Gaila, kad shemutes nebuvo. Cia virsus gal megztas virbalais, o apatine dalis vaseliu, nes kazkur toki rasta maciau nerta vaseliu.
Rodos, kad cia panasi shemute :
aš tai mezgu tokią didelę skraistę iš dviejų stačiakampių, o tada juos sujungsiu skersai, nu nemoku paaiškint ir nuotraukos įkelt nemoku , ot visai kokia, jeigu kam įdomu atsiųst galiu į el.paštą.
Rudenine, tavo liemenė nereali - man irgi tokios reikia, juk jau ruduo ant nosies galo tupi...
O kai nebereikės, padėsim kitam kartui.
O kai nebereikės, padėsim kitam kartui.
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 02, 12:00)
Rodos, kad cia panasi shemute :
Man nieko nerodo
Jau intensyviai nešiojamas:
Labai gražus megztukas gal būtų galima raštuko, o gal ir viso megztuko schemutę?
QUOTE(Rudeninė @ 2007 07 27, 13:28)
Labai labai grazu
Dėkui už pagyras
Na megztuką sau tai ilgokai mezgiau, o dukrytei ėmiaus, išėjus į dekretą, laiko daugiau
Na ir raštukas ir schemutė yra iš nuotraukos, pačios sugalvotas-nukopijuotas, nežinau, reiktų mėgint pabraižyt schemutę
QUOTE(sherla @ 2007 08 29, 22:13)
labai panasu ir as baigineju, tik mano megstuko spalva juoda
MEILA ispudingas mezginys ir kaip tu speji ir save ir savo mergyte apmegsti?
MEILA ispudingas mezginys ir kaip tu speji ir save ir savo mergyte apmegsti?
Na megztuką sau tai ilgokai mezgiau, o dukrytei ėmiaus, išėjus į dekretą, laiko daugiau
QUOTE(artita @ 2007 08 30, 07:32)
Labai gražus megztukas gal būtų galima raštuko, o gal ir viso megztuko schemutę?
Na ir raštukas ir schemutė yra iš nuotraukos, pačios sugalvotas-nukopijuotas, nežinau, reiktų mėgint pabraižyt schemutę
QUOTE(Rudeninė @ 2007 07 27, 13:28)
man labai patiko jusus liemene, labai graziai atrodo, noriu paklausti, o kaip jus kakla ir rankoves apmezget? nelabai matosi, lyg paprastomis akimis, jei galit atsakykit, labai jau dailiai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Meila @ 2007 08 29, 16:19)
Labai grazus megztukas, tiesiog tobulas
Kaip jus taip spejat, as nusitverusi paprasta mezgini vos po kelias eilutes numezgu, viena koja supdama lovyte kai migdau, o taip tai visai neprieinu prie mezginio, mazoji is paskos visur eina, viska vercia
Rudeninė labai grazi liemene
As irgi galvoju, kazka numegzt kai baigsiu savo megztuka-bolero
Irgi gerai, trumpas, pilvukas telpa
As irgi galvoju, kazka numegzt kai baigsiu savo megztuka-bolero
Irgi gerai, trumpas, pilvukas telpa