QUOTE(plateliai @ 2009 11 23, 16:11)
Merginos gal patartumet kur ieskoti(pirkti gali buti ir internetu) trafaretu buksmedziams formuoti.Pvz.
Aha, atsipalaiduok...ieskojom ir mes bendrom pajegom temoj Namu aplinkoj...tai tik pas hansus ir tai sezono metu ju galima gaut...man irgi ju reiktu
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 16:46)
O-ho kaip įdomiai. Bet gal galima ir patiems pasidaryti iš vielos?
gal apsiimsi islankstyt ...ciur as busiu pirmoji tavo klijente, man kokia vistyte
Kad as mokeciau toki grozi islankstyt ,bet manau mano pazystamas kalvis tikrai ta sugebetu,o liktu tik tuo tikliuku apsitraukt( visai nieko ideja).Gal pamenate kiek pas vokiecius kainavo?
Cia gal ne i tema su ta vistyte papasakosiu toki atsitikima.Uzsisakinejau pas kalvi vejarode ant pirties kamino,o vyras sako man koke vistyte dar ten pakabinkit As tada galvojau kad susproksiu is pykcio,o jis vistyte padaryti.....Bet nugalejau as,dabar ten medziotojas su sautuvu ir musu bavaras stovi .Kai rasiu nuorauka idesiu,jei jums idomu
Cia gal ne i tema su ta vistyte papasakosiu toki atsitikima.Uzsisakinejau pas kalvi vejarode ant pirties kamino,o vyras sako man koke vistyte dar ten pakabinkit As tada galvojau kad susproksiu is pykcio,o jis vistyte padaryti.....Bet nugalejau as,dabar ten medziotojas su sautuvu ir musu bavaras stovi .Kai rasiu nuorauka idesiu,jei jums idomu
QUOTE(plateliai @ 2009 11 23, 18:32)
Kad as mokeciau toki grozi islankstyt ,bet manau mano pazystamas kalvis tikrai ta sugebetu,o liktu tik tuo tikliuku apsitraukt( visai nieko ideja).Gal pamenai kiek pas vokiecius kainavo?
Pas mus tai ragana. Vyras sako:-Tegul visi žino, kas čia gyvena
QUOTE(sobieska @ 2009 11 23, 13:18)
Aciu, aciu,aciu...tuoj nosis i virsu uzsiries
Dabar sedziu darbe prie kito kompo, tai tos programos pavadinimo atmintinai nezinau, kai grysiu pasiziuresiu ir galesiu parasyt
Dabar sedziu darbe prie kito kompo, tai tos programos pavadinimo atmintinai nezinau, kai grysiu pasiziuresiu ir galesiu parasyt
tai kiek supratau Jūs negyvenate toje sodyboje , tik savaitgaliais ten vykstate
parašyk kokia ten programa . Kažin ar ne Picasa?
.Kai rasiu nuorauka idesiu,jei jums idomu
tai aisku, kad idomu ...dek...tai gerai , kad TB vistytes uzsimane, butu kiek blogiau jei gaidziuko
Diasaja vietoj adreso-logotipas
Aistutele teisingai supratai, bet varyt plesti, grobti ar dar kitaip niokoti neapsimoka...apsauga greit prisistatys, kaimynai aplinkui gan sargus, na ir mano 2 moteriskes (mama ir mociute) kurena krosni, kad namukas butu siltas ir jaukus
O nuotraukas apdirbu su Scrapbook Flair programa
Gal pamenate kiek pas vokiecius kainavo?
cia galima ir parsisiust siuncia po EU - persiuntimo islaidos 19eu
QUOTE(Wolke @ 2009 11 23, 20:22)
Nu aciu Wolke ...jau dabar tai tikrai nuoroda uzsiseivinsiu
QUOTE(Wolke @ 2009 11 23, 20:22)
O ten ir vištyčių yra O "Tomas Pfilips" nežiūrėjot parduotuvėj? Gal ten būna tokių įdomybių?
Wolke sito as ir ieskojau.
Kai gyveni provincijoi retai nuvaziuoji,tai dazniausiai neko nerandi,arba pasako buvo bet is pirko
Kai gyveni provincijoi retai nuvaziuoji,tai dazniausiai neko nerandi,arba pasako buvo bet is pirko
QUOTE(sobieska @ 2009 11 23, 20:01)
Aistutele teisingai supratai, bet varyt plesti, grobti ar dar kitaip niokoti neapsimoka...apsauga greit prisistatys, kaimynai aplinkui gan sargus, na ir mano 2 moteriskes (mama ir mociute) kurena krosni, kad namukas butu siltas ir jaukus
O nuotraukas apdirbu su Scrapbook Flair programa
iš vis negirdėta programa
o klausiau ne dėl to.... man šiaip įdomu, jei per savaitę sodyboje nebūnate, tai kas gėlynus prižiūri, ta prasme, kas laisto? nes žiūriu gėlių ir vazonuose mačiau