QUOTE(belisime @ 2007 11 26, 19:58)
Nezinau ar tai kas man nutiko vadinti kuriozu....bet papasakosiu trumpai...ir gal kai kas apsispres ar tikrai verta tuoktis taip oficialiai
Tuokemes su vyru tik baznycioje....ceremonija turejo 20-30 min trukti....o uztruko tik gal 10min
.....nes kai iejom i baznycia is jaudulio ama praradom tikra to zodzio prasme: tik pradejus zengti i baznycia....as jauciau kad vis artejant prie altoriaus,as vis labiau jaudinuosi...o kunas visas dreba....prie altoriaus pradejus kalbeti kunigui....man pasidare visai ne kas.....as isbalau.....ir tik sekundes skaiciavau,kad tik nenukristi....fotografas tik musu nugaras fotkino....arba nieko....kunigas pradejo su mumis asmeniskai sneketi...raminti....pradejo zaibiskai viska greitinti....nes as jau svirduliuoti pradejau
.....kunigas pradejo greitai priesaikos zodzius man sakyti,kuriuos as turejau kartoti....o as negaliu ne zodzio pasakyti.....nu NE ZODZIO...
Uzsidengiu puokste veida...pasiziuriu i saviskio bukle:tas irgi verkia.....palaukiam puses minutes....kol as kiek imanoma susikoncentruoju ir siaip ne taip islemenu priesaika....maniskis turejo po jos zieda mauti...tai jis pradejo man kaip varzta sukti
.....suko suko kol iki galo uzsuko
....tai tuo metu galvojau mintyse:jezau man reikia kaip nors geriau zieda uzdeti
.....tai kai laikiau zieda prie maniskio pirsto ir gavau jau leidima mauti....tai su tokia inercija uzdejau...kad juoktis tevai pradejo
Na o po tos ceremonijos viskas buvo gerai....kalbejimo dovana sugrizo,maudimas pilve dingo
Reziume: pagalvokit ar jums patinka ir tinka tokie oficialuimai....as antra karta ne uz ka nesutikciau....
Tuokemes su vyru tik baznycioje....ceremonija turejo 20-30 min trukti....o uztruko tik gal 10min

Na o po tos ceremonijos viskas buvo gerai....kalbejimo dovana sugrizo,maudimas pilve dingo

Reziume: pagalvokit ar jums patinka ir tinka tokie oficialuimai....as antra karta ne uz ka nesutikciau....
tikrai buna visko

o kai mano drauge tuokesi per ceremonija ji iejo su vestuvine suknele

P.S. laime kad mano drauge saltu nervu nes nezinau ka buciau padarius kai pamatyciau kad per vestuves mano suknele purvina