Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

Likus keletui dienų iki didžiosios šventės, kunigas pareiškė, kad mūsų netuoks bažnyčioje, nes vyro krikšto dokumentai netvarkingi, na, mes turėjom tik pirmos komunijos, bet pirmos komunijos neduoda be krikšto, taigi logiška, kad vyras krikštytas, bet kunigui to nepakako, tai vyras iš Vilniaus važiavo į Žagarę ieškoti tų dokumentų, bet jų nėra, nes krikštytas sovietmečiu, motina buvo mokytoja, taigi įrašų irgi nėra, taigi kunigas griežtai atsisako tuokti, galiausia per visą savaitę aš jam išūžiau galvą ir išvakarėse mano vyrą pakrikštijo doh.gif . Kelios dienos prieš apskambinu visus muzikantus, fotografus, kirpėjas, gėlininkes ir kt., ar viskas kaip sutarta, operatorius nekelia ragelio, parašo sms, kad turi kitų darbų g.gif Gerai, kad išgelbėjo pusbrolis su savo megėjiška kamera, vis kažkas. Galiausia vestuvių rytą vyras nuveža mane į grožio saloną, o aš tokia pasimetusi, kad mašinoje palieku veliumą ir gėlytes į plaukus, vyras nuvažiuoja, o pas mane telefone baigėsi sąskaita ax.gif Galiausia grįžusi iš kirpklos namuose randu susirinkusius jau svečius, o aš dar lakstau su taurėmis, ant galvos veliumas ir vestuvinis makiažas ir džinsinis sijonėlis vietoj suknelės ax.gif , vis nesulaukiu savo pamergės, nes žadėjo ateiti padėti susivarstyti suknelę... Galiausia viskas baigėsi gerai, nors jaunikis tik bažnyčioje apsižiūrėjo, kad namuose paliko švarką, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 20, 06:25)
Savaime suprantama, kad tėvai smarkiai prisideda, kai būsimi sutuoktiniai niekur nedirba ir neturi jokių pajamų. Bet jeigu abu dirba, tai kaip galima imt pinigus iš tėvų??? blink.gif
Zhirniau, o tu su savo būsimu vyru dirbi ar esat studentai?

aš studentė... blush2.gif maniškis ir studijuoja, bet dar ir dirba.. bet žinai, kiek jam ten temoka, tai katino ašaros... o pretekstas- kad jis uni nebaigęs, nors dirba geriau nei kad kiti magistrą turintys.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 28, 10:56)
Likus keletui dienų iki didžiosios šventės, kunigas pareiškė, kad mūsų netuoks bažnyčioje, nes vyro krikšto dokumentai netvarkingi, na, mes turėjom tik pirmos komunijos, bet pirmos komunijos neduoda be krikšto, taigi logiška, kad vyras krikštytas, bet kunigui to nepakako, tai vyras iš Vilniaus važiavo į Žagarę ieškoti tų dokumentų, bet jų nėra, nes krikštytas sovietmečiu, motina buvo mokytoja, taigi įrašų irgi nėra, taigi kunigas griežtai atsisako tuokti, galiausia per visą savaitę aš jam išūžiau galvą ir išvakarėse mano vyrą pakrikštijo doh.gif . Kelios dienos prieš apskambinu visus muzikantus, fotografus, kirpėjas, gėlininkes ir kt., ar viskas kaip sutarta, operatorius nekelia ragelio, parašo sms, kad turi kitų darbų g.gif Gerai, kad išgelbėjo pusbrolis su savo megėjiška kamera, vis kažkas. Galiausia vestuvių rytą vyras nuveža mane į grožio saloną, o aš tokia pasimetusi, kad mašinoje palieku veliumą ir gėlytes į plaukus, vyras nuvažiuoja, o pas mane telefone baigėsi sąskaita ax.gif Galiausia grįžusi iš kirpklos namuose randu susirinkusius jau svečius, o aš dar lakstau su taurėmis, ant galvos veliumas ir vestuvinis makiažas ir džinsinis sijonėlis vietoj suknelės ax.gif , vis nesulaukiu savo pamergės, nes žadėjo ateiti padėti susivarstyti suknelę... Galiausia viskas baigėsi gerai, nors jaunikis tik bažnyčioje apsižiūrėjo, kad namuose paliko švarką,  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif ale streso apturėjai tą dieną tai nemenkai... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man iki vestuviu dar 3 men, bet jau kuriozai prasideda biggrin.gif

Pats pirmasis susijes su kvietimais. Taigi pasieme is spaustuves kvietimus permetem akimis, paziurejom virseli ir tiek,- idejom i spintele laukti dalinimo dienos. Na kadangi jau liko 3 men, pasikvietem saujele senu geru draugu ir su MB tiesiog is kruveles paememe pora kvietimu, idejom i voka ir .. aisku iteikem tongue.gif Ir ka jus manot doh.gif viena porele sako, nepykit, negalim tyleti.. - labai akis gramatine klaida rezia blink.gif , o kita sako, oooooooo jus vestuviu data nukelet blink.gif . Siaubas- nei verkt nei juoktis. O geda, kad normaliai net neperskaitem savo pakvietimu mega_shok.gif Gerai, kad draugai labai artimi tai pakrizenom kartu ir pazadejom "brokuotus" pakvietimus pakeisti blush2.gif Na bet eiline gyvenimo pamoka, kad nieko negalima pasitiketi, net ir labai gerai zinoma spaustuve ax.gif
Atsakyti
kokiu tik kurijozu nebuna... lotuliukas.gif linksma paskaitineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 05 28, 12:56)
Likus keletui dienų iki didžiosios šventės, kunigas pareiškė, kad mūsų netuoks bažnyčioje, nes vyro krikšto dokumentai netvarkingi, na, mes turėjom tik pirmos komunijos, bet pirmos komunijos neduoda be krikšto, taigi logiška, kad vyras krikštytas, bet kunigui to nepakako, tai vyras iš Vilniaus važiavo į Žagarę ieškoti tų dokumentų, bet jų nėra, nes krikštytas sovietmečiu, motina buvo mokytoja, taigi įrašų irgi nėra, taigi kunigas griežtai atsisako tuokti, galiausia per visą savaitę aš jam išūžiau galvą ir išvakarėse mano vyrą pakrikštijo doh.gif . Kelios dienos prieš apskambinu visus muzikantus, fotografus, kirpėjas, gėlininkes ir kt., ar viskas kaip sutarta, operatorius nekelia ragelio, parašo sms, kad turi kitų darbų g.gif Gerai, kad išgelbėjo pusbrolis su savo megėjiška kamera, vis kažkas. Galiausia vestuvių rytą vyras nuveža mane į grožio saloną, o aš tokia pasimetusi, kad mašinoje palieku veliumą ir gėlytes į plaukus, vyras nuvažiuoja, o pas mane telefone baigėsi sąskaita ax.gif Galiausia grįžusi iš kirpklos namuose randu susirinkusius jau svečius, o aš dar lakstau su taurėmis, ant galvos veliumas ir vestuvinis makiažas ir džinsinis sijonėlis vietoj suknelės ax.gif , vis nesulaukiu savo pamergės, nes žadėjo ateiti padėti susivarstyti suknelę... Galiausia viskas baigėsi gerai, nors jaunikis tik bažnyčioje apsižiūrėjo, kad namuose paliko švarką,  lotuliukas.gif

Oi, as turbut buciau apsiverkus... ax.gif O stai, Tu, saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 02 birželio 2008 - 21:22
QUOTE(liutukeeee @ 2008 06 02, 17:23)
kokiu tik kurijozu nebuna... lotuliukas.gif  linksma paskaitineti smile.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
mums su transportu buvo kliuviniu. Kadangi pabroliukai turejo vaziuoti savo masinomis, dvi dienos pries pasitiksliname: viskas ok. Diena pries vienas ju raso, kad masina suluzo. Na gerai, kalbinam broli, kad jis veztu dvi poras. Brolis sutinka, vestuviu rytas, veza mama i kirpykla ir ta masina sugenda smile.gif
Taigi teko pirsleliui savo masina pabroliams skolinti biggrin.gif
Atsakyti
Kai kvieciau viena drauge i vestuves, ji atsake, kad pamerge negales buti, nors nieko jai apie tai net neuzsiminiau, mat kvieciau ja kaip svecia sokiai.gif Tai teko ir pasakyt, kad nekvieciu i poras, o sveciu... ax.gif
Atsakyti
O man vestuviu ryta (buvau vyr. pamergė) suknele ir korsetas buvo per maži... blink.gif aišku, pati kalta - pasiemiau iš nuomos salono suknia ir nepasimatavau... o ryta jau buvo per vėlu, tai siaip ne taip isispraudziau...atrodziau normaliai, bet jaučiausi klaikiai...vakare, kai jau viskas pasibaige, suknele nusivilkti buvo skausminga...nutrine sonus... unsure.gif uz nuoma paklojau pinigelius nemazus, tai kai grazinant suknele pasiteiravau, kodel man suknele nebuvo paruosta, visa kalte suverte darbuotojai, kuri jau neva nebedirba... gaila, kad svente buvo sugadinta. bet pasimokiau is savo zioplumo g.gif
Atsakyti
4u.gif Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.Likus savaitei iki vestuviu atsisake vyr pamerge.Tipo,zinau,kad laiko visai nebera,bet man mano tas gerbejas is Turkijos nupirko bilietus,tai as lekiu pas ji clap.gif As jos vos su tuo turku nepasmaugiau,bet 12 val nakties internetu sugebejau ismaldaut drauge is kito miesto,kad spjautu visus meiluzius ir lektu pas mane i vestuves pamerge but bigsmile.gif Merguzele pasisparde,bet del svento reikalo jau kita diena tampe visur savo brangiausiaji po soliariumus ir nuomos salonus blink.gif As jau rami,dar sio to truksta.Kadangi pas mus zakse reik but anksti ryte,tai as turiu uzsakyt pamergelem puokstes ir savo padruzkelei rasti kirpeja,kuri 7 val ryte padarys sukuosena bis.gif bis.gif Nu bet viskas gerai.Likus 4 dienom iki vestuviu atsisako dar viena pora.Greit atsaukineju puokstes,kad jai nedarytu.Gerai blush2.gif . Jau nebesneku del puokstes svociai ir tortu.Visa tai gula ant mano peciu.Naktim nebemiegu.Jau kad masiskai atsisakineja sveciai,as nebekreipiu demesio.Is saraso 85 asmenu liko vos 35 ir tu paciu 10vaikai 4u.gif .As dar rami. Atsako sodyba,tipo reik didesnes kompanijos.Muzikontas ismauna i Kreta ir palieka mus po ledu g.gif .As susirieju su visais darbe ir likus vos kelioms dienoms iki vestuviu iseinu is darbo.Rodos lieka tik malonus rupesteliai.Pasiemu alio reklama ir ieskau muzikantu,nes pazistamu pazistami tai dienai uzsakyti doh.gif doh.gif doh.gif . Ok,viskas gerai.Randam restoraneli,vestuves bus tik viena diena.Mano mama niekaip nespes atvaziuot manes islydet is namu.Zakse turim but 10 ryte,o ji geriausiu atveju bus tik 16 val.Suprantu.Lieka dvi dienos iki vestuviu.Renkames smulkmeneles.Ateina maniskis,kaip kuolu trenktas aggressive.gif MUSU PIRSLIAI ATSISAKO DALYVAUT!!!!!!!!!! mega_shok.gif Dar bandom ieskot kitu,bet niekas nesutinka.Zliumbdama skambinu muzikontui,tas uz 100 lt apsiema gelbet.Kol kas vel rami.Valerijonai veikia bigsmile.gif ax.gif Iki vestuviu dar liko 2 dienos.Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 06 19, 17:04)
4u.gif Na jau as tai savo vestuves atsiminsiu visa likusi gyvenima.

unsure.gif o Dieve blink.gif Stiprybes, laikykites 4u.gif
As tokiu atveju isvis buciau nuejusi i CMB su vyru ir liudininkais ir jokio baliaus, o paskui nusigriebus gera fotografa pasidaryti saunia fotosesija blush2.gif Grazus rubai, grazi fotosesija, grazios foto.
O siaip, tai mums panasiai buvo, tik zmoniu vos 30 kvieteme, tai liko siaip netaip 20 biggrin.gif Irgi buvo baisu, jog niekas neateis, bet atejo ir tie, kurie atsisakinejo rolleyes.gif Pas jus irgi susirinks, pamatysit ir viska bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif
Tik jauciu, kad busit tokie isvarge nuo rupesciu, kad nieko jums nebesinores: nei juoktis, nei dziaugtis ta diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 06 19, 17:04)
Gal ir man atsisakyt dalyvaut vestuvese? 4u.gif

lotuliukas.gif oi geras klausimas.. istikruju tai tikrai uzjauciu del tokios situacijos.. tikiuosi ir nuosirdziai linkiu viso ko geriausio ir kad butu tikrai grazi ta vienintele JUDVIEJU svente 4u.gif
Atsakyti