Nota, 19 Bir 2008 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Nota, 19 Bir 2008 - 21:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
bet tai kas per zmones,kad taip atsisakineja?? ir pries pat vestuves? ypatingai pirsliai?
![]()
nezinau ka tokiems zmonems padaryciau... idomu del kokios priezasties pirsliai negalejo?
o drauges irgi gerules..
turetu buti apmaudoka..na bet nieko, tikekimes atsvesit labai sauniai ir be tu galybes sveciu
Mimmi, 19 Bir 2008 - 23:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Mimmi, 19 Bir 2008 - 23:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Draugam per sazine pagrojom,tai maniskio bendradarbis su zmona sutiko pabut nors del kompanijos.Nu bet jei tie,kurie atsisake,ateis i vestuves,tai pakarsiu visu sveciu akivaizdoj
![]()
,kad kita kart nebemeluotu.Tikiuosi,kad rytoj jau niekas nebeatsisakines.
activ, 19 Bir 2008 - 22:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
activ, 19 Bir 2008 - 22:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
As tai principinga, kai atsisakinejo, tai net neprasiau, jog pagalvotu, gal vis del to kaip nors pavyks sudalyvauti - nenori ir nereikia, patys praras super grazia svente.
O del tu atejusiu sveciu, kurie reke, jog nedalyaus, tai tikrai buvo piktaLabai pikta... Tiek nervu isgadine pasirodo lyg niekur nieko
vitulia_g, 20 Bir 2008 - 00:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
vitulia_g, 20 Bir 2008 - 00:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Bet ish esmes, gaunas kad kvietem 48 tada liko 36 tai tada staigiai dar vienus pakvietem tai liko 38...
Mimmi, 19 Bir 2008 - 17:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Mimmi, 19 Bir 2008 - 17:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese?
flesi, 20 Bir 2008 - 09:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
flesi, 20 Bir 2008 - 09:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
būna ir atvirkščiai: vietoj planuotų 20 šiandien jaunieji "turi" 40 bet iki vestuvių dar trys savaitės, kažin ar tiek galutinis variantas
Kaip jums toks variantas? Pvz kvietime parašyti du vardai, asmeniškai įteikiamas kvietimas šiems žmonėms, o jie kartu atsveža du suaugusius, šeimas sukūrusius vaikus su savo vaikais (na taip vietoj dviejų žmonių jau atsiranda 10
) tai dar gerai, kad kaažkokiu gandų būdu šita žinia pasiekia jaunuosius ir jie spėja "praplėsti" užsakymus... arba kviečia porą, kuriai ką tik gimė vaikutis, tai jie mielai sutinka dalyvaut, pasiima auklę kartu (dar +1)... ko tik nebūna, bet vestuvės be kuriozų - ne vestuvės.... gal čia specialiai didieji išbandymai prieš ilgą ir laimingą gyvenimą
aridax, 20 Bir 2008 - 09:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
aridax, 20 Bir 2008 - 09:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos"
bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..
Mimmi, 19 Bir 2008 - 14:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Mimmi, 19 Bir 2008 - 14:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Kol kas vel rami.Valerijonai veikia
![]()
Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese?
Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.
aridax, 20 Bir 2008 - 09:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
aridax, 20 Bir 2008 - 09:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
nekalbant jau apie pana, as to paties vaikio akyse nesu macius.. o "delikatni" MB mamike sako "oi, tai jie jauni, kaip cia sveciais, i pulka juos"
bijau, kad "kraujas liesis laisvai", nesiruosiu to daryt..
Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.Likus savaitei iki vestuviu atsisake vyr pamerge.Tipo,zinau,kad laiko visai nebera,bet man mano tas gerbejas is Turkijos nupirko bilietus,tai as lekiu pas ji
As jos vos su tuo turku nepasmaugiau,bet 12 val nakties internetu sugebejau ismaldaut drauge is kito miesto,kad spjautu visus meiluzius ir lektu pas mane i vestuves pamerge but
Merguzele pasisparde,bet del svento reikalo jau kita diena tampe visur savo brangiausiaji po soliariumus ir nuomos salonus
As jau rami,dar sio to truksta.Kadangi pas mus zakse reik but anksti ryte,tai as turiu uzsakyt pamergelem puokstes ir savo padruzkelei rasti kirpeja,kuri 7 val ryte padarys sukuosena
![]()
Nu bet viskas gerai.Likus 4 dienom iki vestuviu atsisako dar viena pora.Greit atsaukineju puokstes,kad jai nedarytu.Gerai
. Jau nebesneku del puokstes svociai ir tortu.Visa tai gula ant mano peciu.Naktim nebemiegu.Jau kad masiskai atsisakineja sveciai,as nebekreipiu demesio.Is saraso 85 asmenu liko vos 35 ir tu paciu 10vaikai
.As dar rami. Atsako sodyba,tipo reik didesnes kompanijos.Muzikontas ismauna i Kreta ir palieka mus po ledu
.As susirieju su visais darbe ir likus vos kelioms dienoms iki vestuviu iseinu is darbo.Rodos lieka tik malonus rupesteliai.Pasiemu alio reklama ir ieskau muzikantu,nes pazistamu pazistami tai dienai uzsakyti
![]()
![]()
. Ok,viskas gerai.Randam restoraneli,vestuves bus tik viena diena.Mano mama niekaip nespes atvaziuot manes islydet is namu.Zakse turim but 10 ryte,o ji geriausiu atveju bus tik 16 val.Suprantu.Lieka dvi dienos iki vestuviu.Renkames smulkmeneles.Ateina maniskis,kaip kuolu trenktas
MUSU PIRSLIAI ATSISAKO DALYVAUT!!!!!!!!!!
Dar bandom ieskot kitu,bet niekas nesutinka.Zliumbdama skambinu muzikontui,tas uz 100 lt apsiema gelbet.Kol kas vel rami.Valerijonai veikia
![]()
Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese?
Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”