Įkraunama...
Įkraunama...

Wireless Router

QUOTE(terminatorius @ 2011 07 06, 10:59)
pabandyk ant laido smile.gif ar veikia ar ne ? smile.gif

"Ant laido" veikia... smile.gif
Tai va dar kilo mintis patikrinti ar telefonas prisijungia prie namu tinklo...nes kitas laptopas "isvaziaves". Tai vat telefonas taip pat neprisijungia, tipo irgi nemato, nes neduoda net tokio varianto "Jungtis".
Tai vadinasi, beda su routeriu?
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 06, 10:23)
"Ant laido" veikia... smile.gif
Tai va dar kilo mintis patikrinti ar telefonas prisijungia prie namu tinklo...nes kitas laptopas "isvaziaves". Tai vat telefonas taip pat neprisijungia, tipo irgi nemato, nes neduoda net tokio varianto "Jungtis".
Tai vadinasi, beda su routeriu?

o routeryje wireless enable ?
jei taip, tai jop, bus beda su routeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 06, 12:53)
o routeryje wireless enable ?
jei taip, tai jop, bus beda su routeriu smile.gif

Paziuresiu veliau...bet manau, kad nebus disable, nes pats automatiskai negalejo uzsidisablinti ir jau kelis kartus as ji is naujo, ir is naujo nustatinejau.
Tuo metu, kai dingo signalas, net arti nieko nebuvo...kitu atveju, butu variantas, kad vaikai ka padare - numete, ar pan.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 06, 18:02)
Paziuresiu veliau...bet manau, kad nebus disable, nes pats automatiskai negalejo uzsidisablinti ir jau kelis kartus as ji is naujo, ir is naujo nustatinejau.
Tuo metu, kai dingo signalas, net arti nieko nebuvo...kitu atveju, butu variantas, kad vaikai ka padare - numete, ar pan.

Enable..
Ir kas keisciausia, kai as routeri isjungiu, palaikau, ijungiu, tai namu tinklas atsiranda ir laptope. Bet tik vos speju prisijungti, po keliu sekundziu dingsta.
Isseko visi mano bandymu variantai...

Jau siandien nebeturiu kantrybes "zaisti". Rytoj meginsiu pajungti senuka Dlink'a, paziuresiu ar situacija keisis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 06 liepos 2011 - 20:22
g.gif Problema Asus routeryje, nes Dlink'as kuo puikiausiai veikia ir nesiojamam iskart atsirado namu tinklas.
Ka gi...teks vezti i garantini sad.gif
Atsakyti
Ar kam nors atydaro si puslapy?
http://192.168.1.1
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 11 06, 21:35)
Ar kam nors atydaro si puslapy?
http://192.168.1.1

Tai yra prisijungimo prie routerio adresas, todel kas turi routerius, prie kuriu reikia jungtis siuo adresu, tiems ir atidarys, ismes lentele su prasymu ivesti vartotojo pavadinima ir skaptazodi.
Atsakyti
Sveiki,
gal ir man kas sugebės padėti smile.gif
Turiu ruteri AirLive WN-200R, pastebėjau, kad paskutiniu metu vis kažkas naudojasi mano internetu sad.gif
Niekaip nesugebu uždėti slaptažodžio, kad niekas kitas negalėtu prisijungti. Visus temoje išvardintus variantus bandžiau, bet niekas negelbėja... Niekur nerandu jokio wireless security ar pnš.
Atsakyti
QUOTE(Editukass @ 2011 12 01, 11:41)
Sveiki,
gal ir man kas sugebės padėti smile.gif
Turiu ruteri AirLive WN-200R, pastebėjau, kad paskutiniu metu vis kažkas naudojasi mano internetu sad.gif
Niekaip nesugebu uždėti slaptažodžio, kad niekas kitas negalėtu prisijungti. Visus temoje išvardintus variantus bandžiau, bet niekas negelbėja... Niekur nerandu jokio wireless security ar pnš.

O is ko sprendziate, kad kazkas naudojasi jusu internetu?
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 12 01, 12:06)
O is ko sprendziate, kad kazkas naudojasi jusu internetu?

Paspaudus interneto ikonele (kompiuterio apacioje) rodo ne tik, kad as prisijungusi, bet dar keliata zmoniu. O to anksciau nera buve.
Atsakyti
Gal kas zino kodel lb silpnas signalas roputerio gali buti,gal ka nustatymuose nustaciau,kazka nereikiamo pazymejau,kol netoli esu ok,tik nueinu biski,viskas dingsta,pastoviai reikia jungtis,nors pazymeta,-automatiskai doh.gif

Sakar gal routeris per senas naujam kompui ,ar cia juokas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukass @ 2011 12 01, 12:30)
Paspaudus interneto ikonele (kompiuterio apacioje) rodo ne tik, kad as prisijungusi, bet dar keliata zmoniu. O to anksciau nera buve.

Ten rodo kiek signalu pagauna jusu kompiuteris, tame tarpe ir jusiskis yra :)Tai ne prie jusu orisijunge, o atvirksciai, jus galetumete prie ju jungtis, jeigu butu be apsaugos:)
Atsakyti