QUOTE(Invincible @ 2008 04 29, 13:28)
Zinote mano vestuves dar neivyko, bet su vestuvemis susije kuriozai jau prasideda. Ka daryti su tokiais sveciais, kurie nesupranta pasakymo kur jie turi atvykti vestuviu diena? Taip iseina, kad mano gimine gyvena tame miestelyje kur ir vyks svente, o MB gimine gyvena Vilniuje, veiksmas vyks Taurageje. Viena MB teta pasake, kad ji atvykusi nori persirengti ir ta vieta ivardino kaip mano tevu namus, nors pakvietimuose aiskiai parasyta, kad sveciai laukiami santuokos rumuose arba baznycioje, be viso sito ji dar pridure, kad ne tik ji, o visi nores persirengti!

po jos tokiu zodziu as pasakiau tiesiai sviesiai, kad is namu islydejimo nebus, todel visi sveciai kvieciami i zaksa ar baznycia

ji atrode nepatenkinta, ka daryt tokiu atveju? juk cia ne musu problema! esu buvusi ne vienose vestuvese, kur zmones vaziavo is vieno miesto i kita ir niekas nepersirenginejo, o cia matai - ponai! As juk zinau kaip buna, jei uzeina zmones i namus, reikia kazkuo pavaisinti, uzimti juos, o mums viso to vargo nereikia!

Mama pasake, kad i namus pries vestuves priima persirengti MB broli su zmona ir vaikais ir MB mama (tecio nera), o visos tetos ir kt tegul eina

nu zinokit esu pikta, nezinau ka daryt. Aiskiai buvo pasakyta kad vaziuotu ten ir ten, o jie vistiek

ka dar daryt, vel pasakyt?
Atsiprasau,dar ne visai issiaiskinau kaip parasyti cia zinute
Man irgi panasi situacija, kaip ir Invincible, tik tai vyksta ne su giminemis, o su artimiausia,geriausia drauge...

Nezinau kodel, bet ji kazkaip labai pasikeite..Norejosi jos moralinio palaikymo,kad pasidziaugtu uz mane, ar kad padetu ir ta pacia suknele issirinkti,sukuosena ir pan.

O baigesi tuo,kad iskele savo reikalavimus del mano vestuviu, kuriu net prisiminti nenoriu, kad net darbe sededama apsizliumbiau

o reziume, pagrasino,kad isvis neatvyks i vestuves