Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(Invincible @ 2008 04 29, 13:28)
Zinote mano vestuves dar neivyko, bet su vestuvemis susije kuriozai jau prasideda. Ka daryti su tokiais sveciais, kurie nesupranta pasakymo kur jie turi atvykti vestuviu diena? Taip iseina, kad mano gimine gyvena tame miestelyje kur ir vyks svente, o MB..........

Atsimenate, rasiau apie teta, kuri butinai pareikalavo persirengti atvaziavusi i vestuves? Vakar ji pasake, kad neis i vestuves, nes jai tomis dienomis darbas, o be to gaunasi ilga kelione vaziuoti atobusu, nors jos kaimynas gyvenantis toje pacioje laiptineje vaziuoja dviese masinoje su savo zmona ir ja gali paimti kartu ir netgi siule jai vaziuoti kartu(!), bet ponia teta nenori kazkodel vaziuoti kartu su juo doh.gif tikriausiai bus isizeidusi del to neleidimo persirengti hihihi.gif be viso sito, kita teta (taip pat MB teta) pasake, kad ji taip pat neis i vestuves, nes jos masina nesutaisyta mastau.gif pasakykite man-ar tai yra svarbios priezastys nedalyvauti??? durnes kazkokios! ir kitaip nepavadinsi ju! vakar kai jos atsisake dalyvauti, tai MB taip maciau nuliudo verysad.gif ir man taip sirdute suspaude, galvoju, na Dieve Dieve, jei ta teta isizeide, kad jai niekas neleis persirengti, ar taip jau reikia duoti valdzia emocijoms, kad neatvaziuoti i savo sunėno vestuves? juk dabar nebus visai bendravimo! as tuomet nieko blogo nepasakiau, o dabar jauciuosi kaip kalta blink.gif ta kita teta tai net neklause del persirengimo nieko, bet irgi atsisake del galima sakyti kvailos priezasties doh.gif dar svarbus faktas-abi tos tetos tarpusavyje galima sakyti pjaunasi, baisiai nesutaria, taip, kad manau bendro susitarimo, kad "davai abi nevarom, nes neleidzia persirengti" - negalejo buti rolleyes.gif viena uzsispyrusi kaip ozka, o kitai visai nerupi mano MB ir tiek. Vakar po ju tokiu zodziu man MB sako: Mano gimine-tu, tavo seima, mano mama ir brolis... unsure.gif aisku, jam skaudu, kad jos taip elgiasi, kokios jos tetos? pasakykite man? O jos vieninteles jo tetos... Neduok Dieve, tokiu tetu... mano visai kitokios, tuokciausi, jauciu i pasaulio gala atvaziuotu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 06 gegužės 2008 - 10:53
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 11:49)
Atsimenate, rasiau apie teta, kuri butinai pareikalavo persirengti atvaziavusi i vestuves? Vakar ji pasake, kad neis i vestuves, nes jai tomis dienomis darbas, o be to gaunasi ilga kelione vaziuoti atobusu, nors jos kaimynas gyvenantis toje pacioje laiptineje vaziuoja dviese masinoje su savo zmona ir ja gali paimti kartu ir netgi siule jai vaziuoti kartu(!), bet ponia teta nenori kazkodel vaziuoti kartu su juo doh.gif

Užjaučiu, negražiai elgiasi moteriškės.
Deja, taip jau yra daug kur. turbūt čia žmonių neišsiauklėjimas. Siūlau kiek įmanoma, nepergyventi. Juk pakvietėte, o kad atsisako manau jų problema, jos praleis puikią šventę. Tokiems žmonėms niekada nebus gerai
Puikiai suprantu, kad tetos, bet kuo mažiau stengsitės dėl jų, bus geriau.
Mūsų vestuvėse ir panašiai buvo, tai važiuosiu, tai nevažiuosiu, tai be jos nevažiuosiu ir taip toliau. Kai jau mus užkniso, tai ir nusispjovėm. Ir manykit atvažiavo be didelių pretenzijų ir į "zakzą" atbėgo pasveikinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 05 06, 12:43)
Užjaučiu, negražiai elgiasi moteriškės.
Deja, taip jau yra daug kur. turbūt čia žmonių neišsiauklėjimas. Siūlau kiek įmanoma, nepergyventi. Juk pakvietėte, o kad atsisako manau jų problema, jos praleis puikią šventę. Tokiems žmonėms niekada nebus gerai
Puikiai suprantu, kad tetos, bet kuo mažiau stengsitės dėl jų, bus geriau.
Mūsų vestuvėse ir panašiai buvo, tai važiuosiu, tai nevažiuosiu, tai be jos nevažiuosiu ir taip toliau. Kai jau mus užkniso, tai ir nusispjovėm. Ir manykit atvažiavo be didelių pretenzijų ir į "zakzą" atbėgo pasveikinti tongue.gif

