Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(garbane @ 2007 06 24, 19:29)

garbane, 24 Bir 2007 - 19:29, parašė:

garbane, 24 Bir 2007 - 19:29, parašė:

nu matyt mergaite laukia povestuvines nakties uztat taip ir galvoja..  rolleyes.gif nepyk taip ziauriai, ateis laikas - pati suzinos  biggrin.gif

nu matyt mergaite laukia povestuvines nakties uztat taip ir galvoja..  rolleyes.gif nepyk taip ziauriai, ateis laikas - pati suzinos  biggrin.gif

brangioji, mano povestuvine naktis buvo seniai seniai. ir nesu "zalia" kaip tamstai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 25 birželio 2007 - 21:07
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 25, 10:14)

Niurzgike, 25 Bir 2007 - 10:14, parašė:

Niurzgike, 25 Bir 2007 - 10:14, parašė:

kažin ar kam ateina į galvą tokių klausymų kaip
"aha aš dabar turiu pagalvoti ženysiuos aš ar ne,tai kol neatsakysiu į klausymą jokių gulynėjimų su vyrais". Ką aš žinau...

kažin ar kam ateina į galvą tokių klausymų kaip
"aha aš dabar turiu pagalvoti ženysiuos aš ar ne,tai kol neatsakysiu į klausymą jokių gulynėjimų su vyrais". Ką aš žinau...

bet jeigu šalia yra tavo žmogus, su kuriuo nori visapusiško artumo, bet nesiruoši kurti šeimos kol pvz. nebaigei mokslų, nepadarei karjeros, ar dar kažko nenuveikei, o tas gali ne vienerius ir ne dvejus metus užsitęst, tai ką -- visą tą laiką laikyt užspaudus? (kai tau gerokai virš dvidešimt)

kitas dalykas, manau kad nekaltybė yra daugiau dvasinė būsena, nei plėvė tarp kojų. kai kurios merginos saugo nekaltybę užsiimdamos tik oraliniu (ar analiniu) seksu. tai kyla klausimas -- kokia tokios "nekaltybės" prasmė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 25 birželio 2007 - 21:24
QUOTE(lassie172 @ 2007 06 25, 18:13)

lassie172, 25 Bir 2007 - 18:13, parašė:

lassie172, 25 Bir 2007 - 18:13, parašė:

meile ir seksas man neatsiejami dalykai, o vestuvems tikrai reikia pribresti..

meile ir seksas man neatsiejami dalykai, o vestuvems tikrai reikia pribresti..

Įdomu nuo kada meilė tampa tokia neatsiejama nuo sekso? g.gif Meilė šiaip jau žmogų lydi nuo pat gimimo ir nuolat kinta. Man kiek keistai atrodo toks kategoriškumas, kad vestuvėms reikia kažkokios nežmoniškos brandos, o mylėtis su bet kuriuo simpatiškesniu vaikinu - čia jau neatsiejama nuo tos "simpatijos" (meile juk ne visada pavadinsi?).
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 06 25, 22:05)

Mandragora, 25 Bir 2007 - 22:05, parašė:

Mandragora, 25 Bir 2007 - 22:05, parašė:

brangioji, mano povestuvine naktis buvo seniai seniai. ir nesu "zalia" kaip tamstai atrodo

na postas "vienoda anatomija - tai kokie dar skirtumai?" tikrai zaliai nuskambejo smile.gif seksas ne vien anatomija.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 24, 23:23)

Beganti, 24 Bir 2007 - 23:23, parašė:

Beganti, 24 Bir 2007 - 23:23, parašė:

O seksualinis nesuderinamumas, man atrodo, dažniau kyla ne dėl kokių nors anatominių dalykų (nors būna ir dėl jų), o dėl skirtingo seksualumo, skirtingo požiūrio į seksą, kažkokių psichologinių problemų

O seksualinis nesuderinamumas, man atrodo, dažniau kyla ne dėl kokių nors anatominių dalykų (nors būna ir dėl jų), o dėl skirtingo seksualumo, skirtingo požiūrio į seksą, kažkokių psichologinių problemų

Būtent.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 22:02)

sąvaržėlė, 25 Bir 2007 - 22:02, parašė:

sąvaržėlė, 25 Bir 2007 - 22:02, parašė:

Tai kad tema apie lygiai tą patį kiek pometis neša jau buvo  g.gif

vo
http://www.supermama...?...c=1360&st=0

Tai kad tema apie lygiai tą patį kiek pometis neša jau buvo  g.gif

vo
http://www.supermama...?...c=1360&st=0

šiaip pasikartoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 06 25, 22:23)

