Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(Gi_de_R @ 2006 10 26, 07:46)
Hi, smagu taip prisiminti kuriozus, aisku, po kurio laiko  biggrin.gif Pas mane irgi buvo vienas, kuris tuo metu visai neatrode juokingas ...bet dabar vsiai nieko  biggrin.gif Mes kai buvome baznycioje, klausemes kunigo...Tik kad babach kazkas uz nugaru, lyg puodai kokie kirsu, taip su aidu tokiu, na kaip baznycioje  lotuliukas.gif as su vyru aisku nei krust, toliau i kuniga spoksom..o va pabroliai, tai sake visi alei vieno uzsisuke spoksojo  lotuliukas.gif pamirso, kad vestuves vyksta net  lotuliukas.gif O pasirodo, ten issikrido musu balandeliai paruosti, nukrito narvelio dugnas doh.gif

jauciu pulkui tikrai linksma buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
per mūsų vestuves buvo kuriozas toks lyg ir... g.gif
kai svečiai sustojo ilgiausių metų dainuoti, anyta pagriebė iš muzikantų mikrofoną ir garsiau už visus užtraukė doh.gif džiaugiausi, kad ji ne mano giminaitė. cool.gif nelabai smagu buvo... draugai ir dabar per dantį jį patraukia.
o kitas nelabai malonus dalykas ir kuriozas buvo, kai anyta pradėjo rodyti visiems albumą, kuriame buvo vyro fotkės nuo vaikystės ir pan. ir pridėjusi jo tėvo laidotuvių foto... tai cool.gif nerealiai susinervino.
o kadangi anyta našlė, nulėkė jaunosios (t.y. mano) puokštės gaudyti ir ją pagavo... nors jai apie 70 metų...

tai va, visi kuriozai vestuvėse su anyta susiję...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 27 spalio 2006 - 12:04
Muminuk, tau laaaaaaabai pasiseke su anyta biggrin.gif
Atsakyti
Jo, as irgi taip pasakyciau wink.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvių kuriozų epicentras - anyta. doh.gif Visus į šuns dienas išdėjo.. per tostą tėveliam prie stalo nėjo... naktį miegot vieta netiko, mat ponia kartu su jaunaisiais norejo vaziuot miegot lotuliukas.gif visa meniu išlazdavojo... Nenoriu net prisimint... antrą vestuvių dieną mane ir vyrą nenormaliais išvadino... bash.gif
Atsakyti
Geras kuriozas įvyko ne per mūsų, per pažįstamų vestuves, bet vis vien papasakosiu... gal kai kam pamoka bus... smartass.gif biggrin.gif
Tai gi jaunieji užsigriebė tradiciškai dvi dienas švesti... Rado vietą šventimui, sukvietė svečius, operatorių, fotografą, muzikantus... Na rodos viskas PERFECT..
Šventei tik įsivažiavus, vos po dvyliktos, muzikantai pradėjo vyniotis manatkes devil.gif doh.gif Mat jaunikis žalias, be patirteis nesusitarė su muzikantais. Tie pasakė savo kainą 1000Lt, jis pasakė kur kada atvažiuoti ir kaip ir viskas. Bet pas tuos muzikantus tik VIENAS vakaras 1000Lt kainuoja. doh.gif Jaunieji, pišlys vos ne su ašarom ėmė maldauti, kad liktų, kad damokės ir t.t. Bet muzikantai ant rytojaus jau kitam Lietuvos gale turėjo groti kitose vestuvėse.. Tad vos išprašė
iki 2:30 pasilikti. blink.gif O po to jau gelbėjo iš kažkur suveiktas magelis su visokiom YVOM biggrin.gif lotuliukas.gif
Va kaip būna.
Atsakyti
na mes tai turejome kurioza toki - sokam jau vakae visi normaliai linksma.... po to mes su vyru lauke kazka veikeme kas soko kas kur - tik girdime kraujas kazkas panasaus - ot keista pasidare, ir kazaip uz keliu minuteliu isvese viena baliauninka i ligonine siuvimui blink.gif pasirodo jis kele pamerge - kazkoki zaidima zaizdamas - ir paslydo tiesiai ant plyteliu krito aukstelnikas doh.gif doh.gif . zodziu rezultatas - praskeltas ntakis + 3 siules. bet nieko daktaras tik pasake _ jei butu neisgeres skaumas butu didesnis o dabar g.gif dabar. tai va ryte jis atrode nekaip bet sako kad prisimins visa gyvenima smile.gif
Atsakyti
Netycia uztikau tokia tema ir pagalvojau reik pasidalint savo kaip fotografo kuriozais, vienas tai iki siol istriges biggrin.gif. Na fotografuoju pati baliu, jaunikis nueme kojaraisti nuotaikai, pabrolei issirikiavo gaudyt, jaunasis nusisuko, meta, as pykst, bet kojaraistis per aukstai praskrido ir nieks nepagavo. pagalvojau etc bereikalingas kadras. Na paeme meta antra kart, dabar jau zemiau, stoviu atsisukes nugara i jaunaji, sone, veidu i pabrolius, jie issirikiave, jis meta as pykst pykst, i jauciu kad kazkas netaip. pasirodo mete keliaraisti ir jis uzkrito man ant blykstes. Kad zinotumet kaip visi juokese, stoviu sau su fotoaparatu rankoj o ant blykstes kaba kelairaistis lotuliukas.gif . visi krito vietoj is juoko.Visa vakare man trauke per danti , nes pats nesu vedes (aciu dievui biggrin.gif) tai visi sake eis kitais metais pas amne i vestuves fotografuot thumbup.gif . mat kaip buna kuriozu, net ir tokiu linksmu.
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 11 05, 23:06)
Netycia uztikau tokia tema ir pagalvojau reik pasidalint savo kaip fotografo kuriozais, vienas tai iki siol istriges biggrin.gif. Na fotografuoju pati baliu, jaunikis nueme kojaraisti nuotaikai, pabrolei issirikiavo gaudyt, jaunasis nusisuko, meta, as pykst, bet kojaraistis per aukstai praskrido ir nieks nepagavo. pagalvojau etc bereikalingas kadras. Na paeme meta antra kart, dabar jau zemiau, stoviu atsisukes nugara i jaunaji, sone, veidu i pabrolius, jie issirikiave, jis meta as pykst pykst, i jauciu kad kazkas netaip. pasirodo mete keliaraisti ir jis uzkrito man ant blykstes. Kad zinotumet kaip visi juokese, stoviu sau su fotoaparatu rankoj o ant blykstes kaba kelairaistis  lotuliukas.gif . visi krito vietoj is juoko.Visa vakare man trauke per danti , nes pats nesu vedes (aciu dievui biggrin.gif) tai visi sake eis kitais metais pas amne i vestuves fotografuot  thumbup.gif . mat kaip buna kuriozu, net ir tokiu linksmu.

nu prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 27, 11:57)

o kadangi anyta našlė, nulėkė jaunosios (t.y. mano) puokštės gaudyti ir ją pagavo... nors jai apie 70 metų...

sitas geriausias thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 27, 12:57)
per mūsų vestuves buvo kuriozas toks lyg ir...  g.gif
kai svečiai sustojo ilgiausių metų dainuoti, anyta pagriebė iš muzikantų mikrofoną ir garsiau už visus užtraukė  doh.gif džiaugiausi, kad ji ne mano giminaitė.  cool.gif nelabai smagu buvo... draugai ir dabar per dantį jį patraukia.
o kitas nelabai malonus dalykas ir kuriozas buvo, kai anyta pradėjo rodyti visiems albumą, kuriame buvo vyro fotkės nuo vaikystės ir pan. ir pridėjusi jo tėvo laidotuvių foto... tai  cool.gif  nerealiai susinervino.

gal ji sitekejo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2006 11 03, 13:48)
Mūsų vestuvių kuriozų epicentras  - anyta.  doh.gif  Visus į šuns dienas išdėjo.. per tostą tėveliam prie stalo nėjo... naktį miegot vieta netiko, mat ponia kartu su jaunaisiais norejo vaziuot miegot lotuliukas.gif visa meniu išlazdavojo... Nenoriu net prisimint... antrą vestuvių dieną mane ir vyrą nenormaliais išvadino... bash.gif

viespateliau svenciausias!!! blink.gif doh.gif sitai bobai reikejo pasakyt jau po pirmo jos bajerio: prasom uzsikisti ir savo durnas mintis pasilaikyti sau, nes mums visai neidomu, arba galit vaziuoti ten, kur jums patiks labiau! nu jau as tai neistverciau ir nesitaikstyciau. isdeciau pasivedus ja toleliau, ka manau, ir jei ji supyktu arba net isvaziuitu buciau tokia laimiga, kad as laimejau thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti