Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

bet tai kas per zmones,kad taip atsisakineja?? ir pries pat vestuves? ypatingai pirsliai? doh.gif doh.gif nezinau ka tokiems zmonems padaryciau... idomu del kokios priezasties pirsliai negalejo? g.gif o drauges irgi gerules.. unsure.gif turetu buti apmaudoka..na bet nieko, tikekimes atsvesit labai sauniai ir be tu galybes sveciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nota @ 2008 06 19, 21:08)

Nota, 19 Bir 2008 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nota, 19 Bir 2008 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

bet tai kas per zmones,kad taip atsisakineja?? ir pries pat vestuves? ypatingai pirsliai?  doh.gif  doh.gif  nezinau ka tokiems zmonems padaryciau... idomu del kokios priezasties pirsliai negalejo? g.gif  o drauges irgi gerules.. unsure.gif  turetu buti apmaudoka..na bet nieko, tikekimes atsvesit labai sauniai ir be tu galybes sveciu  rolleyes.gif

bet tai kas per zmones,kad taip atsisakineja?? ir pries pat vestuves? ypatingai pirsliai?  doh.gif  doh.gif  nezinau ka tokiems zmonems padaryciau... idomu del kokios priezasties pirsliai negalejo? g.gif  o drauges irgi gerules.. unsure.gif  turetu buti apmaudoka..na bet nieko, tikekimes atsvesit labai sauniai ir be tu galybes sveciu  rolleyes.gif

Draugam per sazine pagrojom,tai maniskio bendradarbis su zmona sutiko pabut nors del kompanijos.Nu bet jei tie,kurie atsisake,ateis i vestuves,tai pakarsiu visu sveciu akivaizdoj rolleyes.gif rolleyes.gif ,kad kita kart nebemeluotu.Tikiuosi,kad rytoj jau niekas nebeatsisakines.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 06 19, 23:56)

Mimmi, 19 Bir 2008 - 23:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mimmi, 19 Bir 2008 - 23:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Draugam per sazine pagrojom,tai maniskio bendradarbis su zmona sutiko pabut nors del kompanijos.Nu bet jei tie,kurie atsisake,ateis i vestuves,tai pakarsiu visu sveciu akivaizdoj rolleyes.gif  rolleyes.gif ,kad kita kart nebemeluotu.Tikiuosi,kad rytoj jau niekas nebeatsisakines.

Draugam per sazine pagrojom,tai maniskio bendradarbis su zmona sutiko pabut nors del kompanijos.Nu bet jei tie,kurie atsisake,ateis i vestuves,tai pakarsiu visu sveciu akivaizdoj rolleyes.gif  rolleyes.gif ,kad kita kart nebemeluotu.Tikiuosi,kad rytoj jau niekas nebeatsisakines.

As tai principinga, kai atsisakinejo, tai net neprasiau, jog pagalvotu, gal vis del to kaip nors pavyks sudalyvauti - nenori ir nereikia, patys praras super grazia svente.
O del tu atejusiu sveciu, kurie reke, jog nedalyaus, tai tikrai buvo pikta doh.gif Labai pikta... Tiek nervu isgadine pasirodo lyg niekur nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 06 19, 22:03)

activ, 19 Bir 2008 - 22:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

activ, 19 Bir 2008 - 22:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

As tai principinga, kai atsisakinejo, tai net neprasiau, jog pagalvotu, gal vis del to kaip nors pavyks sudalyvauti - nenori ir nereikia, patys praras super grazia svente.
O del tu atejusiu sveciu, kurie reke, jog nedalyaus, tai tikrai buvo pikta doh.gif Labai pikta... Tiek nervu isgadine pasirodo lyg niekur nieko doh.gif

pas mus ir atsisakineja, ir smarkiai blush2.gif blush2.gif ne taip masishkai, bet... kazhkaip, galvojom, kad bus daugiau... Bet ish esmes, gaunas kad kvietem 48 tada liko 36 tai tada staigiai dar vienus pakvietem tai liko 38...
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 20, 00:46)

vitulia_g, 20 Bir 2008 - 00:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

vitulia_g, 20 Bir 2008 - 00:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Bet ish esmes, gaunas kad kvietem 48 tada liko 36  tai tada staigiai dar vienus pakvietem tai liko 38...

Bet ish esmes, gaunas kad kvietem 48 tada liko 36  tai tada staigiai dar vienus pakvietem tai liko 38...

mirksiukas.gif būna ir atvirkščiai: vietoj planuotų 20 šiandien jaunieji "turi" 40 bet iki vestuvių dar trys savaitės, kažin ar tiek galutinis variantas lotuliukas.gif Kaip jums toks variantas? Pvz kvietime parašyti du vardai, asmeniškai įteikiamas kvietimas šiems žmonėms, o jie kartu atsveža du suaugusius, šeimas sukūrusius vaikus su savo vaikais (na taip vietoj dviejų žmonių jau atsiranda 10 doh.gif ) tai dar gerai, kad kaažkokiu gandų būdu šita žinia pasiekia jaunuosius ir jie spėja "praplėsti" užsakymus... arba kviečia porą, kuriai ką tik gimė vaikutis, tai jie mielai sutinka dalyvaut, pasiima auklę kartu (dar +1)... ko tik nebūna, bet vestuvės be kuriozų - ne vestuvės.... gal čia specialiai didieji išbandymai prieš ilgą ir laimingą gyvenimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 06 19, 17:04)

Mimmi, 19 Bir 2008 - 17:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

O butu puiki mintis mirksiukas.gif as tai tikrai rimtai isvis buciau atsaukus puota, visiskai, o kartu su brangiuoju nuejusi zagsa, i baznycia, pasifotkint ir paskui su seima pica suryt ir daug atlikusiu tortu thumbup.gif
bet kokiu atveju ka gi - sekmes ir didziules istvermes ir Tau, ir Tavo vyrukui. Tegul vestuviu diena buna laiminga ir sventiska JUDVIEM, nesigrauzkit del nepraustaburniu kvailiui, sugebejusiu taip slyksciai su Jumis pasielgti. Sis ivykis labiau negu bet koks kitas parode, kokie zmones Jus supa.
Geros sventes ir begalines laimes seimyniniame gyvenime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2008 06 20, 09:04)

flesi, 20 Bir 2008 - 09:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

flesi, 20 Bir 2008 - 09:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

mirksiukas.gif būna ir atvirkščiai: vietoj planuotų 20 šiandien jaunieji "turi" 40 bet iki vestuvių dar trys savaitės, kažin ar tiek galutinis variantas lotuliukas.gif Kaip jums toks variantas? Pvz kvietime parašyti du vardai, asmeniškai įteikiamas kvietimas šiems žmonėms, o jie kartu atsveža du suaugusius, šeimas sukūrusius vaikus su savo vaikais (na taip vietoj dviejų žmonių jau atsiranda 10 doh.gif ) tai dar gerai, kad kaažkokiu gandų būdu šita žinia pasiekia jaunuosius ir jie spėja "praplėsti" užsakymus... arba kviečia porą, kuriai ką tik gimė vaikutis, tai jie mielai sutinka dalyvaut, pasiima auklę kartu (dar +1)... ko tik nebūna, bet vestuvės be kuriozų - ne vestuvės.... gal čia specialiai didieji išbandymai prieš ilgą ir laimingą gyvenimą lotuliukas.gif

siaubas, na tokios situacijos bijau ir as... kazkuo panasiai ji prasidejo, taciau dar ne visi kvietimai isdalinti...
mes tai kvietem tokia tolimesne MB teta su vyru. Tai jie pasake, kad negales dalyvaut, bus isvyke i uzsieni, bet labai mielai vietoj saves atsius savo sunu su drauge blink.gif absurdas.. nekalbant jau apie pana, as to paties vaikio akyse nesu macius.. o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos" blink.gif bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..
O siaip tai zinokit mane jau vemt nuo visko vercia, nors iki vestuviu dar beveik 3men. Anadien derinaus su pamergem suknytes... norejau ilgu ir sviesiu... tai po keliu dienu istiso nervinimosi, bemiegiu naktu, niekaip negalejimo rasti tarp visu kompromisu, liepiau ieskotis trumpu bet kokios spalvos sukniu...
oi oi, man baisu, laiko dar daug.. speju cia tik pradzia isbandymu....
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 06 20, 09:24)

aridax, 20 Bir 2008 - 09:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos"  blink.gif  bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..

o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos"  blink.gif  bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..

lotuliukas.gif oi cia geras, delikatni-labai geras zodis thumbup.gif .. va pas mane tai lygiai tokia pati situacija buvo tik biski is kito kampo... sako mano anytele:"kvieskit pona X butinai".. sakau;"o kam? as jo nemegstu nes jis labai jau negraziai isgeres elgiasi", o ji ir sako:"tai kad bus negrazu, tevelis su juo labai geri draugai" blink.gif tai taip ir nesupratau musu ten ar ju turejo but sveciai.. bet svarbiausiai kad as laimejau ir to pono X vis del to nebuvo assa.gif aisku buvau itin negera marti,o ir seip demonas, bet tiesiog nebesigilinu.. nes gyvenu su ju vaiku o ne su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 06 19, 14:04)

Mimmi, 19 Bir 2008 - 14:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mimmi, 19 Bir 2008 - 14:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kol kas vel rami.Valerijonai veikia bigsmile.gif  ax.gif  Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

Kol kas vel rami.Valerijonai veikia bigsmile.gif  ax.gif  Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

Na Mimmi, stiprybes tau 4u.gif Parasyk mums, kaip praeis svente - reik tiketis, daugiau kuriozu nebus, ir bus labai smagi diena 4u.gif
Atsakyti

4u.gif Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.

NU CIA TAI GERAS. *****, ot kaip buna gyvenime... Nu bet nieko, is pasakojimo atrodo, kad puikiai sukiesi is beviltisku(!) situaciju. Stiprybes tau ir gero baliaus! drinks_cheers.gif Bet kuriuo atveju, pranesk, kaip seksis 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(aridax @ 2008 06 20, 09:24)

nekalbant jau apie pana, as to paties vaikio akyse nesu macius.. o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos" blink.gif  bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..

nekalbant jau apie pana, as to paties vaikio akyse nesu macius.. o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos" blink.gif  bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..

nu cia tai jau balsu kvatojau biggrin.gif nu kas per zmones, kisas trigrasi kur nereikia :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 20 birželio 2008 - 11:48

4u.gif Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.Likus savaitei iki vestuviu atsisake vyr pamerge.Tipo,zinau,kad laiko visai nebera,bet man mano tas gerbejas is Turkijos nupirko bilietus,tai as lekiu pas ji clap.gif  As jos vos su tuo turku nepasmaugiau,bet 12 val nakties internetu sugebejau ismaldaut drauge is kito miesto,kad spjautu visus meiluzius ir lektu pas mane i vestuves pamerge but bigsmile.gif  Merguzele pasisparde,bet del svento reikalo jau kita diena tampe visur savo brangiausiaji po soliariumus ir nuomos salonus blink.gif  As jau rami,dar sio to truksta.Kadangi pas mus zakse reik but anksti ryte,tai as turiu uzsakyt pamergelem puokstes ir savo padruzkelei rasti kirpeja,kuri 7 val ryte padarys sukuosena bis.gif  bis.gif  Nu bet viskas gerai.Likus 4 dienom iki vestuviu atsisako dar viena pora.Greit atsaukineju puokstes,kad jai nedarytu.Gerai blush2.gif . Jau nebesneku del puokstes svociai ir tortu.Visa tai gula ant mano peciu.Naktim nebemiegu.Jau kad masiskai atsisakineja sveciai,as nebekreipiu demesio.Is saraso 85 asmenu liko vos 35 ir tu paciu 10vaikai  4u.gif .As dar rami. Atsako sodyba,tipo reik didesnes kompanijos.Muzikontas ismauna i Kreta ir palieka mus po ledu g.gif .As susirieju su visais darbe ir likus vos kelioms dienoms iki vestuviu iseinu is darbo.Rodos lieka tik malonus rupesteliai.Pasiemu alio reklama ir ieskau muzikantu,nes pazistamu pazistami tai dienai uzsakyti doh.gif  doh.gif  doh.gif . Ok,viskas gerai.Randam restoraneli,vestuves bus tik viena diena.Mano mama niekaip nespes atvaziuot manes islydet is namu.Zakse turim but 10 ryte,o ji geriausiu atveju bus tik 16 val.Suprantu.Lieka dvi dienos iki vestuviu.Renkames smulkmeneles.Ateina maniskis,kaip kuolu trenktas  aggressive.gif  MUSU PIRSLIAI ATSISAKO DALYVAUT!!!!!!!!!!  mega_shok.gif  Dar bandom ieskot kitu,bet niekas nesutinka.Zliumbdama skambinu muzikontui,tas uz 100 lt apsiema gelbet.Kol kas vel rami.Valerijonai veikia bigsmile.gif  ax.gif  Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

4u.gif Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.Likus savaitei iki vestuviu atsisake vyr pamerge.Tipo,zinau,kad laiko visai nebera,bet man mano tas gerbejas is Turkijos nupirko bilietus,tai as lekiu pas ji clap.gif  As jos vos su tuo turku nepasmaugiau,bet 12 val nakties internetu sugebejau ismaldaut drauge is kito miesto,kad spjautu visus meiluzius ir lektu pas mane i vestuves pamerge but bigsmile.gif  Merguzele pasisparde,bet del svento reikalo jau kita diena tampe visur savo brangiausiaji po soliariumus ir nuomos salonus blink.gif  As jau rami,dar sio to truksta.Kadangi pas mus zakse reik but anksti ryte,tai as turiu uzsakyt pamergelem puokstes ir savo padruzkelei rasti kirpeja,kuri 7 val ryte padarys sukuosena bis.gif  bis.gif  Nu bet viskas gerai.Likus 4 dienom iki vestuviu atsisako dar viena pora.Greit atsaukineju puokstes,kad jai nedarytu.Gerai blush2.gif . Jau nebesneku del puokstes svociai ir tortu.Visa tai gula ant mano peciu.Naktim nebemiegu.Jau kad masiskai atsisakineja sveciai,as nebekreipiu demesio.Is saraso 85 asmenu liko vos 35 ir tu paciu 10vaikai  4u.gif .As dar rami. Atsako sodyba,tipo reik didesnes kompanijos.Muzikontas ismauna i Kreta ir palieka mus po ledu g.gif .As susirieju su visais darbe ir likus vos kelioms dienoms iki vestuviu iseinu is darbo.Rodos lieka tik malonus rupesteliai.Pasiemu alio reklama ir ieskau muzikantu,nes pazistamu pazistami tai dienai uzsakyti doh.gif  doh.gif  doh.gif . Ok,viskas gerai.Randam restoraneli,vestuves bus tik viena diena.Mano mama niekaip nespes atvaziuot manes islydet is namu.Zakse turim but 10 ryte,o ji geriausiu atveju bus tik 16 val.Suprantu.Lieka dvi dienos iki vestuviu.Renkames smulkmeneles.Ateina maniskis,kaip kuolu trenktas  aggressive.gif  MUSU PIRSLIAI ATSISAKO DALYVAUT!!!!!!!!!!  mega_shok.gif  Dar bandom ieskot kitu,bet niekas nesutinka.Zliumbdama skambinu muzikontui,tas uz 100 lt apsiema gelbet.Kol kas vel rami.Valerijonai veikia bigsmile.gif  ax.gif  Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

Tikekimes, kad nekreipiant demesio i didziulius nesklandumus - svente praeis be nesklandumu thumbup.gif
Atsakyti

Dieve, kaip tave uzjauciu Mimmi console.gif Kas cia per zmones, kad likus 2 dienom iki vestuviu atsisako ir dar kas pirsliai g.gif O drauge isvis gun_bandana.gif
Tikiuosi, kad pabaiga bus grazi ir laiminga wub.gif Tavo vietoj su tokiais zmonemis nebendrauciau daugiau.................
Atsakyti
Superine tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti