+2012 04 04, 20:53-->
QUOTE(hi

@ 2012 04 04, 20:53)
Wow, kokia tema...tik paskaičius labiau panašu į "sudirbkim tas, kurios vis tik saugo, išvadinkim šventeivom ir visaip kitaip", nes jos tiesiog pasirinko kitaip, nes jų vertybės kitos. Tai sudirbkim, ar ne? O jei jau praktikuojanti krikščionė tai askritai pikčiurna šventeiva, nes tai pagal mano įsitikinimus gi niekaip negali būt tikra ir nuoširdu, tik visos visko išragavę tikros ir nuoširdžios. Labai įdomus sugretinimas kai skaistybė apskritai laikoma vos puikybės sinonimu. Kol renkies skaistybę, tol esi išpuikėlė šventeiva, ar ne? Pievos.
O cia patiko. Interpretacija pagal savo sugedimo laipsni.
Visu prima, parasiu, jog istekejau budama skaisti, sulaukiau pirmagimio kai praejo metai, vienas menuo ir 4 dienos po vestuviu. Per visa savo gyvenima turejau tik viena vieninteli vyra. Tai pasirinkau del savo doroviniu istikinimu, todel likau skaisti. Bet suprantu, jog tai yra mano pasirinkimas, jis neprivalus kitiem ir jei kiti del kazkokiu ten priezasciu turejo daugiau partnieriu, jie nera blogesni uz mane.
Puikybe gi yra tame, kai manaisi esi virsesnis uz dieva ir metai akmenimis i kaire ir desine, nes kitas nepraktikuoja tavo pasirinkimo. Nors mane trintukas prase suprasti teisingai, bet kai zmones vadina "purvinais ir nuvalkiotais" del to, kad ju pasirinkimas yra kitoks, mano galva yra puikybe.