Iš pradžių net nežinojau kaip čia dabar su juo elgtis  biggrin.gif Jėga  thumbup.gif Tai viena iš labiausiai įsimintinų dovanų, kurias esu gavus.

Mes taip dovanojom vienam draugui pinigus įpakuotus. Vienam mažam balionėlyje buvo pinigau (viena kupiura) kituose ant nedidelių suvyniotų lapukų - įvairūs linkėjimai ir "sprnuotos" frazės. Super linksma buvo, kol draugas nepersipjovė piršto blink.gif (kadangi prie gramo sugalvojo kad tuos balionus su peiliu "sprogdins")
Atsakyti
Mes 50 proga vyriškį sveikinom taip: nupirkom 5 didelius helio balionus, prie jų pritvurtinom pakvietimą į druskininkus savaitgaliui, tuos balionus sukišim į didelę televizoriaus dėžę, labai gražiai supokavom, o kaip jubilijatas atidarė dėžę iš jos iškilo balionai. Labai gražu buvo. Visi galvojo, kad televizorių kokį dovanosim:)
Atsakyti
as vat praeitais metais dovanojau sesei tokius nedidelius auskariukus. Tai nupirkau kilograma graikisku riesutu, viena atsargiai perlauziau, isemiau viska is vidaus, idejau auskariukus ir graziai suklijavau su klijais. Niekuom nesiskyre nuo kitu riesutu ir imeciau tarp ju. Tai kai dovanojau, pasakiau kad cia kaip is pasakos riesuteliai - kai sunku ar kai noresi ko nors grazaus, ieskok viduje. Buvo smagu ziuret kai ji puole visus riesutus gliaudyt smile.gif O is pradziu sake pagalvojusi - kad tipo cia sveikai mitybai biggrin.gif
Atsakyti
aš iš draugo vienam gimtadieniui buvau gavusi sunkią ir paslaptingą dovaną su prisakymu atplėšti tik rytoj g.gif na iškenčiau šiaip ne taip iki rytoj, atidarau - ten dovanėlė ir du nedidukai buteliukai alaus drinks_cheers.gif o po gimtadienio labai jau norėjosi to alaus blush2.gif atsidarom su draugėm, vadinasi bus pachmielui bigsmile.gif o ten - vanduo blink.gif nu bet KAIP ten meistriškai jis sugebėjo taip atkimšti ir vėl užkimšti be jokių pėdsakų? blink.gif nesupratau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Yra specialus kamsciauzdetuviai .
tokia kaip duobute , juos daudoja maximiniai alkoholio skyriaus darbuotuojai atkimst loterini alu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 12 19, 19:02)
Yra specialus kamsciauzdetuviai .
tokia kaip duobute , juos daudoja maximiniai alkoholio skyriaus darbuotuojai atkimst loterini alu smile.gif

blink.gif geras...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2004 07 24, 16:40)
Imontuoji i bulviu pusmaisi... Mol, pilna komplektacija, naudokite i sveikata...smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laikas spaudžia, tai patingėjau truputuką ieškot.. Nupirkom draugei čekį apsipirkt Ibero parduotuvėj.. Gal galit pažert idėjų kaip originaliai padovanot? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Įdėkit į pripūstą balioną. Tik nepamenu, lankstosi ar ne? Kietas tas kuponas ar paprastas popierius?

galit įdėt į kokį butelį stiklinį, kurį galima visaip apklijuot, originaliai aprašinėt. Sudaužys - išsiims hihihi.gif

kaip visada - į dyyyyyyyydelę dyyyyyydelę dėžę... o ją į mažesnę....

įrėminkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 09, 22:18)
Įdėkit į pripūstą balioną. Tik nepamenu, lankstosi ar ne? Kietas tas kuponas ar paprastas popierius?

galit įdėt į kokį butelį stiklinį, kurį galima visaip apklijuot, originaliai aprašinėt. Sudaužys - išsiims hihihi.gif

kaip visada - į dyyyyyyyydelę dyyyyyydelę dėžę... o ją į mažesnę....

įrėminkit wink.gif

Kietas.. doh.gif
Atsakyti
as tai ideciau i vokeli ir uzrasyciau "Vokelis" lotuliukas.gif
Atsakyti