Oj, ne tikrai užtrauktukam nereikia. Ypač jei moheris. Taigi jis tamposi lengvai
Net ir žydrai suknutei, kur nėriau vąšeliu, jokių užsegimų nedariau. Pasiduoda mezginiai, nėriniai apsirengimui laisvai
labai idomiu ideju yra... kai lauksiuos butinai cia uzsuksiu ir kazka nusimegsiu. man taip grazu kai pamatau nescias moteris su megstais rubeliais, atrodo tokios siltos, saugios
Niuma, ar toks siūliukas būtų geras?
Geras manau Pagrinde tas plonytes moherinukes ir mezga iš tokios storio siūliuko
Tik daugiau apie jas gal paklausinėk suknelių arba moherio temoj. Nes aš neesu mezgus tų kliošinių moherinių suknučių. Kaip tik suknelių temoj dabar Capricorn vieną nesudėtingą raštelį detaliai išsiaiškino. Gali pabandyt toj temoj pasiskaitinėt ir informaciją susirinkt iš daug žinučių
Tik daugiau apie jas gal paklausinėk suknelių arba moherio temoj. Nes aš neesu mezgus tų kliošinių moherinių suknučių. Kaip tik suknelių temoj dabar Capricorn vieną nesudėtingą raštelį detaliai išsiaiškino. Gali pabandyt toj temoj pasiskaitinėt ir informaciją susirinkt iš daug žinučių
QUOTE(niuma @ 2009 11 16, 16:30)
Labai dailūs mezginukai, man ta tunika ypač dailiai atrodo.
O čia mano darbelis būsimai mamytei:
Gal Čia yra mezgėjėlių kurios mezga mezgimo mašina,ieškau ,kaune ar aplink kauną kas gali pamokyti megzti mezgimo mašina silver reed.skolinka nelikčiau rašyti per až
QUOTE(panelė Prym @ 2009 11 23, 09:11)
Labai dailūs mezginukai, man ta tunika ypač dailiai atrodo.
Labai grazi, elagantiska suknele . Klausimelis, ar platinai kiek pilvuko srity, ar viskas tiesiai?
Gal kas esatka uzmate maitinancioms?
Man atrodo kad maitinanciai butu patogu su tokiais modeliukais:
idejas galima lengvai galima pritaikyti megztiems modeliukams.
idejas galima lengvai galima pritaikyti megztiems modeliukams.
Kažkaip čia šovė mintis, kad nėra atskiros temos NĖŠTUKIŲ modeliukų. Manau būtų patogu čia rasti visokių grožių būsimom mamytėm.
Tad rodykit auksarankės ka jau esat numezgusios
Kas užmatė interneto platybėse nėštukių modelių schemų, aprašymų - drąsiai čia kelkit
atsiprasau uz skolintas foto..
Tad rodykit auksarankės ka jau esat numezgusios
Kas užmatė interneto platybėse nėštukių modelių schemų, aprašymų - drąsiai čia kelkit
atsiprasau uz skolintas foto..