Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

Mano drauges vyresne sesuo istkejo nekalta, po savaites santuokos pirma karta pasimylejo. Kai mes buvom pirmam kurse, ji pas mus i bendrabuti atvaziavo ir pasake, kad susirado meiluzi. Ji prisipazino, kad po 14 metu vedybinio gyvenimo, ji suprato, kad vis tik, kazkas negerai lovoje, ir tik tada, kai pabande su kitu suprato, kad vis tik jaute teisingai. Tai gi dabar ji jau 10 metu ji laiminga su kitu vyru, sako didziausia klaida buvo tuoktis nepabandzius.
Atsakyti
Aš tai nematau čia problemos g.gif Na, jei žmogus tikintis katalikas, besilaikantis bažnyčios taisyklių, tai jis ir vadovausis tais principais. Man juokingiausia būna vestuvės bažnyčioje su baltom suknelėm ir rūtų vainikėliais, kai tos rūtos jau seniai nebeželia doh.gif biggrin.gif Aš tuomet nelabai suprantu tuokimosi vestuvėse prasmės biggrin.gif Atseit bandom vaizduoti didelius katalikus, bet kaži ar širdy tą patį manome g.gif
Atsakyti
[quote=tuktuk,2007 06 30, 12:24]
Aš tai nematau čia problemos g.gif Na, jei žmogus tikintis katalikas, besilaikantis bažnyčios taisyklių, tai jis ir vadovausis tais principais. Man juokingiausia būna vestuvės bažnyčioje su baltom suknelėm ir rūtų vainikėliais, kai tos rūtos jau seniai nebeželia doh.gif biggrin.gif Aš tuomet nelabai suprantu tuokimosi vestuvėse prasmės biggrin.gif Atseit bandom vaizduoti didelius katalikus, bet kaži ar širdy tą patį manome g.gif
[/quote
Dabar jau galime vadintis naujaisiais katalikais biggrin.gif nes jau labai mažai kas vadovaujasi bažnytynių priesaikų ir svarbiausia tai jau nebevadinama nuodeme ar baisiu nusižengimu, keičiasi laikai-keičiasi žmonės...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 07 02, 14:23)
Dabar jau galime vadintis naujaisiais katalikais biggrin.gif nes jau labai mažai kas vadovaujasi bažnytynių priesaikų ir svarbiausia tai jau nebevadinama nuodeme ar baisiu nusižengimu, keičiasi laikai-keičiasi žmonės...

Oficiali Romos Katalikų Bažnyčios pozicija kokia buvo, tokia ir liko - nesantuokiniai lytiniai santykiai yra nuodėmė. Tad gal vertėtų atsikratyti mito, kad Lietuva - katalikų kraštas, o ne "naujaisiais katalikais" vadintis...
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2007 06 29, 13:14]
O jei vyras ne pirmas, anksčiau ar vėliau ateis mintis, kad gal su vyru nr. 5 arba su vyru nr. 27 visgi būtų buvę geriau? Kuriai jau iki santuokos norėjosi nesvarbu, ar su mylimu, svarbu išbandyti, tai ir ištekėjus keliai tiek į kairę, tiek į dešinę atviri.

NU jau nesakyk ,kad keliai tiek i kaire tiek i desine atviri schmoll.gif Nu turiu as tos patirties blush2.gif aisku netokios kaip tu cia minejai ,bet nesakyciau,kad istekejus man norisi ir i kaire ir i desine g.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 06 30, 00:29)
Mano drauges vyresne sesuo istkejo nekalta, po savaites santuokos pirma karta pasimylejo. Kai mes buvom pirmam kurse, ji pas mus i bendrabuti atvaziavo ir pasake, kad susirado meiluzi. Ji prisipazino, kad po 14 metu vedybinio gyvenimo, ji suprato, kad vis tik, kazkas negerai lovoje, ir tik tada, kai pabande su kitu suprato, kad vis tik jaute teisingai. Tai gi dabar ji jau 10 metu ji laiminga su kitu vyru, sako didziausia klaida buvo tuoktis nepabandzius.

Gerai, kad ji turejo pakankamai drasos ir jai visgi kazkada pavyko tai suprasti. O tai butu moteris gyvenimo skonio nepajautus.

Beja, mano vyras man nebuvo pirmas. Ir ne todel, kad as pries santuoka norejau isbandyti. O todel, kad nemanau, jog turiu teketi po keliu men draugystes ir taip pat nemanau, kad jeigu du suauge zmones vienas kitam labai patinka taciau metu metus susilaiko, jie yra pakankamai sveiki seksualine prasme. taigi, praradau as nekaltybe su tuo, kuri mylejau ir jis mane mylejo. bent jau man tada atrode. Nebuvo man gerai lovoj, nors tada as to dar nesupratau. Supratimas atejo tada, kai pabandziau su kitu. Beja, as su juo pabandziau po poros savaiciu draugystes, kuria pradejau tik del to, kad norejau atkersyti buvusiajam. Va tada ir supratau, kad lovoje viskas gali buti kitaip. Dabar sis vaikinas jau 12 metu yra mano vyras ir as labai patenkinta tuo, kas vyksta lovoje. Baisu butu pagalvoti, koks mano gyvenimas butu buves, jeigu buciau 18 metu istekejus uz pirmojo ir tik tada pradejus seksualini gyvenima. Abejoju, ar buciau isdrisus po santuokos pabandyti su kazkuo kitu. Taip ir buciau visa nelaiminga, pikta, nepatenkinta.

Nors kiekvienas turi savo nuomone. tik butu idomu suzinoti, kiek tokiu nekatybes saugotoju pirmai nakciai po 10 metu vis dar yra tureje santykius tik su tuo vieninteliu.
Atsakyti
QUOTE(nnn @ 2007 07 13, 17:30)
Gerai, kad ji turejo pakankamai drasos ir jai visgi kazkada pavyko tai suprasti. O tai butu moteris gyvenimo skonio nepajautus.

Nors kiekvienas turi savo nuomone. tik butu idomu suzinoti, kiek tokiu nekatybes saugotoju pirmai nakciai po 10 metu vis dar yra tureje santykius tik  su tuo vieninteliu.

Jauciu ,kad nedaug g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepasakyciau, kad nori atsikratyti kuo anksciau ...
Senais laikais gal kitaip budavo ... Anksciau ilgai nedraugave - zenydavosi ...
O dabar ateina toks metas kai isimyli jau taip rimtai ir draugauji jau kuri laika RIMTAI (ta prasme jusu santykiams nusimato kazkokia tai perspektyva), tada gali jau ir prarasti nekaltybe ... Tada jau manau skaitos normalu ... smile.gif O siaip tai dabar dauguma jaunuoliu masto realistiskai ir pries vestuves yra linke visapusiskai vienas kita pazinti, net pagyventi pora metu kartu ... Tada santuokai yra duodama daugiau garantiju ...
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 15, 22:31)
Nepasakyciau, kad nori atsikratyti kuo anksciau ...
Senais laikais gal kitaip budavo ... Anksciau ilgai nedraugave - zenydavosi ...
O dabar ateina toks metas kai isimyli jau taip rimtai ir draugauji jau kuri laika RIMTAI (ta prasme jusu santykiams nusimato kazkokia tai perspektyva), tada gali jau ir prarasti nekaltybe ... Tada jau manau skaitos normalu ...  smile.gif  O siaip tai dabar dauguma jaunuoliu masto realistiskai ir pries vestuves yra linke visapusiskai vienas kita pazinti, net pagyventi pora metu kartu ... Tada santuokai yra duodama daugiau garantiju ...

Nu manau, kad su garantijomis sioje sferoje didelio patikimumo nera. Kad ir kaip butu gaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 15, 22:31)
O siaip tai dabar dauguma jaunuoliu masto realistiskai ir pries vestuves yra linke visapusiskai vienas kita pazinti, net pagyventi pora metu kartu ... Tada santuokai yra duodama daugiau garantiju ...

Tik ta "niekšė" statistika kažkodėl sako kitaip. Tas nedidelis procentas žmonių, kurie tuokiasi "nepabandę" iš įsitikinimo (šiais laikais įsitikinimo tam reikia nemenko), skiriasi rečiau.
Papildyta:
praradau as nekaltybe su tuo, kuri mylejau ir jis mane mylejo. bent jau man tada atrode. Nebuvo man gerai lovoj, nors tada as to dar nesupratau. Supratimas atejo tada, kai pabandziau su kitu. Beja, as su juo pabandziau po poros savaiciu draugystes, kuria pradejau tik del to, kad norejau atkersyti buvusiajam.

Čia gal ne į temą, bet ko verta tokia meilė, jei leidi sau keršyti ir dar tokiais būdais? g.gif
Papildyta:
tik butu idomu suzinoti, kiek tokiu nekatybes saugotoju pirmai nakciai po 10 metu vis dar yra tureje santykius tik  su tuo vieninteliu.

Vyresniojoje kartoje tokių pavyzdžių esu tikra, kad nemažai, o jaunimo patirtis ne dešimtmečiais matuojama.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 17, 14:34)
Tik ta "niekšė" statistika kažkodėl sako kitaip. Tas nedidelis procentas žmonių, kurie tuokiasi "nepabandę" iš įsitikinimo (šiais laikais įsitikinimo tam reikia nemenko), skiriasi rečiau.
Papildyta:

Čia gal ne į temą, bet ko verta tokia meilė, jei leidi sau keršyti ir dar tokiais būdais? g.gif
Papildyta:

Vyresniojoje kartoje tokių pavyzdžių esu tikra, kad nemažai, o jaunimo patirtis ne dešimtmečiais matuojama.

1.O kur tu tokius statistiniu duomenis radai?

2. Gaila, bet ne visi mes sugebam buti tokie atlaidus kaip Marija Terese. O gal, kita vertus, ir ne gaila. Gyvent idomiau.

3.Nu nezinau ka ir sakyt. Pagal tavo paaiskinima as priklausau vyresnei kartai. Keista, bet tarp mano draugiu ir biciuliu nera nei vienos, kuri sugebejo suderinti pirmaja nakti su prima naktimi po santuokos. Va todel ir butu idomu suzinoti is kitu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nnn: 20 liepos 2007 - 09:07
QUOTE(nnn @ 2007 07 20, 10:06)
Keista, bet tarp mano draugiu ir biciuliu nera nei vienos, kuri sugebejo suderinti pirmaja nakti su prima naktimi po santuokos. Va todel ir butu idomu suzinoti is kitu...

Matyt su labai skirtingais žmonėmis bendraujam, nes tarp mano draugių ir bičiulių tai jokia retenybė.
Atsakyti