Dios, 25 Bir 2007 - 22:23, parašė:

Dios, 25 Bir 2007 - 22:23, parašė:

bet jeigu šalia yra tavo žmogus, su kuriuo nori visapusiško artumo, bet nesiruoši kurti šeimos kol pvz. nebaigei mokslų, nepadarei karjeros, ar dar kažko nenuveikei, o tas gali ne vienerius ir ne dvejus metus užsitęst, tai ką -- visą tą laiką laikyt užspaudus? (kai tau gerokai virš dvidešimt)

Šito "bet" aš nesuprantu. Gyvenime visada yra ir bus dalykų, kurie nepabaigti, nenuveikti ir t.t., todėl mano manymu, visgi labiau abejojama, ar tas žmogus tikrai jau TAS, nei baiminamasi dėl karjeros ir pan. Atrodytų, kad su santuoka gyvenimas baigiasi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 06 25, 22:23)

_Smalsutė_, 25 Bir 2007 - 22:23, parašė:

_Smalsutė_, 25 Bir 2007 - 22:23, parašė:

Šito "bet" aš nesuprantu. Gyvenime visada yra ir bus dalykų, kurie nepabaigti, nenuveikti ir t.t., todėl mano manymu, visgi labiau abejojama, ar tas žmogus tikrai jau TAS, nei baiminamasi dėl karjeros ir pan. Atrodytų, kad su santuoka gyvenimas baigiasi. unsure.gif

nežinau, bet man santuoka/šeima yra jau visiškai kitas gyvenimo lygmuo. Ir kad tuoktis, nepakanka vien jausmo ar noro. Nes vien meile sotus nebūsi. aišku, tai tik mano nekukli nuomonė, bet prieš kurdama šeimą noriu būti savarankiškas žmogus. visai nenoriu apsiženijus gyvent tėvų bute, bei kad ir kaip aš tą savo antrą pusę mylėčiau, nenorėčiau būti jo išlaikoma.
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 06 22, 18:48)

Mandragora, 22 Bir 2007 - 18:48, parašė:

Mandragora, 22 Bir 2007 - 18:48, parašė:

visu anatomija vienoda tai kokia nederme gali but??

Tikrai nevienoda.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 06 26, 07:48)

Dios, 26 Bir 2007 - 07:48, parašė:

Dios, 26 Bir 2007 - 07:48, parašė:

nežinau, bet man santuoka/šeima yra jau visiškai kitas gyvenimo lygmuo. Ir kad tuoktis, nepakanka vien jausmo ar noro. Nes vien meile sotus nebūsi. aišku, tai tik mano nekukli nuomonė, bet prieš kurdama šeimą noriu būti savarankiškas žmogus. visai nenoriu apsiženijus gyvent tėvų bute, bei kad ir kaip aš tą savo antrą pusę mylėčiau, nenorėčiau būti jo išlaikoma.

ne apie santuoką kalba, o apie nekaltybę ir nemanau, kad prieš pasimylint reikia būti savarankiškai vien dėl to, kad atėjo laikas pasimylėti, tai turi būti nepriklausomas.... gal tai net ne tavo žmogus ir neaišku ar tai bus tik nuotykis tam vaikinui, juk pati to negali žinoti. Gal aš pvz:, nepriklausoma tapsiu tik kokių 40 metų tai ką iki tol negalėsiu turėti vyrų nu nesąmonė...
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 06 22, 17:48)

Mandragora, 22 Bir 2007 - 17:48, parašė:

Mandragora, 22 Bir 2007 - 17:48, parašė:

ir dazniausiai pateisina save tuo, kad nori isistikinti, jog gerai "dera".

ir dazniausiai pateisina save tuo, kad nori isistikinti, jog gerai "dera".

Tai va, būna kad ir nedera...
O apie anatomiją, tai čia tikrai ne į temą lotuliukas.gif ;
mano žiniomis visų skirtinga, tiek vyro lyginant su vyru, tiek moters - lyginant su kita moterim.
Ir man asmeniškai, vyras buvo ne pirmas; o gaila verysad.gif
bet iš kitos pusės, žinau, kad išsirinkau geriausią biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 29 birželio 2007 - 09:51
tai vat būtent, jei vyras pirmas anksčiau ar vėliau norėsis sužynoti, o kaip būtųų su kitu vyru, aišku nebutinai tuo atveju yra kurioms visada norisi sužynoti kaip su tuo ar anuo biggrin.gif
Atsakyti