Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

Nu zodziu, smagumelis!! Nu ir istorijos, kokie ciudai...Dvi dienas darbe neturedama kas veikti, skaitinejau visas sitas istorijas - oi kaip juokiausi..smile.gif bet tuo paciu, kiekviena karta skaitydama vis nauja istorija, su baugu galvodavau "oi dieve brangus, kad tik man taip nebutu..", nes manes si svente laukia jau rugpjucio 18 diena. Bet supratau dar viena dalyka - i viska ziureti kuo paprasciau, pasistengti neisterikuoti (man budinga atvirksciai..), nes tada dar labiau susigadinsi savaja svente..o ka kalbeti apie kitu nuotaikas.
Kai atsoksiu savasias, butinai parasysiu visus vykusius kuriozus. O ju turetu buti..tuo net neabejoju:)
Atsakyti
man tai atrodo, kad tokie dalykeliai kaip tik pralinksmina visus baliauninkus, zinoma, isskyrus tuos atvejus, kai kas nors susizaloja ar dar kas nelabai linksmai gaunasi...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisiklykiau beskaitydama lotuliukas.gif ypac istorijas apie nuotaka, uzsokusia atsisakiusiam ja nesti jaunikiui ant nugaros ir apie 70m. anyta, pagavusia jaunosios puokste thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaubas kazkoks .... doh.gif teko dalyvauti vestuvese bet tokiu kuriozu kaip cia Jus rasote nera buve...
Isvada Jus visos cia rasiusios labai stiprios nes man taip ir visi mirtu nuo mano isterijos ir rekimo verysad.gif
Atsakyti
O as tai grazuole is to susijaudinimo vestuvinio buvau pamirsus kurioj vietoj nuomavimo punktas su visa uzsisakyta suknia lotuliukas.gif Sveciai laukia, o jaunoji suknios iesko ir zinai, kad laiko visai nera-tuo labiau niekas neatsigamina biggrin.gif
Elektra dingus buvo sokiu ikarsti, tuoletas patvines blink.gif O as su pusciausia suknia tarp tu skysciu-ir suknia saugok ir dar reikala daryk lotuliukas.gif
Turejom sveciu is uzsienio, buvo neprate prie lietuvisku gerimo tempu biggrin.gif Visi tik po stikliuka po stikliuka kaip tradicines vestuvese drinks_cheers.gif Reikejo komos busenoj vyrui visus uzseniecius tampyt ir tvarka palaikyt doh.gif Dar poros susipyko ir santykius aiskintis pradejo vidury sales biggrin.gif Tai paskui ne vestuvines juostos nenorejo ziuret mirksiukas.gif Oi tektu paraudonuot lotuliukas.gif
Bet siaip viskas ciki buvo thumbup.gif Ant to suolo vienas ant kito netradiciskai issitiesem, tai paskui is senesniu zmoniu biski bart gavau-kaip gi sitaip, taigi atseit kitaip reikejo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
... na, tada ir aš apie savo dienelę papasakosiu.
Vestuves planavom patys be jokių tradicijų, tik gražią ir linksmą dieninę dalį ir vakarienę 20-čiai žmonių.

Diena (ankstus rytas) prasidėjo Palangoj, po poros valandų fotosesijos išvažiavom į Kauną "ženytis". MB už vairo, aš šalia. Kelias netrumpas, veikt nėra ką, sugalvojom visiems "paslaugų teikėjams", su kuriais tarėmės paskambinėt: ar viskas, gerai, ar visi mūsų pasiruošę laukia?

Pirmiausia jachtos kapitonui: sako - "ne, jūsų jachtos kur norėjot nebus (tokia balta su didelėmis baltomis burėmis)", bus kita (tokia tamsi medinė "caro maro" laikų)... Padėjom ragelį, nusiraminom, bala nematė.
Tada skambinam fotografui, turėjusiam Kaune mus fotografuot: sako - "kaip? Aš tai jūsų neprisimenu, mes tikrai tarėmės?? doh.gif ". Na, vyras jam papsakojo, kas mes tokie. Prisiminė. O jis Alytuj gyvena blink.gif Aš sėdėjau toj mašinoj ir negalėjau patikėt unsure.gif . Bet fotografas "maladėc" - šoko į automobilį ir atrūko į Kauną. Prie bažnyčios pasirodė gal 5 min vėliau už mus tongue.gif

Bažnyčios ceremonija vėlavo pusvalandį. Stovim: aš prie durų mano išrinktasis prie altoriau, svečiai susėdę, visi laukiam... nieko. Pasirodo mūsų kunigėlis kitą ceremoniją ant stogo (Prisikėlimo bažnyčios) veda. O už manęs jau kita vestuvė renkasi, mano tėtis bando paaiškinti ir aniems situacią...

Vakarop vos sulipus į jachtą pradėjo pilt kaip iš kibiro (čia tai pasisekė, nes visą dieną iki tol važinėjom su cabrio). O jachtoj vietos buvo daug, net man atskira kajutė, tai spėjau ir numigt valandėlę..

Atplaukėm į restoraną, o ten kanalizacija patvinus doh.gif , salėj kvapelis nieko malonaus nepriminė blink.gif Kadangi išsigiedrijo, tai visus stalus ir vaišes padavėjos išnešė į terasą.

Dar, nuo karščio, trijų aukštų tortas visą vakarą po truputi sviro kaip Pizos bokštas, bet už tai labai skanus buvo tongue.gif

Nė vienas iš šių atsitikimų nuotaikos nesugadino. Mes jau buvom nusiteikę dėl nieko nestresuot. Čia manau vienintelė išeitis (jei tik, žinoma, kokia tikra nelaimė neatsitinka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 03 gegužės 2007 - 11:48
QUOTE(ritavi @ 2007 03 25, 21:26)
gal  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mums tai tik i nauda buvo  lotuliukas.gif

nu cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o pas musu vestuviu diena viskas vyko labai sklandziai ir pagal plana, tik baznycioje kai kunigas pamoksla sake, pirmasis pabrolys nualpo ir po to dar viena pamerge, ir dar vienai bloga pasidare, tai kaip ir visi kuriozai. tas vaizdas kai nualpo pabrolys ir po jo dvi pamerges, yra nufilmuota, tai butu galima i lalaila siusti, gerai atrodo, viens po kito nukrenta ax.gif
bet viskas gerai baigesi, pasedejo ir praejo. buna, kad zmones negali ilgai baznycioje stoveti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2007 05 03, 16:56)
o pas musu vestuviu diena viskas vyko labai sklandziai ir pagal plana, tik baznycioje kai kunigas pamoksla sake, pirmasis pabrolys nualpo ir po to dar viena pamerge, ir dar vienai bloga pasidare, tai kaip ir visi kuriozai. tas vaizdas kai nualpo pabrolys ir po jo dvi pamerges, yra nufilmuota, tai butu galima i lalaila siusti, gerai atrodo, viens po kito nukrenta ax.gif
bet viskas gerai baigesi, pasedejo ir praejo. buna, kad zmones negali ilgai baznycioje stoveti ax.gif

juk dazniausiai jaunasisi alpsta, o ne pabroliai su pamergem lotuliukas.gif lotuliukas.gif matai jie daugiau uz jus jaudinos tongue.gif
Atsakyti
papasakosiu ka pamenu ir as,veiksmas vyko Vilnius -Kaunas:
prasidejo is vakaro, skambina busimasis is savo tevu, sako labai man blogai, temperatura baisiai auksta ir t.t.....paskui ragelyje is mano puses ilga pauze, as galvoju kas cia ir kaip, o jam dabar po daug metu atrodo labai juokinga, atseit as pagalvojau kad busimasis tepa slides biggrin.gif
Ryte musu liudytojui nematant,kazkas pajuokavo ir pripyle i toniko buteli gino, zmogus visa kelia Kaunas-Vilnius intensyviai malsino troskuli, diena buvo baisingai karsta, na baznycioje jis atrode super pamaldziai, klupedavo ilgiau uz visus pamaldziai sudejes rankeles ir ritmingai svyravo i kaire ir desine blush2.gif dabar ima juokas, tada norejosi verkti smile.gif
Santuokos rumuose mus surase vyriskis. Kazkas su gera nuotaika paklause jo kodel negaletu liudytojais pabuti du vyrai biggrin.gif Na reakcija jo buvo netiketa, israudo visas, suprakaitavo, isbere visus priklausancius zodzius greitakalbe ir dar apreke ta klausinetoja. Kazkaip nepatogiai pasijutome, gal netycia buvo uzgauta jautri vietele, tipo tikra meile tik tarp vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus tai viskas praejo graziai ir sklandziai, tik viena kurioza ir mes turejom, kai antra vestuviu diena mane buvo pusbrolis pavoges biggrin.gif Kai vyras jau sugalvojo mane issipirkt, susizinojo pas mano mama pusbrolio telefona ir skambina! Visas bajeris,kad jis velniai zino kam prisiskambino ir to nesuprato lotuliukas.gif Pokalbis vyksta taip: vyras klausia- kur esi? ats.- turguj! vyras- aaaa, turiu buteli , ar domina? ats.- domina! vyras- dar maiseli pinigu! ats.- oooo! vyras- noreciau jaunaja issipirkt! ats.- kaaaa? vyras- cia Rolandas? ats.- NE! biggrin.gif Kai pasake, kad turguj, tai galvojo, kad juokauja, kad tipo pardavines mane lotuliukas.gif Kai skambino antra karta, tai pirmas klausymas buvo ar cia Rolandas?
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2007 05 28, 21:50)
Pas mus tai viskas praejo graziai ir sklandziai, tik viena kurioza ir mes turejom, kai antra vestuviu diena mane buvo pusbrolis pavoges biggrin.gif  Kai vyras jau sugalvojo mane issipirkt, susizinojo pas mano mama pusbrolio telefona ir skambina! Visas bajeris,kad jis velniai zino kam prisiskambino ir to nesuprato lotuliukas.gif Pokalbis vyksta taip: vyras klausia- kur esi? ats.- turguj! vyras- aaaa, turiu buteli , ar domina? ats.- domina! vyras- dar maiseli pinigu! ats.- oooo! vyras- noreciau jaunaja issipirkt! ats.- kaaaa? vyras- cia Rolandas? ats.- NE! biggrin.gif  Kai pasake, kad turguj, tai galvojo, kad juokauja, kad tipo pardavines mane lotuliukas.gif Kai skambino antra karta, tai pirmas klausymas buvo ar cia Rolandas?

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti