Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

Pas mus irgi buvo keletas kuriozu:

1.Is pacio ryto negavome geliu man i plaukus is floristes.Ar ji pramigo,ar kas jei nutike buvo,bet nei ragelio nekele,nei duru atidare.Maneme,kad liksiu be geliu plaukuose. Gerai,kad ta pati kirpeja sukavo mama pirma,tai po pusvalandzio laukimo ir nezinios ji pati paskambino ir atsiememe karsta.gif

2.Velavo ta pati floriste padaryti puokste.O velavo visas 3val blink.gif Tai namuose teko pozuoti su roze lotuliukas.gif Iki isvykimo i baznycia buvo like 10min,tai puokstes nebuvo dar,nei mamos (ji lauke kol padarys).Zinoma i baznycia teko veluoti.Jauniki vos koma neistiko doh.gif Buvo streso nemazai.

3.Vezes zmogus,vos manes nenuveze i parduotuve,vietoj baznycios lotuliukas.gif Kelio nezinojo,gal irgi jaudinosi,visgi veze nuotaka blush2.gif Tai pavaziavo ne tuo keliu ir vos ne i parduotuve.buciau galejusi apsipirkti.Paskui manes visi klause,kodel taip keistai vaziavome lotuliukas.gif Nes uz manes vaziavo liudininkai ir tevai - trys masineles. Buvo ir juokinga ir graudu,kai ir taip velavome blush2.gif

4.Per 8 pasiruosimo menesius ismokome sokti valsa pagal enya muzika.Ta muzikele diske nuvezeme muzikantui dar 2menesiams likus iki svntes.Ateina laikas sokti valsa,o muzikantas pareiskia,kad tos dainos neturi,nes pamirso blink.gif
Isiutau nezmoniskai blink.gif Pasakiau,jog isvis nesoksiu lotuliukas.gif Tai pradejo siulyti visokias Rimiskio daineles blink.gif lotuliukas.gif Muzikantui irgi per padus dave mano isterija,tai ieskojo ieskojo ir galu gale rado pradingusi diska.
Pasokome valsa pagal norima muzika blush2.gif

5. 24h darant toki sou irgi muzikanto buvome paprase,kad ijungtu pirma diske esancia daina,pasakeme kokia,o jis ijunge antra blink.gif lotuliukas.gif Visiskai ne ta,kurios reikejo lotuliukas.gif Teko daryti viska pagal kita muzika lotuliukas.gif
Muzikantui vel vyras atrase baudos lotuliukas.gif

