Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 23, 15:00)
Ogi... kad.. mano seima - baznycios dalis...Jadzes seima - irgi baznycios dalis,kokios ZOses - taip pat,  Tavo seima - taip pat.
Tai pagal visus isvedziojimus butu: Maryte, Jadze issiskyre - baznycia griuva ?
Kai tiek skyrybu - tai baznycia jau seniai turetu but sugriuvusi  cool.gif

Kalbėjau apie krikščionių šeimą. Nuo to, kad tarkime išsiskirs du budistai, bažnyčia tikrai nesugrius. O kokia prasme šeima yra bažnyčios dalis, man regis paaiškinau.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 14:49)
Na žinoma prasmingiau diskutuoti būtų jei tie 43% būtų "Už miegamojo durų". unsure.gif

Nebutinai zinutes turi buti temoje "uz miegamojo duru". Tiesiog manau, kad jeigu toks aktyvumas Religijos temoje ir ivertinus tavo pasisakymus sioje temoje, diskutuoti yra beviltiska. Dalis baznycios teiginiu yra atitruke nuo gyvenimo, o tu esi linkusi pritarti absoliuciai visoms ju deklaruojamoms tiesoms.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 14:56)

Jei sugebėtų tuo įtikinti, gal ir paragaučiau, bet kaip tikriausiai pastebėjai, mane įtikinti nėra lengva. tongue.gif

Siai situacijai gali buti ir kitoks paaiskinimas - tavo brangusis nelabai gerai sugeba itikinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 15:11)
dar pasilieki tą paskutinį "išbandymą", kaip Tamsta minėjai - kūniškų privalumų?  Kaip tokią metamorfozę suderinti su visais rimtais ketinimais ir užtikrintumu, jog tai tkrai tas vienintelis?

Nu kas per išbandymai? Myliesi ir tiek.
Niekas, niekada nieko neužtikrins. o rimti kėtinimai turi galimybę virsti neberimtais arba ne tiek svarbiais ir reikšmingais. Pasakyti ,,taip,, pačioje draugystės pradžioje, neparagavus ,,pyrago,, - yra labai paprasta smile.gif Juk net nežinia kas yra nusivylimas, rimtas pyktis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(nnn @ 2007 07 23, 15:16)
Tiesiog manau, kad jeigu toks aktyvumas Religijos temoje ir ivertinus tavo pasisakymus sioje temoje, diskutuoti yra beviltiska. Dalis baznycios teiginiu yra atitruke nuo gyvenimo, o tu esi linkusi pritarti absoliuciai visoms ju deklaruojamoms tiesoms.

Na ką aš galiu pasakyti - nebent tai, kad su žmogumi, kuriam pakanka procentų, kad jaustųsi vertai priklijavęs kažkam etiketę, diskutuoti ko gero dar beviltiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 23, 14:00)
Ogi... kad.. mano seima - baznycios dalis...Jadzes seima - irgi baznycios dalis,kokios ZOses - taip pat,  Tavo seima - taip pat.
Tai pagal visus isvedziojimus butu: Maryte, Jadze issiskyre - baznycia griuva ?
Kai tiek skyrybu - tai baznycia jau seniai turetu but sugriuvusi  cool.gif

atsiprasau, kad isiterpiu i jusu diskusija, bet mano supratimu pasakymas, santuoka- baznycios dalis, labiau reiskia, kad sugriuvus baznyciai gali sugriuti santuoka, one sugriuvus santuokai- baznycia. Baznycia gal gali be vienos dalies stoveti, o vat santuoka be visumos tai nelabai...

Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 23, 15:22)
Pasakyti ,,taip,, pačioje draugystės pradžioje, neparagavus ,,pyrago,, - yra labai paprasta  smile.gif Juk net nežinia kas yra nusivylimas, rimtas pyktis ir pan.

Paragauti pyrago paprasta ir draugystės pradžioje, bet pasakyti ko nors vertą "taip" - anaiptol.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 07 23, 15:26)
atsiprasau, kad isiterpiu i jusu diskusija, bet mano supratimu pasakymas, santuoka- baznycios dalis, labiau reiskia, kad sugriuvus baznyciai gali sugriuti santuoka, one sugriuvus santuokai- baznycia. Baznycia gal gali be vienos dalies stoveti, o vat santuoka be visumos tai nelabai...

šeima - baznycios dalis, buvo teigiama, o ne santuoka.
sutinku, kad sugriuvus baznyciai turetu ir visos santuokos griuti, bet santuoka baznycioje juk palaiminta.... ech.... cia tiek filosofijos...Manau baznycios "reikalavimai" keiciasi kartu su zmogaus paziuromis.Prisitaiko. Na ir ka? Gal po keliolikos ar keliu desimciu metu bus privaloma "isbandyti" busima sutuoktini... nenustebciau.... irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 15:14)
Kalbėjau apie krikščionių šeimą. Nuo to, kad tarkime išsiskirs du budistai, bažnyčia tikrai nesugrius. O kokia prasme šeima yra bažnyčios dalis, man regis paaiškinau.

Atsiprasau.Apakau. Nerandu tu paaiskinimu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 23, 14:37)
šeima - baznycios dalis, buvo teigiama, o ne santuoka.
sutinku, kad sugriuvus baznyciai turetu ir visos santuokos griuti, bet santuoka baznycioje juk palaiminta.... ech.... cia tiek filosofijos...Manau baznycios "reikalavimai" keiciasi kartu su zmogaus paziuromis.Prisitaiko. Na ir ka? Gal po keliolikos ar keliu desimciu metu bus privaloma "isbandyti" busima sutuoktini... nenustebciau.... irnesakyk.gif

na, as ir turejau omeny seima. Manau tikejimas sutvirtina ir seima ir santuoka. Banzyniai ar tikejimui seimoje sugriuvus, gali sugriuti ir seima. O del baznycios reikalavimu sunku patiketi, kad jie gali tiek pasikeisti...juk viskas juodu ant balto parasyta yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 15:28)
Paragauti pyrago paprasta ir draugystės pradžioje, bet pasakyti ko nors vertą "taip" - anaiptol.

Ar sutinki, kad metams bėgant jausmai keičiasi? Kaip manai kada norisi garsiai šaukti ,,myliu,, - kai 10 laukimo minučių eina lyg visa diena, ar kai mylimojo lūpų prisilietimas jau seniai nesukelia virpuliukų? Ta Medinio įvardinta ,,chemija,, turi didelę įtaką susiejant (susimetant ar susituokiant) dviejų žmonių gyvenimus. Tai kada žmogus labiau įvertina tai kas su juo vyksta? Manyčiau, kad po cheminės reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 07 23, 15:47)
Ar sutinki, kad metams bėgant jausmai keičiasi?

Jūs šnekate apie visiškai skirtingus dalykus. Nesulyginamus. Todėl ir nesuprantate viena kitos. Vienas dalykas yra meilė kaip jausmas, kitas - meilė kaip pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 07 23, 15:44)
na, as ir turejau omeny seima. Manau tikejimas sutvirtina ir seima ir santuoka. Banzyniai ar tikejimui seimoje sugriuvus, gali sugriuti ir seima. O del baznycios reikalavimu sunku patiketi, kad jie gali tiek pasikeisti...juk viskas juodu ant balto parasyta yra g.gif

Del sito, del tikejimo - nei zodelio pries neturiu. Taip, griuvant tikejimui, griuva seima. TIKEJIMUI - net nesvarbu ar tai apie religija kalba eina, ar siaip apie tikejima vienas kitu santuokoje.
Bet va niekaip nesuprantu, kaip sugrius baznycia, religija del to, kad ir puse susituokusiuju issiskirtu? Juk pati baznycia isskiria - yra tokia galimybejuk...
Man rodos, baznycia prisitaiko, keiciasi ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 23, 15:51)
Juk pati baznycia isskiria - yra tokia galimybejuk...

Bažnyčia neišskiria. Bažnyčia gali nuspręsti, kad santuokos nebuvo, o visos vestuvinės nuotraukos - falsifikatas.
Atsakyti