Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Driade @ 2011 08 17, 11:58)
Man mielesnis eiliškumas: draugystė, sužadėtuvės, vestuvės, gyvenimas kartu smile.gif

Man irgi taip pat, bent po to nereikia skustis, kad manes neveda, nesipersa, nes kai susimetus is karto pradedi gyvent, taip ir gyveni ir po to zinoma palaikai sugyventines statusa, o kas belieka.

O del nekaltybes, tai man keista, rods seniai Veronikos laikai praejo, o moterys vis apie nekaltybe, nesakau, kad negerai, bet keista, kad yra tokiu, kurioms tai svarbu, aisku kalbu apie merginas sulaukusias pilnametystes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniese: 23 rugsėjo 2011 - 16:08
kiekviena asmeniskai pergyvena ivairius gyvenimo etapus ir skirtingai juos supranta/ isjaucia. kazkada skundziausi temose "kodel manes neveda", "ka daryti, kad pasipirstu" ir pan. gyvenom kartu 2 metus, paskui metams issiskyrem, dabar metai kaip vel kartu. nekaltybes nesaugojau, nes nenoriu nekalto vyro, o kodel kaltam tureciau tekti nekalta??? manau, jei moters siekemybe yra isteketi, tai neduoti ir negyventi kartu- pati veiksmingiausia taktika. o as tiesiog turiu gyvenimo drauga, su kuriuo man gera buti kartu, myletis ir t.t. jei viena diena susituoksim, bus garbe tureti ji savo teisetu vyru. nerizikuociau nesimyleti iki vestuviu, nes nezinia ar isvis butume suderinami. kita vertus, daznai vyrai savo laukima praskaidrina kitu moteru lovose. oi, viskas sudetinga. cia mano situacija. o ka renkasi kiekviena- jusu valia. nekaltybe- gerai, pazinimas- gerai. as esu uz laimingus zmones ir santykiu 4u.gif
Atsakyti
o as tiesa sakant nesuteikiu dideles reiksmes nekaltybes praradimui Po VESTUVIU, jeigu zmogus labaisvarbus - kodelgi nesimegauti gyvenimu kartu? daznai po vestuviu atsiranda visokiu nesusipratimu ir kampu,kuriuos reikia slifuoti
Atsakyti
As gailiuosi, kad nekaltybes iki po vestuviu nesaugojau, kad eiliskuma suardziau savo gyvenime. Dabar turiu lelyte, kuria super myliu, bet mieliau buciau ja po vestuviu gavusi, per daug betvarkes ir problemu ir asaru buvo, kol ruosemes taip netiketam vaikui. Buciau norejusi dziaugtis suzinojusi, kad as nescia, o negalvoti: o kas dabar? MB dabar viskas taip ir aisku, kad susituoksime, jokiu pirslybu nebuvo, o gaila. As buciau norejusi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2011 12 24, 17:26)
As gailiuosi, kad nekaltybes iki po vestuviu nesaugojau, kad eiliskuma suardziau savo gyvenime. Dabar turiu lelyte, kuria super myliu, bet mieliau buciau ja po vestuviu gavusi, per daug betvarkes ir problemu ir asaru buvo, kol ruosemes taip netiketam vaikui. Buciau norejusi dziaugtis suzinojusi, kad as nescia, o negalvoti: o kas dabar? MB dabar viskas taip ir aisku, kad susituoksime, jokiu pirslybu nebuvo, o gaila. As buciau norejusi... g.gif

O kuo tai susije su nekaltybes paieskomis po vestuviu?

Mano galva, tai slykstus, moteri zeminantis veiksmams. Pagaliau, kartais nekaltybes prarandimas nebutinai susije su "patirtimi".
Atsakyti
Aš nemanau, kad tai veiksmas, žeminantis moterį. Bet, kad ten pagrindinė moteris - tai faktas. Bent jau pabrėžiama visuomenėje.

Ir iš viso. Manau, kad moteriai svarbesnis ne tas, kas pirmas, o tas, kuris padovanojo orgamzą. Puiku, jei tai tas pats žmogus. Bet abejoju, kad iš pirmo karto, net ir tuo atveju ax.gif . (Nebent ji masturbavosi intensyviai iki sexo ir žino, kaip patirti O).
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 01 09, 00:58)
Ir iš viso. Manau, kad moteriai svarbesnis ne tas, kas pirmas, o tas, kuris padovanojo orgamzą.

kokį? ar tai nesvarbu? biggrin.gif
Atsakyti
Nekaltybes nesureiksminu. Pati netekau iki vestuviu ax.gif Ir ne su tuo vyru uz kurio tekejau blush2.gif
Atsakyti
Pati nekaltybė kaip tokia neatrodė reikšminga.
Reikšminga buvo, kad tas pirmas kartas būtų su ne bet kuriuo.
Galima sakyti džiaugiuosi, kad tada tai buvo pirmas kartas, ištekėjau už kito vyro. Su saviškiu daug greičiau sugebėjom susiderinti sekse, ir džiaugiuosi, nes tas pirmas nebuvo toks, kokį dabar turiu.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 09, 21:05)
kokį? ar tai nesvarbu? biggrin.gif

biggrin.gif malonų, o jau kaip tai įvyko gal ir ne taip svarbu. Manau, kad jei kalba eina apie petingą ir moteris jau jautė orgazmą, nesvarbu, kad nebuvo akto - aš manyčiau, kad ji jau negali skaitytis kaip nekalta.
Atsakyti
prieš vestuves, nes šią sritį būtinai reikia `apsišlifuoti` prieš vestuves. o beto kokia naivuolė tiki, kad vyras lauks jos nekaltybės iki vestuvių nesitenkindamas kitų moterų kaltybę?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 20, 22:03)
prieš vestuves, nes šią sritį būtinai reikia `apsišlifuoti` prieš vestuves. o beto kokia naivuolė tiki, kad vyras lauks jos nekaltybės iki vestuvių nesitenkindamas kitų moterų kaltybę?

drinks_cheers.gif va būtent smile.gif juolab, kad šiais laikais vyrui itin svarbu būt paturėjus kuo daugiau moterų, tai kol panelė saugosis, būsimasis intensyviai praktikuosis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2011 12 24, 18:26)

taigi galima buvo saugotis 4u.gif
Atsakyti