Na,buvo buvo ir mums tu kuriozu,bet dabar juos prisimenu su sypsena wub.gif Joks nervas neima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 02 rugpjūčio 2007 - 12:25
sveiki mano vestuves buvo Liepos 28d. tai buvo pati nuostabiausia diena mano gyvenime wub.gif bet nedideli kurioza vistiek turejom, mano vyras turejo nupirkti didele palme ir su ja mana issipirkti is teveliu su zodziais pasiimu dukrele o jus auginkite gelele atvyksta jaunikis ir prisimena kad pamirso gele, islekia tekinas jos parsivezt parsiveza ir... visi apie ja pamirsta atidave mane teveliai ir be geles o ji taip ir liko kampe stoveti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir mano svajonių diena jau įvykusi... Viskas buvo puiku ir labai gražu! o kuriozų, kam jų nepasitaiko...
Vos nelikom be liudininkės (vyro sesuo iš Vilniaus), nes santuoka 13.15 val. numatyta, į rotušę liepta pasirodyti 13.05 val. nu tai pas mane mano pusė jau susirinkusi 12.00 val., nes be jokių ten pagraudenimų organizavom vestuves, 12.30 val. susitikt susitarę tik prie rotušės. Būsimas vyras 12.10 val. rašo žinutę, kad jo sesuo dar tik netoli Alytaus, o dar nesirengus, nesidažius ir t.t. Bet nieko, šaunuolė, per apytikriai 10 min. spėjo į 5 aukštą užlėkt, persirengt, pasidažyt, ir nepavėlavo.
Gamtoje, prie ežero buvom, toks Mergelės akys vadinasi, gražu, pavėsinės, tiltukas į ežerą aplūžęs toks, vaizdas nuostabus... Ar nesugalvosim gi mes ant to tiltuko kadrą gražų padaryt... lotuliukas.gif Slidus tas tiltukas kaip velnias ir išlūžęs, nedaug trūko būčiau undinėle pavirtus ir dar naujai iškeptą vyrą su savim nusitempus į gelmes... lotuliukas.gif
Atsakyti
O mums ziedu nepadare ax.gif
Data vis atkelinejo, isvakarese buvo paskutinis terminas, tai nuejus pasake, kad bus kita pirmadieni tikrai tikrai ir dar sugebėjo paklausti, ar tikrai vestuves jau si savaitgali biggrin.gif
Pykcio pagauta norejau stikla ten isdauzti, bet sveikas protas sulaike blush2.gif
Blaiviai pamaste nusprendem, kad ne del ziedu tuokiames, o del musu meiles, ir susitarėm su pardavėjom, kad dabar ceremonijai imam klasikinius ziedelius, paskui juos grazinam atgal i parduotuve wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveja: 14 rugsėjo 2007 - 23:54
QUOTE(laisveja @ 2007 09 15, 00:53)
Data vis atkelinejo, isvakarese buvo paskutinis terminas, tai nuejus pasake, kad bus kita pirmadieni tikrai tikrai ir dar sugebėjo paklausti, ar tikrai vestuves jau si savaitgali  biggrin.gif
Pykcio pagauta norejau stikla ten isdauzti, bet sveikas protas sulaike blush2.gif
Blaiviai pamaste nusprendem, kad ne del ziedu tuokiames, o del musu meiles, ir susitarėm su pardavėjom, kad dabar ceremonijai imam klasikinius ziedelius, paskui juos grazinam atgal i parduotuve  wub.gif

Nu jau cia tai geras....Kaip zmones tokie neatsakingi. Nemokekite visos kainos uz juos. Juk per tam tikra laika nesugeba padaryt, siaubas.... doh.gif
Atsakyti
Na pas mane viskas per vestuves praėjo sklandžiai, tačiau ko mažiausiai tikėjausi, o tiksliau pasakius visai nesitikėjau atsitiko toks dalykas.. smile.gif Atvažiavom į bažnyčią, svečiai jau buvo susirinkę ir laukė viduje. Mes, visas pulkas ir kunigas dar trumpam susirinkom prie bažnyčios aptart likusias smulkmenas ir staiga iš bažnyčios išeina mano mama ir klausia kunigo,kur vargonininkė, nes jai pasirodė, kad žmogus per tyliai sėdi jeigu ten ir būtų g.gif Kunigas kaip niekur nieko klausia "Tai kas jos nėra?",nueina į vidų pažiūrėt ir aišku nebuvo.. smile.gif Tai mes tada dar palaukėm kokias 5 min. lauke su viltim, kad gal ateis kas nors,bet aišku neatėjo,kunigėlis nubėgo į kleboniją skambint jai ir sugrįžęs pareiškė "Kad vargonininkė šiandien turėjo daug reikalų ir neatvažiavo" blink.gif nors prieš vestuves buvo ne kartą paklausta ar tikrai bus žmogus, kuris pagros vargonais. Nu ka, nėra, tai nėra. Veda tėvelis mane per bažnyčią, tylu taip aplinkui, net nesmagu pasidarė, o jis nepasimetęs niūnioja po nosim sau tą vestuvių maršą, tai nors tiek pralinksmino biggrin.gif
Iš pradžių labi susinervinau dėl viso šito, kad žmonės taip neatsakingai elgiasi, bet paskui galvoju,ai.. nesuksiu sau galvos smile.gif
Atsakyti
o man tai vestuves irgi kaskaip su mazu kuriozu. gal cia taip turi but lotuliukas.gif kiekvienoms nuotakoms staigmeneles suruosia. nervukus patampo. tai zodziu rytas prasidejo nuo kirpyklos, ten biskuti nervu suejo bet tiek to. gristu cia jau as is kirpyklos liko pusvalandis apsirenkt ir fotografo sulaukst. atejo pamerge padet apsirenkt iki puses apsirengusiai atbega broliukas mano ir sako tu zinai kad pas tave kitas fotografas atvaziavo. tai akys ant kaktos issoko, pagalvojau kas dar manes laukia. doh.gif bet nieko kai suzionojau kas per fotografas pakeite mano uzsakyta tai buvau begalo laiminga ir sypsena ir nuotaika pasidare thumbup.gif
Atsakyti
laaaaaaaaaabai linksma tema. Viskas gerai kas gerai baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(demoniuke @ 2007 09 16, 14:05)
atejo pamerge padet apsirenkt iki puses apsirengusiai atbega broliukas mano ir sako tu zinai kad pas tave kitas fotografas atvaziavo. tai akys ant kaktos issoko, pagalvojau kas dar manes laukia.  doh.gif 

o kodel uzsakytas neatvyko? g.gif
Atsakyti
Na as ir jau sigrizusi po visu meduciu pasidalinsiu ispudziais smile.gif
baisiai kazkokiu kuriozu nebuvo:
1. Is vakaro planavom su pamergem puosti baznycia, su kunigu viskas buvo sutarta, nuvaziuojam (o iki baznycios 40 km vaziuot nes uz miesto...) o ten kunigelis atsiprasineja ir sako, kad siandien neleis puosti baznycios, nes rytoj valanda iki musu vestuviu turi gedulingas misias - metines kai kazkas mire... sake tarkites su baznycios valytoja. Radom ta valytoja, o ji lenke ir lietuviska anei bum bum, o mes aisku lenkiskai lygiai tiek pat kertam lotuliukas.gif seip ne taip bendrom jegom susisnekejom doh.gif ir sutarem, kad ryte po tu misiu ji pades puosti...
2. Mano vestuvinis tortas, kuris turejo buti svlnios spalvos - sampaninis, gavosi beveik oranzinis. Labai gaila mamos, nes ji vaziavo jo pasiimti, jai sokas, o as jai aiskinu, kad ne tortuose laime smile.gif buvo ne toks kokio norejau, bet uztat skanus thumbup.gif
3. nzn ar cia kuriozas, bet per pati baliu pas mus nebuvo jokiu tostu sakymo, tiesiog nebuvo tam laiko thumbup.gif sokom, dainavom, zaidem zaidimus, kad sveciai net neprigere issiskirste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 09 14, 22:53)
Data vis atkelinejo, isvakarese buvo paskutinis terminas, tai nuejus pasake, kad bus kita pirmadieni tikrai tikrai ir dar sugebėjo paklausti, ar tikrai vestuves jau si savaitgali  biggrin.gif
Blaiviai pamaste nusprendem, kad ne del ziedu tuokiames, o del musu meiles, ir susitarėm su pardavėjom, kad dabar ceremonijai imam klasikinius ziedelius, paskui juos grazinam atgal i parduotuve  wub.gif

toki juvelyra tik susaudyti...koks nieksas...nezinau ka jam buciau padarius tavo vietoj blink.gif
Atsakyti
pas mus irgi buvo šokių tokių kuriozų:
1. sesuo užmiršo taures paimti, tai mums teko gerti iš plastmasinių puodukų doh.gif truputį papykau, nes nuotraukose nekaip atrodė schmoll.gif na, bet nieko rolleyes.gif
2. kai MB nešė mane pro CMB duris ant rankų, nutraukiau jo gėlytės užsegimą, tai brangusis visą laiką vaikščiojo įsidėjęs gėlytę į kairę kišenę, lyg nevedęs būtų doh.gif
3. vienas draugelis prisilakė ir nevalingai spjaudės visur, kur papuola doh.gif lotuliukas.gif buvo juoko visam vakarui, nes jis prabudęs pamatė, kd mes jam seilinuką užkabinom lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet visi kuriozai visai nesugadino nuotaikos wub.gif
Atsakyti