Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

na cia is draugu vestuviu pamokanti istorija ax.gif

dalyvavau prancuzu draugu vestuvese o ten pas juos priimta kad jaunju draugai surengia koki pasirodyma ar zaidima. Tai ju draugai tame tarpe ir MB sugalvojo kad butu linksma suzaisti smaiksciu klausimu|atsakymu konkursa.
Viskas prasidejo lyg ir gerai klausinejo kokia tiksli susitikimo data, koks megstamiausias patiekalas ir tt, zaidimo tikslas buvo patikrinti ar jaunieji vienas kita gerai pazysta, zaidimo pabaigoj turejome jiems iteikti sertifikata kad seimyniniam gyvenimui pasiruose ir tinkami O kad jaunieji negaletu meluoti, draugai is anksto susizinojo atsakymus ir padare power point prezentacija per didziausia balta siena uz jaunuju nugaru, taip kad visi sveciai atsakymus zinojo ir ziurejo ar jaunieji atsakys teisingai ar ne, esme ta kad turi buti labai linksma kai jaunieji suklysta. na zaidimas eina i pabaiga, visi labai juokiasi ir visiems linksma, kai nuskamba paskutinis klausimas, kokia zodio jaunoji nedrista istarti?????? ir uz jaunuju nugaru iskyla atsakymas félation (kas reiskia oralini seksa prancuzu kalboje).

visi sveciai nusciuvo, o jaunoji apsiverkusi isbego is sales. pusvalandziui isitvyrojo tyla ir tik smagiu muzikantu deka svente pamuzu isisiubavo ir linksmybes toliau tesesi.

tai va pamokele tokia kad pries organizuojant visokius zaidimus reiketu gerai pagalvoti ar tai jauniesiems priimtina ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 12, 23:40)

dalyvavau prancuzu draugu vestuvese o ten pas juos priimta kad jaunju draugai surengia koki pasirodyma ar zaidima.  Tai ju draugai tame tarpe ir MB sugalvojo kad butu linksma suzaisti smaiksciu klausimu|atsakymu konkursa.
Viskas prasidejo lyg ir gerai klausinejo kokia tiksli susitikimo data, koks megstamiausias patiekalas ir tt, zaidimo tikslas buvo patikrinti ar jaunieji vienas kita gerai pazysta, zaidimo pabaigoj turejome jiems iteikti sertifikata kad seimyniniam gyvenimui pasiruose ir tinkami O kad jaunieji negaletu meluoti, draugai is anksto susizinojo atsakymus ir padare power point prezentacija per didziausia balta siena uz jaunuju nugaru, taip kad visi sveciai atsakymus zinojo ir ziurejo ar jaunieji atsakys teisingai ar ne, esme ta kad turi buti labai linksma kai jaunieji suklysta. na zaidimas eina i pabaiga, visi labai juokiasi ir visiems linksma, kai nuskamba paskutinis klausimas, kokia zodio jaunoji nedrista istarti?????? ir uz jaunuju nugaru iskyla atsakymas félation (kas reiskia oralini seksa prancuzu kalboje).

visi sveciai nusciuvo, o jaunoji apsiverkusi isbego is sales. pusvalandziui isitvyrojo tyla ir tik smagiu muzikantu deka svente pamuzu isisiubavo ir linksmybes toliau tesesi.

tai va pamokele tokia kad pries organizuojant visokius zaidimus reiketu gerai pagalvoti ar tai jauniesiems priimtina ar ne...

nu jio...staigmelene jaunajai doh.gif
Atsakyti
na cia jau kaip ir nebe bajeris, vargsiuke, jauciu patyre ndidele geda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klejute @ 2008 03 27, 03:31)
na cia jau kaip ir nebe bajeris, vargsiuke, jauciu patyre ndidele geda ax.gif

ten visi labai nejaukiai pasijuto, todel sia istorija ir pasakoju, kad kiti pries darydami panasaus lygio zaidimus ir bajerius pagalvotu ar jei tiks tame kontekste ir ar bus priimtini ten susirinkusiai publikai.
Man tai labai bjauru kai per vestuves ar mergvakarius buna visokie penio ar atsiprasau papu tortai kuriuos reikia valgyti be ranku.
Ar vestuviniai zaidimeliai kuriu metu pamerges guli isikande morkas o pabrobliai darydami prisispaudimu sturi tas morkas suvalgyti doh.gif

Na gal kam ir juokinga, bet visaip buna, as tokiu zaidimeliu tikrai kad netoleruociau.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 12, 23:40)

dalyvavau prancuzu draugu vestuvese o ten pas juos priimta kad jaunju draugai surengia koki pasirodyma ar zaidima.  Tai ju draugai tame tarpe ir MB sugalvojo kad butu linksma suzaisti smaiksciu klausimu|atsakymu konkursa.

o jooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iš tiesų tai siaubiakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 27, 21:18)
ten visi labai nejaukiai pasijuto, todel sia istorija ir pasakoju, kad kiti pries darydami panasaus lygio zaidimus ir bajerius pagalvotu ar jei tiks tame kontekste ir ar bus priimtini ten susirinkusiai publikai.
Man tai labai bjauru kai per vestuves ar mergvakarius buna visokie penio ar atsiprasau papu tortai kuriuos reikia valgyti be ranku.
Ar vestuviniai zaidimeliai kuriu metu pamerges guli isikande morkas o pabrobliai darydami prisispaudimu sturi tas morkas suvalgyti doh.gif

Na gal kam ir juokinga, bet visaip buna, as tokiu zaidimeliu tikrai kad netoleruociau.

Zinok man irgi bjauru schmoll.gif ir tikrai nematau nieko cia nei juokingo, nei grazaus, tiesiog vulgaru ir primityvu. Bet taip jau turbut yra, kad zmones tingi pasukt galvas kaip idomiau kazka sugalvot..
O cia vienas is kuriozu, kai as pamerge buvau.. nu bet cia tai... zodziu, susitarem kad ta ir ta valanda busim baznycioj. Bet jaunieji vis kazkuo uzsieme, nerado reikalo skubet, ir galiausiai mes velavom i baznycia. Tai isivaizduokit, isiverzem tiesiai per misias, kurios buvo uzpirktos metinems. doh.gif bet kunigas irgi geras.. uzuot paprases palaukt, tuoke! o anie zmones sedejo ir ziurejo...
Nors ne mano kalte, bet man buvo geda, dar ir del to, jog misias buvo uzpirkes mano tevu labai geras draugas, ir jis aisku ten buvo... doh.gif
na nezinau, gal ir nera cia kazko labai baisaus, bet jau galejom palaukt kol baigsis ten..
O as tai apstulbau kai tuos visus zmones pamaciau...
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2007 11 26, 18:58)
Nezinau ar tai kas man nutiko vadinti kuriozu....bet papasakosiu trumpai...ir gal kai kas apsispres ar tikrai verta tuoktis taip oficialiai

maniskis turejo po jos zieda mauti...tai jis pradejo man kaip varzta sukti  doh.gif .....suko suko kol iki galo uzsuko  lotuliukas.gif ....tai tuo metu galvojau mintyse:jezau man reikia kaip nors geriau zieda uzdeti  tongue.gif .....tai kai laikiau zieda prie maniskio pirsto ir gavau jau leidima mauti....tai su tokia inercija uzdejau...kad juoktis tevai pradejo  lotuliukas.gif

Seniai taip nesijuokiau, ale jaučiu pačiai gali tekti į tokią duobę įkristi biggrin.gif
Atsakyti
is viso nereikejo i metines verztis, kai jau pavelavai
ir bendrai visas vestuves pradedant juk i zakristija reikia uzeiti, o ne tiesiai i baznycia verztis... as isivaizduoju tai seimai koks siaubas ir netaktas....
zakristijonas butu pasakes, ar palaukit, ar ka darykit, ir nebutu viso sito kuriozo, jeigu i zakristija butumete pirmiausiai nueje
Atsakyti
Tai va. As tai pirma karta vestuvese dalyvavau, nemazai kitu pulkelio nariu taip pat, tai nieko ne nepagalvojom, pirsliai su jaunaisiais eina, tai ir mes is paskos... Buciau zinojus kas ten vyksta schmoll.gif
Na apskritai tai manau jog dauguma vestuviniu kuriozu buna pakankamai linksmi, bet va kai tokiu atveju zmones - patys jaunieji - neturi nei takto, nei elementaraus susipratimo, tai jau nekas... g.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo keli kuriozai siokie tokie...prasidejo nuo to, kad is vakaro padare baisu manikiura, kuris neuzdziuvo 3 valandas...o dar reikejo vaziuoti papuosti sodyba...sugebejau susipykti su savo tevais iki krokodilo asaru ir visiems trims teko gerti raminamuosius...tada 8 vakaro vaziavau pas kita manikiuriste tvarkytis nagus is naujo...grizus namo dar blizginau taures, tai nuejau miegoti trecia nakties visa nusibliovus... verysad.gif vestuviu ryta anksti i kirpykla, o ten besedint, ijungia man radija "Kelyje" ir ten kalba mano jaunikis eteryje su laidos vedeju, kuris jam aiskina, kad yra musu fotografo brolis ir kad jis tures mus fotografuoti nes brolis is vakaro prigere ir negali atsikelti is lovos, bet pas ji pati tik senas juostinis paprastas fotoaparatas - muiline zodziu, kuri fotkina nespalvotai...cia mano tetis toki poksta iskrete savo busimam zentui vestuviu ryta...
Atvaziuoja jaunikis jau i namus, ir iteikia mano puokstele, kuri visai ne i tema, visai ne tokia kokia uzsakiau...zodziu stengiuosi neimti i galva, visi jaudinasi, pirslys kertasi skaitydamas teksta... unsure.gif I CMB jau veluojam, bet fotografas dar vis mane nori fotografuoti, pykstasi su operatoriumi, nes abu nori daryti viska vienu metu.. CMB viskas praeina gerai...Atvaziavus i baznycia, mama vos speja degiot zvakeles ant grindu, o MB sesuo su mano anyta stovi ir net nesiteikia padeti...tetis dinges, nes viena kaushe pamerge pasake, kad pas mane namie paliko rankinuka. Tevelis aisku skubejo vaziuoti paimti, nes galvojo, kad ten kazkas svarbaus,o pasirodo keli saldainiai tebuvo, kuriuos butu galejes greiciau nupirkti parduotuveje. Laimei i ceremonijos gala spejo sudalyvauti. Kunigas visa laika praspokso i mano krutine, o as vis stengiuos ja pridengti plaukais(nes namie pamirsau savo svarkeli, - vaizdajuosteje viskas atrodo taip... doh.gif ) Aisku milijonas nuotykiu vaziuojant ant tilto ir i gamta, bet nenoriu labai jau plestis. Atvaziavus i sodyba- mano mama nusiverkus, susinervavus, nes firma atveze visai ne ta torta, kuri uzsakem. Tada po poros valandu atveze dar viena(nes tetis juos "uzstrojino" staigiai kepti toki torta, koki buvom uzsake), bet ir tas galiausiai buvo ne toks. O visa vakara, kaip viena jaunoji jau cia minejo, mano uosviai irgi prasedejo nekalbedami su niekuo kitu, kaip tik su MB sese ir jos vyro...paskui dar iskritikavo kas nepatiko, o antra diena isejo pasivaikscioti po apylinkes, kai jau visi pradejo rinktis prie stalo blink.gif doh.gif
Oj kiek daug prirasiau...nors ir tai cia dar tik lasas juroj... rolleyes.gif
Atsakyti
bet pokstas su fotografu tai thumbup.gif saunuolis tevelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 30, 03:43)
Kunigas visa laika praspokso i mano krutine, o as vis stengiuos ja pridengti plaukais(nes namie pamirsau savo svarkeli, - vaizdajuosteje viskas atrodo taip... doh.gif )

Kurios baznycios kunigelis cia toks istroskes? Na neblogai sakyciau.. lotuliukas.gif
Atsakyti