Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 24, 04:53)
hi.gif ,
nu ir temele uztikau  thumbup.gif
pries miega (vietoj pasaku hihihi.gif ) skaitinejau tris dienas is eiles!  biggrin.gif
na pas mane vestuveje irgi buvo siek tiek nuotykiu.
pradesiu nuo to kad mes su vyru gryzom is Anglijos susiplanuoti vestuves trimis men.anksciau ir turejom tik 7 dienas suplanuoti,na viskas sekesi gerai,viska sutvarkem ir isvaziavom.likus men iki vestuviu sumaniau visiems apskambinti ir sutikslinti ar viskas tvarkoje,paskambinus pamergei suzinojau kad kirpykla visam liepos menesiui uzsidaro,bet man nieks nieko nepranese,drauge pamirso o kirpykla mane pamirso,o ten buvau sutarus del visko,nagu priauginimas,daile nagu,soliariumas,sukuosena,dazymas,makiazas. drauges klausiu kaip jie taip galejo,o ji sako nu kad jie net i laikrasti idejo skebima kad atsiprasome ........

Vargsiuke, na tikrai uzjauciu console.gif mama tikrai kaip cia pasakius...kaip ne mama unsure.gif sesuo taip pat... taip pasirode kad tai ne tavo o ju vestuves! Nors mano vestuves jau uz menesio, tikiuosi nebus tiek kuriozu, aisku neisvengsime visko... mano mama taip pat megsta kartais parodyti savo charakteri, jau dabar iki vestuviu pareiske, kad ji nepatenkinta jog teks miegoti kambaryje su kazkuo!!! matai reikejo visiems 40-ciai sveciu uzsakyti atskirus kambarius! nepatiko dar tai kad ant stalo korteles bus ir teks sedeti su kazkuo nepazystamu salia... g.gif ai vienu zodziu, jauciu ir as cia uzeisiu po vestuviu pasidalinti ispudziais drinks_cheers.gif Laikykis.
Atsakyti
Bezdzionele, uzjauciu, kad artimieji taves nepalaike tavo diena ir tai tikrai skaudu...Bet toj vietoj kur pasakojai apie mociute, tai balsu juokiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 24, 11:28)
Vargsiuke, na tikrai uzjauciu  console.gif mama tikrai kaip cia pasakius...kaip ne mama  unsure.gif  sesuo taip pat... taip pasirode kad tai ne tavo o ju vestuves! Nors mano vestuves jau uz menesio, tikiuosi nebus tiek kuriozu, aisku neisvengsime visko... mano mama taip pat megsta kartais parodyti savo charakteri, jau dabar iki vestuviu pareiske, kad ji nepatenkinta jog teks miegoti kambaryje su kazkuo!!! matai reikejo visiems 40-ciai sveciu uzsakyti atskirus kambarius! nepatiko dar tai kad ant stalo korteles bus ir teks sedeti su kazkuo nepazystamu salia...  g.gif  ai vienu zodziu, jauciu ir as cia uzeisiu po vestuviu pasidalinti ispudziais  drinks_cheers.gif Laikykis.

o jūs ten visus kambarius esat jau užsakę g.gif ne... tada pasiūlai užsisakyt atskirą kambarį patiems ir problemos nebėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 04 24, 10:53)
Bezdzionele, uzjauciu, kad artimieji taves nepalaike tavo diena ir tai tikrai skaudu...Bet toj vietoj kur pasakojai apie mociute, tai balsu juokiaus  lotuliukas.gif

TAI DAR NE VISKAS APIE MOCIUTE! Ji ir nuo stalo voge,maisiuku nauju stovej lauktuvems sudeti,tai ji tu maisiuku pasiemus krovesi torto,i kita bankuchena,saldainiu ir ne i rankinuka o pasikelus sijona i petkelnes grudo,tai juoko buvo visiems,dauguma sveciu buvo pirtyje baseine tai lauke,prie stalo sedejau tik as su pamergem,bet kazkaip pradejo rinktis vis daugiau zmoniu paziureti cirko doh.gif ,o ji ne nekreipia demesio toliau kisasi viska po sijonu... blush-anim-cl.gif
!!! PATARIMAS !!! DEL VISKO SUTARTO GERIAU PASIRASYKITE SUTARTIS,NES DEL SALES KURIA NUOMAVOMES BUVAU GIRDEJUSI KAD APGAVO ATVAZIAVO ISVAKARESE O SALE JAU KITIEMS ISNUOMUOTA. TAD AS JAU APSIDRAUDZIAU PASIRASEM SUTARTI KAD JEI MANE APGAUTU TURECIAU IRODYMA,I TEISMA PADUOCIAU. TAIP IR DEL MASINU DARYCIAU IR DEL SUKNIOS,PATI RAMIAU JAUSCIAUSI,KAI RASTISKA PATVIRTINIMA TURECIAU O NE ZODZIU.TIK VA KAD JAU MAN NEREIKIA biggrin.gif
Papildyta:
LINKIU VISOMS BUSIMOMS NUOTAKOMS, SAVO SVENTE PRALEISTI BE KURIOZU! 4u.gif
na bet su jais linksmesne svente buna! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 24, 12:40)
TAI DAR NE VISKAS APIE MOCIUTE! Ji ir nuo stalo voge,maisiuku nauju stovej lauktuvems sudeti,tai ji tu maisiuku pasiemus krovesi torto,i kita bankuchena,saldainiu ir ne i rankinuka o pasikelus sijona i petkelnes grudo,tai juoko buvo visiems,dauguma sveciu buvo pirtyje baseine tai lauke,prie stalo sedejau tik as su pamergem,bet kazkaip pradejo rinktis vis daugiau zmoniu paziureti cirko doh.gif ,o ji ne nekreipia demesio toliau kisasi viska po sijonu... blush-anim-cl.gif

nu as atsiprasau,bet man atrodo ziauru juoktis is sergancio zmogaus. blink.gif
Atsakyti
smile.gif ech, man siek tiek baisu darosi paskaicius ...ruosiuosi vestuvems, o man kaip visada sekasi...jauciu apsidrebsiu, atvaziuos ne tas fotografas, na, o as daug nervuosiuosi, o juk dar silpnu nervu smile.gif duok Dieve, kad zliumbti nepradeciau...
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 24, 15:14)
nu as atsiprasau,bet man atrodo ziauru juoktis is sergancio zmogaus. blink.gif

Pritariu..kažkaip "neskaniai" nuskambėjo...
Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2008 04 24, 22:26)
Pritariu..kažkaip "neskaniai" nuskambėjo...

na, asmeniškai nesuprantu... tai jau ne kuriozai, bet tiesiog šeimos nelaimė. unsure.gif nemanau, kad net forumuose tinka pasakot tokius delikačius dalykus. man tai tolygu nepagarbai artimiesiems...
ir jei jau net keletas žmonių jautėsi nesmagiai per tas vestuves, tai gal čia jau ne tik aplinkinių, bet ir jaunosios kaltė???? g.gif
nžn, bet tokių "atviravimų" netoleruoju... schmoll.gif žema. net in unreal world šnekant reikia jaust atvirumo ribas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 24 balandžio 2008 - 21:10
bet ji supranta ka daro,ji ne kvankst,o kai sakai neimk tai ji dar liepia tylet,ir teigia jog ji nieko nedaro. ji neima visko kas sauna i galva,ji kuiciasi visur bet ima tik tai ka ji tikrai panaudos,pvz maista kuri ji suvalgys,kad pirkt nereiktu,ar megstini jei jis jai tiks. gal as per grieztai apibudinau,ji tik panasi i kleptomane,jai cia nuo senatves.
pirma diena buvo liepta musu giminei ja sekti kad ji cirku nekrestu,tai visi ja ziurejo,o antra diena sakiau jai cia nevaziuoti nes nebus jokios jau programos o tik pirtis ir baseinas,jog nebus jai cia ka veikti. prasiau kad jos nieks nepaimtu ir niekas jos neatsiveze kartu. tai ji taksa nusisamde ir atvaziavo! ta ka as jusu manymu turejau daryti? paskui ja vaikscioti? g.gif
sau vestuve gadintis!? schmoll.gif nors prisijuokt buvo is ko! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 25, 02:31)
bet ji supranta ka daro,ji ne kvankst,o kai sakai neimk tai ji dar liepia tylet,ir teigia jog ji nieko nedaro. ji neima visko kas sauna i galva,ji kuiciasi visur bet ima tik tai ka ji tikrai panaudos,pvz maista kuri ji suvalgys,kad pirkt nereiktu,ar megstini jei jis jai tiks. gal as per grieztai apibudinau,ji tik panasi i kleptomane,jai cia nuo senatves.
pirma diena buvo liepta musu giminei ja sekti kad ji cirku nekrestu,tai visi ja ziurejo,o antra diena sakiau jai cia nevaziuoti nes nebus jokios jau programos o tik pirtis ir baseinas,jog nebus jai cia ka veikti. prasiau kad jos nieks nepaimtu ir niekas jos neatsiveze kartu. tai ji taksa nusisamde ir atvaziavo! ta ka as jusu manymu turejau daryti? paskui ja vaikscioti?  g.gif
sau vestuve gadintis!? schmoll.gif  nors prisijuokt buvo is ko! lotuliukas.gif

Taip... Jei turėsit vaikų juos tikrai išmokysit, kaip pasijuokti iš savo artimųjų...
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 25, 02:31)
ji neima visko kas sauna i galva,ji kuiciasi visur bet ima tik tai ka ji tikrai panaudos,pvz maista kuri ji suvalgys,kad pirkt nereiktu,ar megstini jei jis jai tiks.

na ne klysti. kleptomanija sergantys zmones ima (vagia) daiktus ne del to kad ju reikia zmogui o del pacio proceso- vagystes.pavagia o paskui net neturi kur ju deti.isdalina ismeto, na dali pasilieka kurie atrodo naudingi. tai tikrai liga.
Atsakyti
na as tai galvoju, zinant sia mociutes liga reikejo jos isvis nekviest.. na net nezinau ar butu buve imanoma, bet gal reikejo pagalvot apie tai.. ax.gif
o siaip tai tos vestuves tai tikras chaosas buvo... sakai, nenorejai gadintis sventes.. bet kad ji kaip ir praktiskai jau visa sugadinta buvo g.gif
o siaip tai laukiam nauju kokiu tikrai juokingu kuriozu... ax.gif linkiu ir sau, ir visoms busimoms nuotakoms, kad tie kuriozai visada tik linksmi ir nekenksmingi butu 4u.gif
Atsakyti