Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.Likus savaitei iki vestuviu atsisake vyr pamerge.Tipo,zinau,kad laiko visai nebera,bet man mano tas gerbejas is Turkijos nupirko bilietus,tai as lekiu pas ji

As jos vos su tuo turku nepasmaugiau,bet 12 val nakties internetu sugebejau ismaldaut drauge is kito miesto,kad spjautu visus meiluzius ir lektu pas mane i vestuves pamerge but

Merguzele pasisparde,bet del svento reikalo jau kita diena tampe visur savo brangiausiaji po soliariumus ir nuomos salonus

As jau rami,dar sio to truksta.Kadangi pas mus zakse reik but anksti ryte,tai as turiu uzsakyt pamergelem puokstes ir savo padruzkelei rasti kirpeja,kuri 7 val ryte padarys sukuosena

Nu bet viskas gerai.Likus 4 dienom iki vestuviu atsisako dar viena pora.Greit atsaukineju puokstes,kad jai nedarytu.Gerai

. Jau nebesneku del puokstes svociai ir tortu.Visa tai gula ant mano peciu.Naktim nebemiegu.Jau kad masiskai atsisakineja sveciai,as nebekreipiu demesio.Is saraso 85 asmenu liko vos 35 ir tu paciu 10vaikai

.As dar rami. Atsako sodyba,tipo reik didesnes kompanijos.Muzikontas ismauna i Kreta ir palieka mus po ledu

.As susirieju su visais darbe ir likus vos kelioms dienoms iki vestuviu iseinu is darbo.Rodos lieka tik malonus rupesteliai.Pasiemu alio reklama ir ieskau muzikantu,nes pazistamu pazistami tai dienai uzsakyti

. Ok,viskas gerai.Randam restoraneli,vestuves bus tik viena diena.Mano mama niekaip nespes atvaziuot manes islydet is namu.Zakse turim but 10 ryte,o ji geriausiu atveju bus tik 16 val.Suprantu.Lieka dvi dienos iki vestuviu.Renkames smulkmeneles.Ateina maniskis,kaip kuolu trenktas

MUSU PIRSLIAI ATSISAKO DALYVAUT!!!!!!!!!!

Dar bandom ieskot kitu,bet niekas nesutinka.Zliumbdama skambinu muzikontui,tas uz 100 lt apsiema gelbet.Kol kas vel rami.Valerijonai veikia

Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese?