Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(belisime @ 2007 11 26, 19:58)
Nezinau ar tai kas man nutiko vadinti kuriozu....bet papasakosiu trumpai...ir gal kai kas apsispres ar tikrai verta tuoktis taip oficialiai

Tuokemes su vyru tik baznycioje....ceremonija turejo 20-30 min trukti....o uztruko tik gal 10min  tongue.gif .....nes kai iejom i baznycia is jaudulio ama praradom tikra to zodzio prasme: tik pradejus zengti i baznycia....as jauciau kad vis artejant prie altoriaus,as vis labiau jaudinuosi...o kunas visas dreba....prie altoriaus pradejus kalbeti kunigui....man pasidare visai ne  kas.....as isbalau.....ir tik sekundes skaiciavau,kad tik nenukristi....fotografas tik musu nugaras fotkino....arba nieko....kunigas pradejo su mumis asmeniskai sneketi...raminti....pradejo zaibiskai viska greitinti....nes as jau svirduliuoti pradejau  doh.gif .....kunigas pradejo greitai priesaikos zodzius man sakyti,kuriuos as turejau kartoti....o as negaliu ne zodzio pasakyti.....nu NE  ZODZIO... verysad.gif Uzsidengiu puokste veida...pasiziuriu i saviskio bukle:tas irgi verkia.....palaukiam puses minutes....kol as kiek imanoma susikoncentruoju ir siaip ne taip islemenu priesaika....maniskis turejo po jos zieda mauti...tai jis pradejo man kaip varzta sukti  doh.gif .....suko suko kol iki galo uzsuko  lotuliukas.gif ....tai tuo metu galvojau mintyse:jezau man reikia kaip nors geriau zieda uzdeti  tongue.gif .....tai kai laikiau zieda prie maniskio pirsto ir gavau jau leidima mauti....tai su tokia inercija uzdejau...kad juoktis tevai pradejo  lotuliukas.gif

Na o po tos ceremonijos viskas buvo gerai....kalbejimo dovana sugrizo,maudimas pilve dingo  thumbup.gif

Reziume: pagalvokit ar jums patinka ir tinka tokie oficialuimai....as antra karta ne uz ka nesutikciau....

tikrai buna visko lotuliukas.gif
o kai mano drauge tuokesi per ceremonija ji iejo su vestuvine suknele cool.gif kai ji iejo visi pamate kad jos suknele istepta. ji ja pirko parduotuveje kaune kazkur ir paskui ta parduotuve padave i teisma paskui prisiteise pinigeliu ir toliau gyvena iki siol jau antri santuokos metai
P.S. laime kad mano drauge saltu nervu nes nezinau ka buciau padarius kai pamatyciau kad per vestuves mano suknele purvina schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 11 25, 21:39)
per mano vestuves buvo toks nemalonus "kurjozas", kai pagrindinis muzikantas prisigėrė kaip tapkė, sėdo prie bendro stalo kartu su visais svečiais ir pradėjo pasakoti, kiek jis turėjo žmonų, vaikų ir t.t.  doh.gif
arba kai jis pradėjo groti ir dainuoti kalėjimo repertuaro dainas  doh.gif taip gėda prieš svečius buvo  unsure.gif

per vyro pusbrolio vestuves panaši situacija buvo doh.gif
Atsakyti
Mes per vestuves pamirsom mesti puokste ir uzkurti seimos zidini - bet tik del to kad buvo ir taip smagu ir be ceremoniju... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2007 11 26, 18:58)
Nezinau ar tai kas man nutiko vadinti kuriozu....bet papasakosiu trumpai...ir gal kai kas apsispres ar tikrai verta tuoktis taip oficialiai

Tuokemes su vyru tik baznycioje....ceremonija turejo 20-30 min trukti....o uztruko tik gal 10min  tongue.gif .....nes kai iejom i baznycia is jaudulio ama praradom tikra to zodzio prasme: tik pradejus zengti i baznycia....as jauciau kad vis artejant prie altoriaus,as vis labiau jaudinuosi...o kunas visas dreba....prie altoriaus pradejus kalbeti kunigui....man pasidare visai ne  kas.....as isbalau.....ir tik sekundes skaiciavau,kad tik nenukristi....fotografas tik musu nugaras fotkino....arba nieko....kunigas pradejo su mumis asmeniskai sneketi...raminti....pradejo zaibiskai viska greitinti....nes as jau svirduliuoti pradejau  doh.gif .....kunigas pradejo greitai priesaikos zodzius man sakyti,kuriuos as turejau kartoti....o as negaliu ne zodzio pasakyti.....nu NE  ZODZIO... verysad.gif Uzsidengiu puokste veida...pasiziuriu i saviskio bukle:tas irgi verkia.....palaukiam puses minutes....kol as kiek imanoma susikoncentruoju ir siaip ne taip islemenu priesaika....maniskis turejo po jos zieda mauti...tai jis pradejo man kaip varzta sukti  doh.gif .....suko suko kol iki galo uzsuko  lotuliukas.gif ....tai tuo metu galvojau mintyse:jezau man reikia kaip nors geriau zieda uzdeti  tongue.gif .....tai kai laikiau zieda prie maniskio pirsto ir gavau jau leidima mauti....tai su tokia inercija uzdejau...kad juoktis tevai pradejo  lotuliukas.gif

Na o po tos ceremonijos viskas buvo gerai....kalbejimo dovana sugrizo,maudimas pilve dingo  thumbup.gif

Reziume: pagalvokit ar jums patinka ir tinka tokie oficialuimai....as antra karta ne uz ka nesutikciau....

O Viespatie svenciausias.. man net dabar beskaitant vidurius susuko.. doh.gif
Atsakyti
Na, mano vestuves dar ateity, todel papasakosiu drauges vestuviu kuriozus..
Viskas prasidejo jau kirpykloje.. Atsisedu i kede, pasakau kirpejai ko noriu, ji issisiepia, sako padarysiu tave tikra princese, na as nudziungu ir laukiu kol patapsiu princese.. Sukuosenai plaukai nedziuna, pasodina mane po "bliudu" ir dziovina, tuo tarpu pasisodina i kede bobule ir pradeda jai dazyti plaukus doh.gif Man jau plauku suktukai ikaista taip, kad pradeda svilinti galva, tuomet mane isgelbsti, bet neilgam, nes paziuri, kad plaukai neisdziuve ir vel grazina po "bliudu".. Makiaza veluoju darytis visa pusvalandi.. Pagaliau plaukai isdziuna ir baigineja mane "princesinti", o as sedziu, nervuojuos ir matau, kad virstu ne princese, o pabaisa.. Laiko kazka keisti nera.. Susimoku ir begu namo.. Mama atidaro duris, o as nesusilaikius i asaras.. Verkiu ir sakau, kad niekur neisiu (Aciu Dievui, kad as ne jaunoji).. Na ka, pati pasitvarkau savo "princesiska" sukuosena ir lekiu pas jaunaja i namus (ten buvo atejus visaziste)..
Kitas kuriozas vyksta baznycioje.. Kunigas pradeda ceremonija.. Viskas vyksta graziai, kol.. jis pradeda pasakoti, kokie yra blogi politikai Paulauska ir Paksas ir t.t.. Stoviu ir pykstu ant viso pasaulio, nes baznycioje salciau negu lauke (geguzes pradzia), o ir isgertas sampanas prasosi lauk.. doh.gif
Jaunieji jau tapo seima, vykstame paplaukioti su jachta.. Tiksliau jachtyte.. Merginas kapitonas sukisa i kajute, atseit, kad nebutu salta (o istiesu tiesiog nera vietos), vyrukai lieka sedeti denyje.. Na, mes toje kajuteje nieko nematome, tik sienas, todel is to pasiplaukiojimo nieko gero.. Patarimas, jei pagailite pinigeliu normaliai jachtai, geriau jos visai nenuomokite smile.gif
O toliau lyg ir viskas buvo gerai..
Ir sitie mazi nesusipratimai swentes nesugadino, o jaunoji, saunuole isvis buvo saltu nervu thumbup.gif
Na, o apie savo vestuves papasakosiu, kai jos praeis, tikekimes, kad nebus labai baisiu nuotykiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 02 25, 17:21)
Na, mano vestuves dar ateity, todel papasakosiu drauges vestuviu kuriozus..
Viskas prasidejo jau kirpykloje.. Atsisedu i kede, pasakau kirpejai ko noriu, ji issisiepia, sako padarysiu tave tikra princese, na as nudziungu ir laukiu kol patapsiu princese.. Sukuosenai plaukai nedziuna, pasodina mane po "bliudu" ir dziovina, tuo tarpu pasisodina i kede bobule ir pradeda jai dazyti plaukus  doh.gif  Man jau plauku suktukai ikaista taip, kad pradeda svilinti galva, tuomet mane isgelbsti, bet neilgam, nes paziuri, kad plaukai neisdziuve ir vel grazina po "bliudu".. Makiaza veluoju darytis visa pusvalandi.. Pagaliau plaukai isdziuna ir baigineja mane "princesinti", o as sedziu, nervuojuos ir matau, kad virstu ne princese, o pabaisa.. Laiko kazka keisti nera.. Susimoku ir begu namo.. Mama atidaro duris, o as nesusilaikius i asaras.. Verkiu ir sakau, kad niekur neisiu (Aciu Dievui, kad as ne jaunoji).. Na ka, pati pasitvarkau savo "princesiska" sukuosena ir lekiu pas jaunaja i namus (ten buvo atejus visaziste)..
Kitas kuriozas vyksta baznycioje.. Kunigas pradeda ceremonija.. Viskas vyksta graziai, kol.. jis pradeda pasakoti, kokie yra blogi politikai Paulauska ir Paksas ir t.t.. Stoviu ir pykstu ant viso pasaulio, nes baznycioje salciau negu lauke (geguzes pradzia), o ir isgertas sampanas prasosi lauk..  doh.gif
Jaunieji jau tapo seima, vykstame paplaukioti su jachta.. Tiksliau jachtyte.. Merginas kapitonas sukisa i kajute, atseit, kad nebutu salta (o istiesu tiesiog nera vietos), vyrukai lieka sedeti denyje.. Na, mes toje kajuteje nieko nematome, tik sienas, todel is to pasiplaukiojimo nieko gero.. Patarimas, jei pagailite pinigeliu normaliai jachtai, geriau jos visai nenuomokite  smile.gif 
O toliau lyg ir viskas buvo gerai..
Ir sitie mazi nesusipratimai swentes nesugadino, o jaunoji, saunuole isvis buvo saltu nervu  thumbup.gif
Na, o apie savo vestuves papasakosiu, kai jos praeis, tikekimes, kad nebus labai baisiu nuotykiu  smile.gif

