Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

nesekmes smile.gif limuzinui nuleido padanga, o kol bandem patekti i degaline jos pripust, jis ivairavo i mikriuka.. liudininkams vejas isplese vestuviu scenarijus.. jaunasis nelaimingai pateike liudininkei su batu i veida bandydamas pozuoti "genialiai" fotografo minciai.. bet visgi vestuves buvo nuostabios ir viskas baigesi gerai
Atsakyti
Na, kuriozu nepavadinciau. Imone, kurioje uzsakiau vestuviu torta, tiesiog eme ir isdure. Uzsakiau, palikau 50Lt uzstata. Patys pasisiule pristatyti. Visa diena praejo super, tik atvyke i kavine neradom torto cray.gif

Kadangi tortas buvo uzsakytas tikrai didelis, tai daugiau jokiu saldumynu nebuvo. Tai likom isvis be jokiu saldumynu verysad.gif

Jokiu budu nepasitikekite MAŽOJI RAGAINĖ, H. Radzivilovienės IĮ. Niekad nemaniau, kad gali taip isdurti ir sitaip pavesti tokia svarbia proga gun_bandana.gif
Atsakyti
o as vestuviu ryta likau be geliu.mano gelininke nusprende,kad mano vestuves sestadieni,o ne penktadieni.nors buvo uzsirasius teisingai.tai pakeliau ant koju draugus,tie draugai savo draugus,surado man kur ji gyvena isverte is lovos ir nuveze man puokste daryt,o ta dar lauke ,kol jai tekejai geles atves.finalas toks,kad tie patys draugai atveze man geles paskutine min.mazas gelites i plaukus jau pati susikisau,vaziuodama masinoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2007 06 20, 19:58)
o as vestuviu ryta likau be geliu.mano gelininke nusprende,kad mano vestuves sestadieni,o ne penktadieni.nors buvo uzsirasius teisingai.tai pakeliau ant koju draugus,tie draugai savo draugus,surado man kur ji gyvena isverte is lovos ir nuveze man puokste daryt,o ta dar lauke ,kol jai tekejai geles atves.finalas toks,kad tie patys draugai atveze man geles paskutine min.mazas gelites i plaukus jau pati susikisau,vaziuodama masinoj lotuliukas.gif

bet finale labai graziai atrodei ir tavo puikste atrodo puikiai thumbup.gif gaila kad tiek nervu buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 20, 22:08)
bet finale labai graziai atrodei ir tavo puikste atrodo puikiai thumbup.gif gaila kad tiek nervu buvo  4u.gif

aciu blush2.gif
Papildyta:
tiesa dar viena atrakcija,kad as nakti per savo vestuves parvairavau musu masina. vaizdas geras lotuliukas.gif jaunoji uz vairo namo vaziuoja,jaunikis sone biggrin.gif pilna bagazine degtines,kas liko[o liko ne mazai].l
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 06 20, 22:47)
Na, kuriozu nepavadinciau. Imone, kurioje uzsakiau vestuviu torta, tiesiog eme ir isdure. Uzsakiau, palikau 50Lt uzstata. Patys pasisiule pristatyti. Visa diena praejo super, tik atvyke i kavine neradom torto  cray.gif

Kadangi tortas buvo uzsakytas tikrai didelis, tai daugiau jokiu saldumynu nebuvo. Tai likom isvis be jokiu saldumynu  verysad.gif

Jokiu budu nepasitikekite MAŽOJI RAGAINĖ, H. Radzivilovienės IĮ. Niekad nemaniau, kad gali taip isdurti ir sitaip pavesti tokia svarbia proga  gun_bandana.gif

Nepatikesit, va sita bajeri ir mes patyrem. ax.gif
Zodziu situacija tokia:
As buvau liudininke drauges vestuvese. Penktadieni pavakary susirinkom visos pamerges+as vaziuoti puosti sales sventei. 4u.gif Dar uzsukome kaiptik paimti mano dovanos - torto (5kg), kad iskart nuvestume i sale, nes ten yra dideli saldytuvai, ir ka jus manote - mano torta atidave kazkam kitam, doh.gif kuris akis plesydamas konditerei aiskino, jog cia jo tortas. priminsiu, veiksmas vyksta vestuviu isvakarese.
Taigi sedim dabar su merginom ir galvojam, kaip cia jaunajai pasakyti, nes tai vienas is pagrindiniu tortu. Nusispjoviau tris kartus ir skambinam jai. O ji, vargse, apsiverkusi pakelia rageli, klausiam, kas yra. Pasirodo, jos mama taip pat uzsake torta Mazojoj Ragainej (as kitoj tortainej uzsakinejau), ir jo net neiskepe!!!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
taigi penktadienio vakara neturim ne vieno torto. Aciu Dievui, kad bendros merginu pastangos padejo issisukti is situacijos. Jaunajai torta kepe pati ragaines seimininke per nakti, ir jau devinta ryte pristate i namus, o mes tiesiog radom labai gera, kuklia, ir pigia kepyklele Sevcenks gatveje (ten ir mergvakario torta per viena diena padare), kurie taip pat nakti iskepe torta ir puse devyniu jau galejome paimti.
Viskas gerai, kas gerai baigiasi, taciau del tokiu dalyku, kiek nervu sugadinta....
Graziu visiems svenciu!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir nuotykiai buna per tas vestuves.. doh.gif
Geriau jau butu be tokiu nuotykiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 20, 22:08)
bet finale labai graziai atrodei ir tavo puikste atrodo puikiai thumbup.gif gaila kad tiek nervu buvo  4u.gif

o kur butu galima paziureti tavo nuotraukytes ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 21, 09:51)
o kur butu galima paziureti tavo nuotraukytes ?  blush2.gif

O tai tau doh.gif as juk cia apie inrisa rasiau ir inrisai o mano vestuves dar tooli smile.gif
Atsakyti
ziuriu Mazoji ragaine tai cia "pasizymejusi"..
o as ten issirinkau torta darytis sad.gif
reisk ieskotis vel.. g.gif
Atsakyti
kai pagalvoju, tai pas mus juokingiausios akimirkos buvo CMB. Mes ten prisistatem laiku, papasakojo mums viska, kasir kaip bus.. laukiam - mus pirmu po pietu ta diena tuoke, atlekia moteriske, saukia, kad jau cia viskas, einam, einam.. prieinam mes prie laipu, ji vel atlekia ir mus stabdo, tipo dar neikit.. fotografas ta proga praso, kad paliptume ant laipteliu - nufotografuos.. mes tik zingsni ir vel ji atlekia saukdama, kad mes dar negalim eit.. galu gale nukeliaujam tuoktis.. viskas vyksta gana sklandziai, nueinam pasirasyti, man parodo, kur deti parasus, perduodu tusini vyrui, ji stovi ir ziuri tusciom akim, vyras nuosirdziai raito parasa virs manojo ir ruosiasi ir antrom lape lygiai taip pat pasirasyti, ji perbala visa, griebia savo tusini ir rodo jam, kad ne ten pasirase - finale, vestuviniame filmukyje vyras isdidziai deda tris parasus.. negana to ta varna pamirso, kad mums reikia gelytes persegti ir tai paskelbia jau kai ceremonija baigiasi ir mums atiduoda santuokos liudijima..
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2007 06 21, 12:01)
ziuriu Mazoji ragaine tai cia "pasizymejusi"..
o as ten issirinkau torta darytis sad.gif
reisk ieskotis vel.. g.gif

Jei dar turi laiko, tai tikrai rekomenduociau kazkur kitur susirasti. Tikrai nelinkeciau tokio "siurprizo" kaip kad man jie padare schmoll.gif
Atsakyti