Įkraunama...
Įkraunama...

Minkštų baldų atnaujinimas

labai gražių gobelenų nuotraukos yra paskutiname "mano namai" numeryje- Audėjo nauja kolekcija. nuotraukose atrodo įspūdingai, gyvai pamatyti nespėjau.
aš turbūt atsižvelgčiau į gobeleno storumą unsure.gif mano sofos užvalkalas (nusiima) pasiūtas iš plonos medvilnės, kažkas panašaus į paklodę- sudilo per porą metų į skutelius cry.gif
info iš audėjo puslapio apie baldų audinius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 12 lapkričio 2005 - 11:46
Iš savo praktikos galiu patvirtinti, kad geriausias ir patvariausias baldų rūbas - oda. Jau daugiau nei metus turim odinius šviesiai gelsvo atspalvio baldus ir mažą vaiką (kiek daugiau, nei metukų). Tai šis mūsų sprendimas labai labai pasitvirtino: baldai šviesūs, lengvai valomi, jaukūs, gerai atrodo, netraukia į save dulkių (visos jos nusėda jų paviršiuje ir tereikia tik per jį perbraukti) ir svarbiausia visai nebijo mažų vaikų smile.gif .
Prieš tai turėjome gobelenu trauktus baldus - daugiau tokių nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 11 13, 22:27)
Iš savo praktikos galiu patvirtinti, kad geriausias ir patvariausias baldų rūbas - oda. Jau daugiau nei metus turim odinius šviesiai gelsvo atspalvio baldus ir mažą vaiką (kiek daugiau, nei metukų). Tai šis mūsų sprendimas labai labai pasitvirtino: baldai šviesūs, lengvai valomi, jaukūs, gerai atrodo, netraukia į save dulkių (visos jos nusėda jų paviršiuje ir tereikia tik per jį perbraukti) ir svarbiausia visai nebijo mažų vaikų smile.gif .
Prieš tai turėjome gobelenu trauktus baldus - daugiau tokių nenorėčiau.

Oda yra gerai. Bet kai namie gyvunas, kuris su nagu gali palikti odoje skyle, tai tenka gerai pagalvoti, ka geriau rinktis - ar gobelena, ar oda. Tokiu atveju as pirmenybe labiau teikiu gobelenui. Juk ne pats graziausias vaizdas, kai oda, kuriais aptraukti baldai, yra visa suvaryta ir skyleta. Tokiu skyliu jau neuztaisysi ir neuzlopysi blink.gif
Atsakyti
Aš kai pirkau sofa-lova SBA balduose, tai man iškarto sake, kad sofa apvilkta stipresniu audiniu, nes ji dažniau naudojama būna. Na ir nusipirkusi mano kačiukas įvertino stiprumą - žinokit sunkiai jam sekasi ją draskyti palyginus su kitomis sofytemis rolleyes.gif
Todėl manau, kad apvalkalai dar priklauso ir nuo baldo paskirties g.gif
Atsakyti
butent toj savanoriu prospekto pardej ir pirkau savo gobelena, 22lt/m. ior grazus ir ryskus ir modernus, pirkau 10 m. sofai pervilkti, ir dabar turiui faina sena-nauja sofkute...
Atsakyti
vilkau sofa ir dar du fotelius, bei 4 kedes aptrauke, sumokejau 800lt.
Atsakyti
Permečiau visus pokalbius apie gobeleną, ir niekur neradau atsakymo:
kur galima kokybiškai ir nelabai brangiai persivilkti gobeleną ant senų baldų?
Turim du foteliukus, kurių spalva ir nusitrynęs gobelenas žavesio naujiems namams nepriduoda - o naujų baldų visam namui neprisipirksim iš karto...
Kiek maždaug galėtų kainuoti (nors apytiksliai, nes neturiu anei jokio supratimo) dviviečio foteliuko pertraukimas arba kėdės su minkšta atkalte pertraukimas?
Atsakyti
firma BJARNUM praeitais ar uzpraeitais metais baldu parodoje pristate baldinius audinius, neblogu buvo. Kaunas, Drobes g. 66.
www. bjarnum.lt
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 10 14, 15:56)
Lazdynuose, Architektu gatveje, berods 91- Melora. Sofai-lovai nauja ruba pasiuvo. Gal nepigiai (350 lt.), bet be priekaistu, siules tvarkingos, lygios, isbaigtas darbas.

Siaip sofos pervilkimas gal pigiau kainuoja ten, bet musu uzvalkalas- nuimamas, su kruva raisteliu, nemazai siuliu. Sintepona patys pirko. Mes gobelena nuvezem.

Siulau nuvaziuoti ir pasidereti. Kokybei tai priekaistu jokiu neturim, o mes is priekabesniu... ax.gif

Būtų įdomu, ar jie lovą patys pasiima, ar nugabenti man reiktų. Ir gal kokį jų numeriuką galėtum pasiūlyti?
Atsakyti
Aha, man irgi reiktų numeriuko.
Kažkaip pražiopsojau šią žinutę ieškodama smile.gif
Atsakyti
Savanorių pr. 287,
Audejo firmine parduotuve

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2005 12 01, 11:30)
Savanorių pr. 287,
Audejo firmine parduotuve

drinks_cheers.gif

na, Audejas ne fontanai, par visas kavines tie patys gobelenai eina, del prieinamu kainu. Verciau paieshkoti ko nors nematyto.
Atsakyti