Tai mes jau tikrai joms nebeskambinsim ir nebesakysim nieko, o tuo labiau neduosim joms suprasti, kad ju truksta ax.gif manau, be tokiu tetu bus tik geriau, nes jos butu reikalavusios begalinio demesio! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 12:49)
Tai mes jau tikrai joms nebeskambinsim ir nebesakysim nieko, o tuo labiau neduosim joms suprasti, kad ju truksta  ax.gif  manau, be tokiu tetu bus tik geriau, nes jos butu reikalavusios begalinio demesio!  doh.gif

Žinoma drinks_cheers.gif
Linkiu Jums gražios šventės 4u.gif
O santuokos laimė, ne nuo svečių priklauso mirksiukas.gif Džiaukitės vienas kitu 4u.gif
Lauksim pasakojimo kaip praėjo šventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 12:49)
Tai mes jau tikrai joms nebeskambinsim ir nebesakysim nieko, o tuo labiau neduosim joms suprasti, kad ju truksta  ax.gif  manau, be tokiu tetu bus tik geriau, nes jos butu reikalavusios begalinio demesio!  doh.gif

is tikro, cia tik dziaugtis reikia, kad nevaziuoja. Nes kai tokios tetos atvaziuos, tai nepraleis progos tau pasakyti, kad mesa per daug apkepta, kad muzikantas vienoj dainoj i nata nepataike ir apskritai, koks netikes, nes vienos ar kitos dainos nepagrojo. dar bus negera jaunoji, kuri mete puokste (kas cia per naujoviskumai) ir pan. O tai, sventes metu, manau dar labiau gadintu nuotaika nei iki sventes. Uztat dabar galesite butu tikri, kad su jumis tie, kuriems is tikro esate svarbus. O nuoskaudos... pasimirsta, kad ir kaip sunku bebutu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 06, 11:27)
bŪNA TOKIŲ SVEČIŲ. Jų ir aš labai bijau, kad tik sėdės, gers ir lauks kol juos kas palinksmintų.

paskutinese vestuvese buvau pamerge, o jaunieji labai baresi visa vestuviu diena. is tikro buvo keista, bet mes neememe i galva ir linksminomes tongue.gif paskui girdejome atgarsiu,kai sveciai sake,kad labai gerai,kad jaunimas pats moka linksmintis patys rolleyes.gif tai va, didziuojuos, kad buvom saunus sveciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 04, 17:03)
lotuliukas.gif galės naują veiklą in LT pradėt...  doh.gif  thumbup.gif

Pelningas biznis manau but hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 05 02, 20:09)
.... o reziume, pagrasino,kad isvis neatvyks i vestuves  blink.gif

Niu ir, ar labai issigandai? fear.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 11:49)
Atsimenate, rasiau apie teta, kuri butinai pareikalavo persirengti atvaziavusi i vestuves? Vakar ji pasake, kad neis i vestuves, nes jai tomis dienomis darbas, o be to gaunasi ilga kelione vaziuoti atobusu, nors jos kaimynas gyvenantis toje pacioje laiptineje vaziuoja dviese masinoje su savo zmona ir ja gali paimti kartu ir netgi siule jai vaziuoti kartu(!), bet ponia teta nenori kazkodel vaziuoti kartu su juo doh.gif tikriausiai bus isizeidusi del to neleidimo persirengti  hihihi.gif be viso sito, kita teta (taip pat MB teta) pasake, kad ji taip pat neis i vestuves, nes jos masina nesutaisyta  mastau.gif

Tai cia tikriausiai joms nebuvo noro atvykt, uztat rado priezasciu smile.gif aisku nesmagu, kai neatvyksta zmones, kuriuos norejai matyt... bet tada supranti, kad tik tiek ir esi pats jiems svarbus... man apskritai per ilga laika daug zmoniu "atsisijoja", ir va tokiu net nekvieciu i vestuves... manau ir is tu, kuriuos kviesim, bus neatvyksianciu - nu ka, taip dar karteli bus proga visus patikrint mirksiukas.gif geriau jokiu, nei bet kokie - auksine taisykle mirksiukas.gif
O nepatenkintuju svente bus visur ir visada, nes toks jau musu lietuviuku budas biggrin.gif
Atsakyti
Nera ko pergyvent,ir gadintis nuotaikos,del kazkokiu tetulyciu kurios lauzosi! Tie kurie labiausiai lauzosi,ir jau isbrauki is saraso,tie dazniausiai patys pirmieji atvyksta biggrin.gif Pas mus ir taip pat buvo,buvo tokiu sveciu,kur tikrai sake 100% kad neatvyks,o kai gryzom po ceremoniju i svente,net issiziojom,privaziavo daug daugiau sveciu,negu kvietem,net dar viena stala reikjo pridurti doh.gif Is vienos puses gerai,bet is kitos...seimininkes nelabai buvo patenkintos,bet viskas buvo gerai,maisto visiems uzteko thumbup.gif Tik labai buvo liudna ziuret i savo vyra,kad jo vienintele dvyne sesuo,neatvyko i brolio vestuves,ir jos pasiteisinimai kodel neatvyko,buvo labai jau juokingi! verysad.gif Taip jau musu vestuves butu normaliai praejusios,neziurint i tas smulkmenas,bet... grizdami is pasivazinejimu, pakeliui i svente,i kelia isbego kazkoks pijokelis,ir tiesiai i musu masina... vairuotojas spejo sustabdyti,nesuvazinejo,jis su visais bantais nuo kapoto nukrito prie masinos sono (po to jis kaip niekur nieko,nuejo savo keliais)...o is galo autobusiuko vairuotojas,is musu kompanijos, nespejo sustabdyti ir trenkesi i musu gala...man nuo smugio net veliumas issirove su visais sagiukais...nu nemalonus yvikis gavosi,bet nieko nepadarysi,grizom i svente su taksais! Daug kas visokius prietarus kiso,kad negeras zenklas,issiskirsit,bet mes kaip tik sakom - sukes laime nesa,o musu suke tai ne maza suduzo! Ir nera ko tiket prietarais,gyvenam laimingai jau 8metus thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(soritena @ 2008 05 07, 12:25)
Nera ko pergyvent,ir gadintis nuotaikos,del kazkokiu tetulyciu kurios lauzosi! Tie kurie labiausiai lauzosi,ir jau isbrauki is saraso,tie dazniausiai patys pirmieji atvyksta  biggrin.gif  Pas mus ir taip pat buvo,buvo tokiu sveciu,kur tikrai sake 100% kad neatvyks,o kai gryzom po ceremoniju i svente,net issiziojom,privaziavo daug daugiau sveciu,negu kvietem,net dar viena stala reikjo pridurti  doh.gif Is vienos puses gerai,bet is kitos...seimininkes nelabai buvo patenkintos,bet viskas buvo gerai,maisto visiems uzteko thumbup.gif  Tik labai buvo liudna ziuret i savo vyra,kad jo vienintele dvyne sesuo,neatvyko i brolio vestuves,ir jos pasiteisinimai kodel neatvyko,buvo labai jau juokingi! verysad.gif   Taip jau musu vestuves butu normaliai praejusios,neziurint i tas smulkmenas,bet... grizdami is pasivazinejimu, pakeliui i svente,i kelia isbego kazkoks pijokelis,ir tiesiai i musu masina... vairuotojas spejo sustabdyti,nesuvazinejo,jis su visais bantais nuo kapoto nukrito prie masinos sono (po to jis kaip niekur nieko,nuejo savo keliais)...o is galo autobusiuko vairuotojas,is musu kompanijos, nespejo sustabdyti ir trenkesi i musu gala...man nuo smugio net veliumas issirove su visais sagiukais...nu nemalonus yvikis gavosi,bet nieko nepadarysi,grizom i svente su taksais! Daug kas visokius prietarus kiso,kad negeras zenklas,issiskirsit,bet mes kaip tik sakom - sukes laime nesa,o musu suke tai ne maza suduzo! Ir nera ko tiket prietarais,gyvenam laimingai jau 8metus  thumbup.gif

Per musu vestuves 3 masinos buvo sudauzytos! Mums atsidare variklio dangtis, antroji draugu masina staigiai sustabde, kad neatsitrenktu i mus, o trecioji taip kirto uodegon antrajai, kad si ant stogo griovy atsirado....
Svarbiausia, kad visi gyvi-sveiki liko.
Ir laimingai gyvenam jau 10 metu! wub.gif Labai laimingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 07 gegužės 2008 - 12:22
QUOTE(Diancikas @ 2008 05 07, 13:21)
Per musu vestuves 3 masinos buvo sudauzytos! Mums atsidare variklio dangtis, antroji draugu masina staigiai sustabde, kad neatsitrenktu i mus, o trecioji taip kirto uodegon antrajai, kad si ant stogo griovy atsirado....
Svarbiausia, kad visi gyvi-sveiki liko.
Ir laimingai gyvenam jau 10 metu!  wub.gif Labai laimingai...

blink.gif blink.gif blink.gif net nezinau kaip buciau reagavusi i tokia situacija blink.gif blink.gif na bet svarbiausia, kad visi sveiki ir kad seima laiminga thumbup.gif
Atsakyti