Laba diena, norejau paprasyti pagalbos. Gal zinote kaip pajungti routeri Buffalo? Turiu routeri, bet nezinau slaptazodzio...tad neiseina pajungti prie nesiojamo kompo. Gal zinote kaip isspresti problema?
Sveiki, noriu ir as pagalbos, suluizo musu marsrutizatorius, pakeitem nauju, paskambinom interneto tiekejams, pajunge interneta, bet namuose dar du nesiojami kompiuteriai kurie napasijungia praso wireles key, is kur ji gauti , kaip susirasti niekaip nesisigaudau, gal kas galite padeti
QUOTE(9daivule @ 2011 01 25, 14:00)
Sveiki, noriu ir as pagalbos, suluizo musu marsrutizatorius, pakeitem nauju, paskambinom interneto tiekejams, pajunge interneta, bet namuose dar du nesiojami kompiuteriai kurie napasijungia praso wireles key, is kur ji gauti , kaip susirasti niekaip nesisigaudau, gal kas galite padeti
tai interneto tiekėjams nurodėt naujo routerio MAC?
tai belieka pirma su laidu sujungti vieną kompą ir routerį, tada per naršyklę atsidaryti routerį, prisijungti defaultiniais username ir pass kurie nurodomi instrukcijoje, tada per menu susirasti Wireless ir ten pasikeisti slaptažodį bei gal ir kitus parametrus
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 01 25, 14:09)
tai interneto tiekėjams nurodėt naujo routerio MAC?
tai belieka pirma su laidu sujungti vieną kompą ir routerį, tada per naršyklę atsidaryti routerį, prisijungti defaultiniais username ir pass kurie nurodomi instrukcijoje, tada per menu susirasti Wireless ir ten pasikeisti slaptažodį bei gal ir kitus parametrus
oho , o pasvorda is kur gauti
Aciu susitvarkiau
Gal kas galetu pagelbeti... Naudojomes bevieliu, namuose, kazkaip labai lengvai nustaciau per wireless'a, ivedziau koda ir wuolia. Vyras issiveze kompa i uzsieni, seimininkai dave koda interneto, bet raso, kad windows,unable to conect...Sakykit kame problema, ka reikia daryti? Kaip ir ka reikia nustatyti? Pas mus windows7.
Sveiki
gal man padesit
turiu loptopa.. parametruose parasyta, jog jame ira tas WLAN irenginys...sone yra mygtukas, kuris arba ijungia arba isjungia ta irengini...dabar papasakokit, kaip juo naudotis? ar reikalinga kazkokia papildoma antena? kazkokie kodai? ar tiesiog esant bevielio interneto zonoj ijungiu ta WLAN mygtuka ir turiu interneta?
Padekit, niekad neisnaudojau o db prireike...
gal man padesit
turiu loptopa.. parametruose parasyta, jog jame ira tas WLAN irenginys...sone yra mygtukas, kuris arba ijungia arba isjungia ta irengini...dabar papasakokit, kaip juo naudotis? ar reikalinga kazkokia papildoma antena? kazkokie kodai? ar tiesiog esant bevielio interneto zonoj ijungiu ta WLAN mygtuka ir turiu interneta?
QUOTE(LieputesMama @ 2011 04 19, 13:26)
Sveiki
gal man padesit
gal man padesit
Kaip cia paprasciau papasakoti... Salia laikrodzio, kai ijungiate "ta irengini", turi atsirasti tarkim laipteliu formos ikonele. Paspauskite ja ir matysite prieinamus rysio tinklus. Jei namuose turite routeri, susirandate tame sarase savaji, suvedat saugumo koda, jeigu toks uzdetas ir viskas
Arba ieskote ten tinklo, kuris yra be apsaugos kodo (buna ir taip kartais )
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 19, 14:00)
Kaip cia paprasciau papasakoti... Salia laikrodzio, kai ijungiate "ta irengini", turi atsirasti tarkim laipteliu formos ikonele. Paspauskite ja ir matysite prieinamus rysio tinklus. Jei namuose turite routeri, susirandate tame sarase savaji, suvedat saugumo koda, jeigu toks uzdetas ir viskas
Dekuj, supratom
Sveiki,
Gal kas man pagelbės... Noriu išsiaiškinti su tais maršrutizatoriais.
Prekyboje jų kainos yra ir nuo 25lt., yra ir šimtais kainuojančių.
Jeigu pas mane vienas stacionarus kompiuteris(laidinis internetas), kitas nešiojamas, aš noriu ir nešiojamam turėti internetą (be laidų).
Koks pats pigiausias būtų ruteris tokioms galimybėms?
ps. kilobaite.lt maršrutizatorių kainos nuo 23lt...
Gal kas man pagelbės... Noriu išsiaiškinti su tais maršrutizatoriais.
Prekyboje jų kainos yra ir nuo 25lt., yra ir šimtais kainuojančių.
Jeigu pas mane vienas stacionarus kompiuteris(laidinis internetas), kitas nešiojamas, aš noriu ir nešiojamam turėti internetą (be laidų).
Koks pats pigiausias būtų ruteris tokioms galimybėms?
ps. kilobaite.lt maršrutizatorių kainos nuo 23lt...
Sveiki,
prašau pagalbos..
Atsikrausčiau į naują butą, ir bandau prisijungt prie wirless'o, bet niekaip nesigauna.
Tarp wi-fi sarasu yra tas vardas ijungiu -> suvedu passwordą -> tada pradeda connectintis kokias 5 min ir neprisijungia.
Visi kiti tame bute esantys loptopai veikia puikiausiai, mobilus telefonas irgi,
pajungus laidą prie mano loptopo irgi veikia kuo puikiausiai.
Routeris yra FasLink, prie kurio bandau prisijungti.
Zebros wirelessu viskas veikia puikiai...
Prašau padėti, be interneto, kaip be rankų... ((
prašau pagalbos..
Atsikrausčiau į naują butą, ir bandau prisijungt prie wirless'o, bet niekaip nesigauna.
Tarp wi-fi sarasu yra tas vardas ijungiu -> suvedu passwordą -> tada pradeda connectintis kokias 5 min ir neprisijungia.
Visi kiti tame bute esantys loptopai veikia puikiausiai, mobilus telefonas irgi,
pajungus laidą prie mano loptopo irgi veikia kuo puikiausiai.
Routeris yra FasLink, prie kurio bandau prisijungti.
Zebros wirelessu viskas veikia puikiai...
Prašau padėti, be interneto, kaip be rankų... ((
O per LINKSĮ galima kaip nors uždėti slaptažodį?