Įkraunama...
Įkraunama...

Wireless Router

QUOTE(Nanita @ 2013 03 14, 15:03)
Nei loptope,nei stacionare,nei telefone interneto nera.Jau visus imanomus ivedinejau slaptazdzius.Ir tie kur ant modemo ir tie kur ant routerio,su jais neisijungia.Gal tiesiog ne tuos,kuriuos reikia,rasau.

Įmanomas yra vienas slaptažodis, o ne "visi" smile.gif

Tie jūsų įrenginiai išvis prie WiFi prisijungia? Stacionarus irgi per WiFi ar kabeliu prie routerio pajungtas?
Atsakyti
paprasciausias variantas bus paspaust ant routerio reset mygtuka ir grizti prie pradiniu routerio nustatymu ir nustatyti passworda is naujo.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 03 14, 18:02)
Įmanomas yra vienas slaptažodis, o ne "visi" smile.gif

Tie jūsų įrenginiai išvis prie WiFi prisijungia? Stacionarus irgi per WiFi ar kabeliu prie routerio pajungtas?

suprantu,kad vienas.Metus laiko poto kai meistras viska sutvarke,man is naujo pajungineti nieko nereikejo.Tas pats meistrad routeriui neuzdejo passvorda,neseniai suzinojau,kad kaiminai naudojasi mano internetu.
paskambinau i Vinita,sako nieko sudetinga ivest patiems.Pagooglinkite ir viska suzinosit.Pusdieni googlina,kita dienos dali bandziau uzdeti slaptazodi.Matyt kazka ne taip padariau.Stacionarus prie kabeliu.Androide pavyko su nauju slaptazodziu prisijungti bet prie loptopo niekaip.Jau alkana ir pykta ant viso pasaulio biggrin.gif
Atsakyti
Padariau clap.gif
Atsakyti

Sveiki,
Gal kas man pagelbės... Noriu išsiaiškinti su tais maršrutizatoriais.
Prekyboje jų kainos labai įvairios.
Jeigu pas mane vienas stacionarus kompiuteris(laidinis internetas), ir du nešiojami, aš noriu ir nešiojamam turėti internetą (be laidų).

Koks man reikalingas?

Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 04 10, 17:58)
Sveiki,
Gal kas man pagelbės...  Noriu išsiaiškinti su tais maršrutizatoriais.
Prekyboje jų kainos labai įvairios.
Jeigu pas mane vienas stacionarus kompiuteris(laidinis internetas), ir du  nešiojami, aš noriu ir nešiojamam turėti internetą (be laidų).

Koks man reikalingas?

http://www.it-taskas...-wr841n-tp-link
Atsakyti
Norėčiau įsigyti bevielio tinklo adapterį, bet nežinau kokį 4u.gif
Kas galėtų patarti?
Kiek internete žiūrėjausi, nežinau, kokio man reikia, į kokias savybes atsižvelgti (bus gaudomi 2 nešiojami komp. ir 2 telefonai).

Kaina iki 100 Lt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 10 28, 08:56)
Norėčiau įsigyti bevielio tinklo adapterį, bet nežinau kokį  4u.gif
Kas galėtų patarti?
Kiek internete žiūrėjausi, nežinau, kokio man reikia, į kokias savybes atsižvelgti (bus gaudomi 2 nešiojami komp. ir 2 telefonai).

Kaina iki 100 Lt  4u.gif

http://www.it-taskas...-wr841n-tp-link
Atsakyti
Ačiū. Pasidomėsiu šiuo 4u.gif
Atsakyti
Labas,norejau paklausti del roiteriu,bet pas mane internetas yra su flesu kuris kisasi i kompa,ar buna tokiu roiteriu kad galeciau naudotis dar viena komputeriu?
Atsakyti
Bet kuris ne USB'inis routeris gali ta..
Atsakyti
O kaip atkurti slaptazodi?Usidejau ir pamirsau koki,vaikui padovanojo plansete,nori atsisiusti zaidimuku ir negali nes mamkai su atmintim prastai smile.gif Padeki parasau 4u.gif
Atsakyti