Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 16:11)
Atleisk, bet logikos Tavo šiame pasisakyme nematau. Kaip bežiūrėsi, bet kad Tamstos pačios mislijimas per tiek metų nepakito, nei per kur negali būti įrodymu, jog Smalsutės požiūris turi keistis ir keistis.

Taigi tamstela neskaitai tarpu eiluciu, kac aceina čėsas, kap zmogus ir kitap pamislina, ale paskui protas vėliai atsisuka: pagyvenci-suprasi
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 23, 16:16)
Nesupratau.... Sveikint tipo? Ir suknelė buvo? Ir pasižadėjot ir "varge ir skurde"???

Taip, pasveikink. topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 16:20)
Kai peržengta ta riba, už kurios visus "taip" ir "ne" kalba aistra, o ne širdimi ir protu besivadovaujantis žmogus.

Ale ne visadu protas buna reikiamon vieton ir nevisadu širdzies možna klausyc...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 23, 16:16)
Nesupratau.... Sveikint tipo? Ir suknelė buvo? Ir pasižadėjot ir "varge ir skurde"???

Nu gi viskas kaip priklauso ir nuotraukos bažnyčioje labai gražios flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 16:20)
Kai peržengta ta riba, už kurios visus "taip" ir "ne" kalba aistra, o ne širdimi ir protu besivadovaujantis žmogus.

Ar žmogus nepatyręs aistros pabaigos gali suprasti, kad tai buvo TIK aistra? Kad tai visai kas kita lyginant su meile?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 23, 23:49)
Ar žmogus nepatyręs aistros pabaigos gali suprasti, kad tai buvo TIK aistra? Kad tai visai kas kita lyginant su meile?

Jei draugyste , "meile -balti balandziai" baigiasi anksciau , nei issikvepe aistra - gali ir nesuprasti... schmoll.gif
Atsakyti
Ištekėjau besilaukdama 5 mėn, manau kad tuo ir atsakyta į temos klausimą
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 07 24, 15:26)
Ištekėjau besilaukdama 5 mėn, manau kad tuo ir atsakyta į temos klausimą

Cia tik anekdotas....

Po audringai praleistos pirmos bendros nakties:
- Brangusis, tu mane vesi?
- Pala pala, o nuo kada mes tujinamës? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 23, 23:49)

Susižavėjimo ir aistros aš nelaikau sinonimais. Jei atveri kelią aistrai, tada taip - ko gero belieka laukti bent atuonerius metus. unsure.gif
Nors man keista girdėti tokį klausimą iš žmogaus, sakančio, kad "ilgą laiką" su savo būsimuoju vyru draugavo platoniškai. Taip išeitų, kad tuo laikotarpiu nieko panašaus į meilę nebuvo - taip bum vieną dieną ir užgimė toji meilė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 liepos 2007 - 13:10
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 25, 14:09)
Taip išeitų, kad tuo laikotarpiu nieko panašaus į meilę nebuvo - taip bum vieną dieną ir užgimė toji meilė?

Kodėl vieną dieną? Juk sako - ilgą laiką. Pažino žmonės vienas kitą ir "užgimė"...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 25, 14:25)
Kodėl vieną dieną? Juk sako - ilgą laiką. Pažino žmonės vienas kitą ir "užgimė"...

Tai meilė užgimsta tada, kai užgimsta aistra?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 25, 14:09)
Nors man keista girdėti tokį klausimą iš žmogaus, sakančio, kad "ilgą laiką" su savo būsimuoju vyru draugavo platoniškai. Taip išeitų, kad tuo laikotarpiu nieko panašaus į meilę nebuvo - taip bum vieną dieną ir užgimė toji meilė?

Apskritai tie ,,pavadinimai,, jausmų nekeičia ir netgi nelabai įvardija tikrą jausmą. Nežinau nei kada užgimė meilė, nei kada ji pakeitė aistrą. O kam man tai žinoti? Man tada buvo gera, gera ir dabar smile.gif
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 25, 14:40)
Tai meilė užgimsta tada, kai užgimsta aistra?

Ar jūsų su vyru gyvenime nėra aistros? Nes kalbi apie ją su kažkokiu pykčiu. g.gif Ir meilė tik pas jus meilė, pas kitus ji ,,toji,, g.gif Kažkaip nepatinka man..... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 25 liepos 2007 - 14:22