user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar viena kurioza, kuri pamirsau pamineti.. biggrin.gif Jaunasis buvo nepriemes Pirmosios komunijos, ir ja turejo priimti pries vestuviu ceremonija (tuo paciu priima komunija ir susituokia).. Pasikviecia kunigas jaunuosius ir mus (liudininkus) i kambareli, kad sutvarkyti dokumentus.. Ir tuomet jis sako jaunajam, tai priiminesi Pirmaja komunija, jaunasis - taip.. Kunigas klausia, tai ar viska zinai, ar mokeis (apie testamentus, Dievo isakymus ir t.t.), jaunasis - taip.. Ir pradeda kunigelis berti klausimus.. Jaunasis neatsako teisingai.. Kunigas sako, tai, kad nieko nemoki, kaip bus, negaliu tuokti.. doh.gif Jau buvom issigande, kad vestuviu nebus, bet nieko, vistik kunigas sutuoke.. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
O aš nepamiršiu,kaip mano vyras atsakinėjo į kunigo klausimus bigsmile.gif prisižvengėm thumbup.gif ,prajuokino net patį kunigą lotuliukas.gif
Atsakyti
niu mano westuwes dar toli.. bet sapnawau kosmara.. kad paukstelis skrisdamas purptelejo ant mano baltosios sukneles... bijau kad istikro taip neatsitiktu.. gal kam taip buwo nutike??? ka daryt tokiu atweju???
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2008 02 26, 22:08)
niu mano westuwes dar toli.. bet sapnawau kosmara.. kad paukstelis skrisdamas purptelejo ant mano baltosios sukneles... bijau kad istikro taip neatsitiktu.. gal kam taip buwo nutike??? ka daryt tokiu atweju???

lotuliukas.gif lotuliukas.gif isradingi sapnai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2008 02 26, 22:08)

Nieko nedaryti lotuliukas.gif tik pasivalysi suknute kiek ir viskas - tikrai nieko nesimatys, vestuvine suknele tokia didele, kad tokia maza demele nesimatys, o ir turetu puikiai issivalyti biggrin.gif va jei sunkvezimis pravaziuodamas aptaskytu, tada jau butu nekas g.gif bet beveik nera tikimybes, kad taip nutiks!

P.S. Jei paukstis purpteletu, tai greiciausiai ne ant sukneles, o ant galvos... ax.gif

cia tokie dalykai, kurie nuo taves nepriklauso, geriau kol tai neatsitiko, tai ir negalvok, nes paskui alpsi is baimes per vestuves - geriau dziaukis, o ne galvok, "o kas butu, jei..." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2008 02 26, 21:08)

per mūsų vestuves vyrui paukštelis ant švarko purptelėjo hihihi.gif nusivalė ir tiek. tiesa, iš svečių išgirdau, kad lyg ir geras ženklas rolleyes.gif
Atsakyti