Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(Invincible @ 2008 04 29, 16:36)
Tai va, mane taip pat erzina tokie zmones! Bet ten beje ne kokios mociutes, o tetos, kurios net neperkopusios 50metu amziaus! Kaip jos taip nesupranta?! Tikrai spjausiu ant tokiu ir nei nezadu rupintis ju gerove, laime, kad butu aprupintos, fu tegul eina jos  gun_bandana.gif svarbiausia, kad mano puses zmones nekelia jokiu reikalavimu, o is MB puses kazkokios bjaurybes  doh.gif , reikes pakalbeti su MB ir grieztai pasakyti visiems kas ir kaip  quiet.gif

Tai gal Taurageje ura galymibe isnuomoti koki kambari viesbutuke? Tai sveciams taip ir pasakykite: Jeigu yra norinciu persirengti, ar pailset po keliones pries vestuves, yra galymibe issinuomoti kambari ten ir ten, kaina tokia ir tokia, kontaktai tokie. smile.gif Manau is karto norinciuju sumazes, o jeigu ne, tai tegul ir uzsakineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 29, 13:28)
Zinote mano vestuves dar neivyko, bet su vestuvemis susije kuriozai jau prasideda. Ka daryti su tokiais sveciais, kurie nesupranta pasakymo kur jie turi atvykti vestuviu diena? Taip iseina, kad mano gimine gyvena tame miestelyje kur ir vyks svente, o MB gimine gyvena Vilniuje, veiksmas vyks Taurageje. Viena MB teta pasake, kad ji atvykusi nori persirengti ir ta vieta ivardino kaip mano tevu namus, nors pakvietimuose aiskiai parasyta, kad sveciai laukiami santuokos rumuose arba baznycioje, be viso sito ji dar pridure, kad ne tik ji, o visi nores persirengti!  blink.gif po jos tokiu zodziu as pasakiau tiesiai sviesiai, kad is namu islydejimo nebus, todel visi sveciai kvieciami i zaksa ar baznycia  blink.gif  ji atrode nepatenkinta, ka daryt tokiu atveju? juk cia ne musu problema! esu buvusi ne vienose vestuvese, kur zmones vaziavo is vieno miesto i kita ir niekas nepersirenginejo, o cia matai - ponai! As juk zinau kaip buna, jei uzeina zmones i namus, reikia kazkuo pavaisinti, uzimti juos, o mums viso to vargo nereikia!  schmoll.gif Mama pasake, kad i namus pries vestuves priima persirengti MB broli su zmona ir vaikais ir MB mama (tecio nera), o visos tetos ir kt tegul eina  box.gif nu zinokit esu pikta, nezinau ka daryt. Aiskiai buvo pasakyta kad vaziuotu ten ir ten, o jie vistiek  g.gif  ka dar daryt, vel pasakyt?

Atsiprasau,dar ne visai issiaiskinau kaip parasyti cia zinute blush2.gif
Man irgi panasi situacija, kaip ir Invincible, tik tai vyksta ne su giminemis, o su artimiausia,geriausia drauge... verysad.gif Nezinau kodel, bet ji kazkaip labai pasikeite..Norejosi jos moralinio palaikymo,kad pasidziaugtu uz mane, ar kad padetu ir ta pacia suknele issirinkti,sukuosena ir pan. blush2.gif O baigesi tuo,kad iskele savo reikalavimus del mano vestuviu, kuriu net prisiminti nenoriu, kad net darbe sededama apsizliumbiau cray.gif o reziume, pagrasino,kad isvis neatvyks i vestuves blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 02 gegužės 2008 - 19:18
QUOTE(Invincible @ 2008 04 29, 13:28)
Zinote mano vestuves dar neivyko, bet su vestuvemis susije kuriozai jau prasideda. Ka daryti su tokiais sveciais, kurie nesupranta pasakymo kur jie turi atvykti vestuviu diena?

karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Paskaicius apima euforija, kad musu svente jau praejo blush2.gif
Irgi turejome daug daug vargu. Jeigu viena gimine nusiteikusi negadinti nieko, tai kita atsiima uz abi. Sujaukia visus nervus ir sveikata doh.gif
Kantrybes jums r sekmes kovojant 4u.gif
Atsakyti
Paskaicius ivairius kuriozus, tikrai juokas ima lotuliukas.gif Bet kai pagalvoju, kad ir mano vestuvese, kurios bus uz keliu men, irgi visko gali buti,juokinga neatrodo... sleep.gif O ir siaip, ir dabar jau visko yra, tai artimiausiai draugei atskiro atvezimo - pargrizimo reikia, kitokiu dar ji pasako reikalavimu, kurie man protu tiesiog nesuvokiami blink.gif tai kitai draugei mano suknele nepatinka, vienzo.. Dabar kviesdama svecius, kazkaip geriausios drauges deka, jauciuosi kalta,kad jiems neorganizuosiu atvezimu-parvezimu (organizuojame tik taip vadinamam "pulkui'), ir ju uz tai atsiprasineju...Nors taip pagalvojus, kiek pati esu buvusi vestuvese,visur patys ir atvaziuodavome ir pargrizdavome, niekas niekur musu neveziojo,tad stengiuosi neprarasti geros nuotaikos, juk arteja graziausia diena mano gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 05 03, 16:03)
Paskaicius ivairius kuriozus, tikrai juokas ima  lotuliukas.gif  Bet kai pagalvoju, kad ir mano vestuvese, kurios bus uz keliu men, irgi visko gali buti,juokinga neatrodo... sleep.gif  O ir siaip, ir dabar jau visko yra, tai artimiausiai draugei atskiro atvezimo - pargrizimo reikia, kitokiu dar ji pasako reikalavimu, kurie man protu tiesiog nesuvokiami  blink.gif tai kitai draugei mano suknele nepatinka, vienzo.. Dabar kviesdama svecius, kazkaip geriausios drauges deka, jauciuosi kalta,kad jiems neorganizuosiu atvezimu-parvezimu (organizuojame tik taip vadinamam "pulkui'),  ir ju uz tai atsiprasineju...Nors taip pagalvojus, kiek pati esu buvusi vestuvese,visur patys ir atvaziuodavome ir pargrizdavome, niekas niekur musu neveziojo,tad stengiuosi neprarasti geros nuotaikos, juk arteja graziausia diena mano gyvenime wub.gif

oi, pupa, kaip tave suprantu.... doh.gif tik teisintis turiu, kodėl tuos pakviečiau, anų ne... su atvežimu- parvežimu artimuosius apkarausiu... kad pagelbėtų...tai tikiuos, kad bus normal... nors ir gaalvos skausmas visiem įtikt, tai jebiškulmat... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 03, 18:06)
oi, pupa, kaip tave suprantu....  doh.gif tik teisintis turiu, kodėl tuos pakviečiau, anų ne... su atvežimu- parvežimu artimuosius apkarausiu... kad pagelbėtų...tai tikiuos, kad bus normal... nors ir gaalvos skausmas visiem įtikt, tai jebiškulmat...  doh.gif

Na, svente tai jaunuju, t.y Jusu paciu 4u.gif tad reikia stengtis nekreipti demesio i visas ir visus nepatenkintuosius ax.gif Visiem juk neitiksi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 03 gegužės 2008 - 17:39
QUOTE(Panelee @ 2008 05 03, 19:38)
Na, svente tai jaunuju, t.y Jusu paciu  4u.gif  tad reikia stengtis nekreipti demesio i visas ir visus nepatenkintuosius  ax.gif  Visiem juk neitiksi  ax.gif

žinau. bet svečių tai nedaug bus... ir stengėmės kad būtų tik artimiausi... bet vis tiek.... aij.... draugo brolis "kietas", tai sakiau, jei kas negerai, siūsiu jį aiškintis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 03, 22:00)
žinau. bet svečių tai nedaug bus... ir stengėmės kad būtų tik artimiausi... bet vis tiek.... aij.... draugo brolis "kietas", tai sakiau, jei kas negerai, siūsiu jį aiškintis...  biggrin.gif

Viskas bus gerai mirksiukas.gif tik dabar nerimo visa kruva unsure.gif O ta draugo broli ir man atsiusk,jei ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 05 04, 11:39)
Viskas bus gerai  mirksiukas.gif  tik dabar nerimo visa kruva  unsure.gif  O ta draugo broli ir man atsiusk,jei ka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif galės naują veiklą in LT pradėt... doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ši tema labai gera, nes būsimos nuotakos gali pasiskaityti, kad jokie nesklandumai negali sugadinti vestuvių, o nuotaika priklausys nuo jų pačių nusiteikimo. Be to pasiskaičius kitų kuriozus - savi neatrodo tokie baisūs smile.gif .
Pas mus per vestuvių ceremoniją as nesugebėjau užmauti jaunikiui žiedo, tai jis su tos pačios rankos pirštu man padėjo biggrin.gif , niekas nepastebėjo, o nuotrauka gavosi labai graži, nes mes abu šypsomės. Truputį vėlavom į bažnyčią, nes per ilgai užsižaidėm su fotografu blush2.gif .Buvo svečių, tarp jų ir liūdininkai, kurie abejingi buvo visą šventę ir laukė, kol juos kas palinksmins, tai truputį liūdino, o visi kiti nesklandumai užsimiršo ir dabar džiaugiamės, kad vestuvės praėjo, esam susituokę ir labai laimingi. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2008 05 05, 16:59)
Ši tema labai gera, nes būsimos nuotakos gali pasiskaityti, kad jokie nesklandumai negali sugadinti vestuvių, o nuotaika priklausys nuo jų pačių nusiteikimo. Be to pasiskaičius kitų kuriozus - savi neatrodo tokie baisūs smile.gif .
Pas mus per vestuvių ceremoniją as nesugebėjau užmauti jaunikiui žiedo, tai jis su tos pačios rankos pirštu man padėjo  biggrin.gif  , niekas nepastebėjo, o nuotrauka gavosi labai graži, nes mes abu šypsomės. Truputį vėlavom į bažnyčią, nes per ilgai užsižaidėm su fotografu  blush2.gif  .Buvo svečių, tarp jų ir liūdininkai, kurie abejingi buvo visą šventę ir laukė, kol juos kas palinksmins, tai truputį liūdino, o visi kiti nesklandumai užsimiršo ir dabar džiaugiamės, kad vestuvės praėjo, esam susituokę ir labai laimingi. wub.gif

oho..... tai kas ten per svečiai jei jau tik kokių palinksminimų laukė???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 05, 17:37)
oho..... tai kas ten per svečiai jei jau tik kokių palinksminimų laukė???? blink.gif

bŪNA TOKIŲ SVEČIŲ. Jų ir aš labai bijau, kad tik sėdės, gers ir lauks kol juos kas palinksmintų.
Atsakyti