QUOTE(Invincible @ 2008 04 29, 13:28)
Zinote mano vestuves dar neivyko, bet su vestuvemis susije kuriozai jau prasideda. Ka daryti su tokiais sveciais, kurie nesupranta pasakymo kur jie turi atvykti vestuviu diena? Taip iseina, kad mano gimine gyvena tame miestelyje kur ir vyks svente, o MB..........
Atsimenate, rasiau apie teta, kuri butinai pareikalavo persirengti atvaziavusi i vestuves? Vakar ji pasake, kad neis i vestuves, nes jai tomis dienomis darbas, o be to gaunasi ilga kelione vaziuoti atobusu, nors jos kaimynas gyvenantis toje pacioje laiptineje vaziuoja dviese masinoje su savo zmona ir ja gali paimti kartu ir netgi siule jai vaziuoti kartu(!), bet ponia teta nenori kazkodel vaziuoti kartu su juo

tikriausiai bus isizeidusi del to neleidimo persirengti

be viso sito, kita teta (taip pat MB teta) pasake, kad ji taip pat neis i vestuves, nes jos masina nesutaisyta

pasakykite man-ar tai yra svarbios priezastys nedalyvauti??? durnes kazkokios! ir kitaip nepavadinsi ju! vakar kai jos atsisake dalyvauti, tai MB taip maciau nuliudo

ir man taip sirdute suspaude, galvoju, na Dieve Dieve, jei ta teta isizeide, kad jai niekas neleis persirengti, ar taip jau reikia duoti valdzia emocijoms, kad neatvaziuoti i savo sunėno vestuves? juk dabar nebus visai bendravimo! as tuomet nieko blogo nepasakiau, o dabar jauciuosi kaip kalta

ta kita teta tai net neklause del persirengimo nieko, bet irgi atsisake del galima sakyti kvailos priezasties

dar svarbus faktas-abi tos tetos tarpusavyje galima sakyti pjaunasi, baisiai nesutaria, taip, kad manau bendro susitarimo, kad "davai abi nevarom, nes neleidzia persirengti" - negalejo buti

viena uzsispyrusi kaip ozka, o kitai visai nerupi mano MB ir tiek. Vakar po ju tokiu zodziu man MB sako: Mano gimine-tu, tavo seima, mano mama ir brolis...

aisku, jam skaudu, kad jos taip elgiasi, kokios jos tetos? pasakykite man? O jos vieninteles jo tetos... Neduok Dieve, tokiu tetu... mano visai kitokios, tuokciausi, jauciu i pasaulio gala atvaziuotu